Zobacz pełną wersję : kulka w uchu
znow mi sie zrobila taka grudka taka niewiem o srednicy 3mm w platku usznym w tym miejscu gdzie najczescie ludzie maja kolczyk tylko ze ja nigdy kolczyka nie mialem, kiedyus czesto to mialem ale szybko schodzilo a to sie trzyma teraz juz z pare miechow,moze to nowotwór jakis, jest gleboko pod skora, nie da sie wycisnanc, ale jak sciskam palcami to boli i robi sie ciepłe caly platek
co to moze byc mial ktos tak ico ztym zrobic
fallenursus
01-11-12, 21:41
jesli te kulki polaczone sa sznureczkiem to powoli je wyciagaj. ale ze wsadziles nie w ta dziure to juz nie moja brocha jak wy sie tam bawicie.
e tam, lepiej niech raz szarpnie a porządnie to wszystkie wylecą i bedzie po kłopocie
fallenursus
01-11-12, 21:53
osobiscie lubie jak mi mala powoli wyciaga no ale stachu moze nie lubiec. niech poprubuje
kuwa to niby popularne jest tez tak mieliscie kiedys tylkosie nie przyznacie,taka twarda grudka w srodku platka od ucha niedasie zgnies a jak sie dotyka to boli
na zewnatrz nic ie widac to jest wsrodku
fallenursus
01-11-12, 22:31
nie wiem stary ciezka sprawa ja sie czesto myje bo nigdy nie wiadomo kiedy nastepny dupcing....
wmawiasz sobie, prawdopodobnie to tłuszczak, albo coś w tym rodzaju.
Nie ryj sobie głowy jeszcze bardziej i nie wmawiaj sobie że masz jakiegoś raka, zresztą sam piszesz miałeś to i mijało samo, więc teraz też powinno minąć. Lekarz będzie miał ubaw, bo to pewnie jakiś pryszcz
Do lekarza idz.
Tak to mozemy tylko strzelac, a moze trzeba wyciac.
Miałem kiedyś coś podobnego za uchem i nie dało rady tego wycisnąć i bolało jak się tego dotykało . Gdy go dotykałem lub naciskałem to czułem jak by było coś na kształt kulki/guzka .
Jakiś czas chodziłem z takim czymś za uchem no ale zaczęło mi to przeszkadzać wziąłem igłę nacisnąłem to i wbiłem igłę dość głęboko .
Wystrzeliło trochę ropy jak z pryszcza i krwi i było po kłopocie ;) Możesz spróbować takim sposobem albo idz z tym do lekarza i ci to ogarnie .
Jak bd próbował domowymi sposobami to zdezynfekuj igłę i naszykuj sobie wodę utlenioną lub leko saszetki i dokładnie go wyciśnij bo sie odbuduje skurczybyk ..
Możesz zrobić tak jak napisał hubi,też mam takie gówno i miałem kiedyś kolczyk nie wiem czy to od tego,czasami powiększa się i wtedy wyciskam na maxa,wychodzi ropa, trochę krwi i już jest nieodczuwalne,ale może powracać tak jak mi,chyba nie całkiem udaje mi się go wycisnąć.