Zobacz pełną wersję : siła czy masa??
Jak biore koksy to na co radzicie mi trenować?? Na siłe czy na mase?? Na co sie nastawić jak biore koks i co sie lepiej opłaca??
Jak dla ciebie to zdecydowanie masa i tylko masa,poniewaz masz jej bardzo malutko :o
Pytasz o siłe to sprawa nastepująco i tak siła ci przyjdzie wraz z masą...... :razz:
Jak biore koksy to na co radzicie mi trenować?? Na siłe czy na mase?? Na co sie nastawić jak biore koks
Zależy co bierzesz! niektóre koksy są typowo masowe inne są do stosowanie podczas pracy nad siłą a inne nad definicją.
Które stosować jeżeli uprawiasz jakąś dysypline sportu w której liczy się waga wybierz drugie,
jeżeli chcesz być modelem to wybiesz 3 wariant :lol: (szczeże nie jest on dla ciebie)
no i pierwszy jeżeli chcesz przypakować :lol:
Oczywiście uwarzam że koksy nie są lekarstwem na niedożywienie i nieumiejętne trenowanie :cool:
PS
Zamiast myśleć o dopingu pomyśl o kupieniu czegoś do garnka, na chleb i do lodówki :lol:
co sie lepiej opłaca??
widząc twoje wymiary pewnie nie chodzi o zdrowie tylko o cene :mrgreen:
1-5 tydz -meta
1- 6tydz -testosteron propiant
3-6 tydz - stanzol
7-8 tydz- clomid
do tego mam 9 kg gainera, dextroze ,po cyklu kreatyne allkayln
Waże 66kg targam na klate 80, Nie śmiejcie sie ale trenuje już 2 lata i nic :sad:
Chce być silny i duży po tym cyklu więc jeśli chodzi o klate to będe ją trenował w
Poniedziałek - typowo na siłe 1- 6 powturzeń
Czwartek - na mase 5- 10 powturzeń
Biceps triceps przedramie - wtorek piątek
Bary Plecy- środa sobota
Całe życie takim planem ćwicze....
[ Dodano: 25-03-2007, 14:52 ]
Jakich efektów moge sie spodziewać po tym cyklu, chce ponad 110 targnąć ??
Ale nie podales dawek :roll:
Nie śmiejcie sie ale trenuje już 2 lata i nic :sad:
Chce być silny i duży po tym cyklu więc jeśli chodzi o klate to będe ją trenował w
Poniedziałek - typowo na siłe 1- 6 powturzeń
Czwartek - na mase 5- 10 powturzeń
Biceps triceps przedramie - wtorek piątek
Bary Plecy- środa sobota
Całe życie takim planem ćwicze....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I z tego wynika cały problem. Powinieneś trochę się pouczyć i doszkolić czytając różne artykóły w necie.
Idź lepiej do działu trening i dieta ty nawet nie jesteś gotowy żeby sobie kupić zwykłe mono :lol:
1-5 tydz -meta
3-6 tydz - stanzol
7-8 tydz- clomid
podaj dawki
mam nadziej że stanazol nie jest w wersji ORAl :lol:
Bardzo głupio myslisz"chce po tym cyklu targnąc 110 na pudło"A czy ty jestes strongman :roll: ?Cwiczysz dla osiągów czy dla wyglądu?Skąd mozesz wiedziec ile podniesiesz po cuklu? :evil:
Twój plan jest bardzo dziwny i przedewszystkim układał go jakis ........... :grin: Wez sie chłopie za poządny trening i dobrą diete a kase na sterydy przeznacz na suple.
Co to za plan ze w poniedziałek cwiczysz kalte i wtorek :shock: Co to ma byc :!: :mrgreen:
Jak jusch cos to w poniedziałek i czwartek ,zachowujesz zwtedy równą przerwe miedzy treningami tej grupy miesni :grin:
A jak sie jusch tak uczepisłes tych sterydów to po pierwsze zmien ten mega zajebiscie badziewny plan! :twisted:
[ Dodano: 25-03-2007, 16:38 ]
zle przeczeytałem z piniedziałkiem i czwartkiem sory ale i tak to zmien!!!!!
