Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odblok po cyklu

Liger
26-10-12, 17:29
Siemka

Chciałem się mniej więcej dowiedzieć jak podejść do odbloku po takim cyklu .
Chciałem też zrobić badania by wiedzieć co sie obecnie dzieje ,no i wiedzieć jak podejść do odloku ,
na co mam zrobić te badania by było pełne info ?
No i proszę o wstępne info co do odbloku . Obecnie leci już prop i wino

1-6 metka 40 mg
1-12 deka 300 mg week
1-10 enan 500 mg week
11-17 prop 100 mg e2d
12-18 winko 40 mg

Jakie środki skompletować do odbloku ?

Proszę o kompetentne odp a nie jakieś głupoty wypisywane .

grzesiek k
26-10-12, 18:16
Proszę o kompetentne odp a nie jakieś głupoty wypisywane .
niestety ziomus,wyręczyłeś juz nas;)
podaj dane o sobie,wiek waga-przed/obecnie.
do cyklu podszedłes idiotycznie,najpierw sie kolego dopina pct i hcg jak jest potrzeba na tip top a pozniej klei sie cykl,oczywiscie nie wspominajac ze wczesniej wym.srodki powinny juz lezec w szafce.a tak wogole to ten magik co ci to rozpisał za pct boi sie zabrac?

fallenursus
26-10-12, 18:31
bylo pisane zeby hcg bral. ehh :( mozna jak do slupow

ostatnie dwa tyg propa 500iu c2dni
potem dzien po winie
5dni po 100/40 clom /nolv
nasyepne yrzy tyg 50/20
mozesz dax atd potem.

bedzie jazzda jak zrodlo wyschnie i pct chooy strzeli

Liger
26-10-12, 21:09
Sorrki że nie dałem danych ...

Wiek 20 lat
Waga przed 80 (wysuszona po lecie)
Obecna już 92 +
Pas 87
Klatka 117
Witka 42 z czymś

1.Wiem panowie że najlepiej wszystko skompletować towar odrazu ,ale idąc tym tropem za chuya bym tego cyklu nie zrobił ,bo ciężko na raz taką sume ogarnąć.
2.Oczywiście zdaje sobie sprawe że nie było mądrym posunięciem nie dawać podczas HCG ,ale są też ,,szkoły,, które mówią że HCG pod koniec też zrobi swoje ,zresztą te dawki nie są jakieś kosmiczne ,wiec sądze że nie powinno być problemu . W poprzednim cyklu nie było problemu z odblokiem ,mam nadzieje że i tym razem nie będzie .
3.Co do źródła to jestem jego pewien ,stąd też może takie podejście moje .

Co do cyklu to ustawiany przez LG :) o odbloku aby wstępnie gadaliśmy ,teraz chce ustalić na tip top i z szerszym gronem

grzesiek k
27-10-12, 15:46
to jest tak samo jak z Dilem,koles sprzedaje ci towar na cykl to i proponuje ci srodki na pct jak jest madry,wiec ten kto ci rozpisał cykl niech i napisze odblok-proste.
ps na przyszłosc,nie wazne,czy fallen,vold,lg,max itd itd wypisywał ci cykl,zawsze zachowaj to dla siebie,bo nikogo to nie interesuje.pozdro