Zobacz pełną wersję : Coś na dobranoc ;)
moherowy_beret
24-03-07, 19:52
Troche dziwny temat :razz:
Jestem podczas zrzucania wagi i wiadomo - od 18 nic nie jeść. Nie jem więc kolacji, ale pod wieczór zazwyczaj ssie...Woda mineralna może i napycha brzuch, ale..., głupio brzmi - chce sie coś mieć w gębie. I szukam czegoś co można jeść pod wieczór (najlepiej coś małego i w bardzo dużych ilościach), by nie utyć. Myślałem o słoneczniku, ale to nie to...Guma odpada, bo pochłaniam ją w hurtowych ilościach :razz: Znacie coś takiego co mogłoby być przydatne ? :smile:
na wieczór możesz jeść śmiało jajecznice z samych białek jaja i wszystko to co ma dużo białka i mało tłuszczu i węgli
Noi oczywiście możesz jeść owoce (oprócz bananów)
:cool:
Białko wolnowchłaniające się. j.w. poza mlekiem.
ja właśnie zjadam jabłka....ale jem je cały czas...czy jedząc nawet do 4-5 jabłek wieczorem jest możliwość że bede miał większe problemy z odchudzaniem..??
czy jedząc nawet do 4-5 jabłek wieczorem jest możliwość że bede miał większe problemy z odchudzaniem..??
Raczej nie ja mam nawet taki suplement na utrate tkanki tłuszczowej z jakimś wyciągiem z jabłek. Jedz śmiało
Wiktor1882
25-03-07, 17:43
i popiaj zieloną i czerwoną herbatke
Ciezko troche od 18 nic juz nie jesc, moim zdaniem nie powinno sie juz jesc po 21:P Ale wieczorkiem moze zjesc jakies produkty co zawieraja duzo bialka, malo tluszczy i weglowodanow :D
Ciezko troche od 18 nic juz nie jesc Zawsze mozna sie wczesniej polozyc spac, ale na glodnego to koszmary mam
mleko zdecydowanie odpada na noc, duza ilosc jablek tez... jedz 100 g twarogu to ma jakos niewiele ponad 120 kalorii wiec bedzie ok
A więc jabłka odpadają..hmm(czego to sie nierobi dla wymażonej sylwetki) Czy wiesz może ile kalori ma średnio jedno jabłko.. ??
Prezydent_1c
26-03-07, 22:33
100g Jabłko ma:
64 kalori
0,4g białka
0,4g tłuszczu
12,1g węglowodanów
Jabłko ma ww proste podkreślam.
No właśnie.....a coś na zaphanie się...ale z małą ilością tłuszczów WW i kalori... :evil: bo nieznam....Osobiście moge wytrzymać głó ale jak jest inne wyjście to chętnie zkorzystam
zapchac sie mozesz slonecznikiem, orzechami, owocami jak np. pomarancze, ze 2 jablka ale nie na noc
Samo białko pełnowartościowe + olej roślinny
inne potrawy w przypadku ektomorfika bardzo negatywnie wpływaja na sylwetkę.
pozdr
białko białko i to wolnowchłaniające , owoce w ostateczności :razz:
owoce to weglowodany. odpada.