[ Dodano: 25-03-2007, 16:39 ]
Proponuje ci taki plan bez jakis kombinacji które sobie wymyslasz.
Poniedziałek
Klatka-biceps
Wtorek
brzuch
Sroda
Plecy-triceps
Czwartek
bzuch
Piątek
Barki-kaptury
Sobota
brzuch
grzesiek k
25-03-07, 19:29
Ja bym to tak zrobił
Barki+Klata
Biceps+Triceps
Brzuch
Kaptury+brzuch np
i to sobie ułóż w dane dni
Mam takie pyta po co aż trzy razy był brzuch ??
1-5 tydz -meta
3-6 tydz - stanzol
7-8 tydz- clomid
Cykl jest ok typowo o krótkich estrach , przy twoich parametrach biorąc pod uwage że będziesz miał odpowiednią diete i odpowiedni trening można mieć świetne osiągi , ale jeśli chodzi o trening to proponuje nie kombinować i jechać na mase a siła będzie przy okazji, przy tych środkach powinna być dobra jakość.
Poniedziałek
Klatka-biceps
Wtorek
brzuch
Sroda
Plecy-triceps
Czwartek
bzuch
Piątek
Barki-kaptury
Sobota
brzuch
sporo tego brzucha, ja bym dał klate i biceps 2 razy w tygodniu jeden to stanowczo za mało na dopingu, chodz to nie ten dział.
Waże 66kg targam na klate 80, Nie śmiejcie sie ale trenuje już 2 lata i nic
Dieta
Poniedziałek
Klatka-biceps
Wtorek
brzuch
Sroda
Plecy-triceps
Czwartek
bzuch
Piątek
Barki-kaptury
Sobota
brzuch
a nogi gdzie?
To jest profesjonal-nogi sa w dupie :lol:
Ja tam trenuje brzuch codziennie po 20 do 30 min i jest dobze.Juz waze prawie 80 kilo a w pasie 78 cm wiec chyba nie trzeba tłumaczyc czego tak czesto brzuch...... :razz:
Ja tam trenuje brzuch codziennie po 20 do 30 min i jest dobze oczywiście że można jeśli masz chęci to jak najbardziej.
To jest profesjonal-nogi sa w dupie :lol:
Tylko nie gadaj ze nog nie cwiczysz :shock:
Tylko nie gadaj ze nog nie cwiczysz :shock:[/quote]
To byl skecz-nogi to u mnie najbardziej rozwinieta partia miesni uwielbiam masywne dobrze zbudowane tak by twozyly odpowiedni fundament pod gore!!!
Najbardziej smiesza mnie kolesie ktorzy nog nie cwicza jak to smiesznie wyglada klata wielka a nozki takie male i kruche hi hi ha ha :lol: -zalosne
To byl skecz-nogi to u mnie najbardziej rozwinieta partia miesni uwielbiam masywne dobrze zbudowane tak by twozyly odpowiedni fundament pod gore!!!
Juz myslalem :razz:
Najbardziej smiesza mnie kolesie ktorzy nog nie cwicza jak to smiesznie wyglada klata wielka a nozki takie male i kruche hi hi ha ha -zalosne
Dokladnie. A jeszcze bardziej smieszne jak nie cwicza gdy sa na cyklu...zalosne
ja jakoś nóg nie moge cwiczyc bo bolom mnie kolana jak wykonuje przysiady a potem po treningu mam obrzenki i szczelaja mi kolana jak nogi cwicze
koleś jak byś ćwiczył nogi to by ci wskoczyło z 5 kg w masę OMG :shock:
ja jakoś nóg nie moge cwiczyc bo bolom mnie kolana jak wykonuje przysiady a potem po treningu mam obrzenki i szczelaja mi kolana jak nogi cwicze
bo sie trzeba dobrze rozgrzewac
mam jeszcze pytanko czy jak bipre koks to powinienem ( traning na mase ) każdą partie mięśni 2 razy w tyg ćwiczyć a nie raz bo przecież szybciej sie one regenerują??? Mógłby ktoś napisać plan treningowy na mase ( PRZY BRANIU KOKSU ).