Zobacz pełną wersję : Odblokowanie
bede chciał zaczac w połowie pazdziernika mocniejszy cykl a mianowicie :
1-4 tygodnie anapolon (35tabl)
4-14 tyg T.cypionate(20ml) + T.sustanon(20ml)
14-17 tyg T.prop(10ml) + winstrol(100tab)
prosił bym o napisanie co wziasc i jakie dawki na odblokowanie po tym cyklu.
Z góry dziekuję.
fallenursus
26-09-12, 04:45
prosilbym o o napisanie weiku,stazu na silowni, celu cyklu, ostatni przebyty cykl i pct jak rowniez kiedy sie skonczyl.
na ml sie nie znamy. bardziej na garscie i lufy.
i małe foliowe tytki ! :P
staż 9 lat ale ostro za kulturystyke wziełęm sie 4 lata temu. Celem cyklu jest zdobycie jak najwiekszej masy (lecz najmniejszego zalania). Ostatni cykl to 1-10 tyg sustanon + deka 200mg/ml
10-13 winstrol ( bez odblokowan) nie odblokowawałem sie wczesniej ani razu. Cykl został zakonczony w styczniu .
fallenursus
27-09-12, 06:06
mniemam ze mostkujesz? oj wej...?
bede chciał zaczac w połowie pazdziernika mocniejszy cykl a mianowicie :
1-4 tygodnie anapolon (35tabl)
4-14 tyg T.cypionate(20ml) + T.sustanon(20ml)
14-17 tyg T.prop(10ml) + winstrol(100tab)
prosił bym o napisanie co wziasc i jakie dawki na odblokowanie po tym cyklu.
Z góry dziekuję.
Zamiast odblokiem to pierwsze zajmij sie cyklem bo jest do bani, dlaczego cypio/sust od 4 tyg ? zanim to się rozkreci to dziłanie bedzie nie wcześniej niż w 6 tyg , jaki jest tego sens?, prawie jak coś zrobisz na anapie to do momentu działania testo juz spadnie.
Cyp/sus skończysz w 14 tyg ale będzie jeszcze dobrze działał do 16, po co ten prop od 14 tyg ?, w 15 tyg będzię zajebista dawka testo, jaki jest cel robienia tego pod koniec cyklu?, chciałeś dobrą mase to niestety robisz wszystko aby była najgorsza.
Vold ma racje
troche od dupy strony zastanów się albo cypio albo susta chyba ze cypka zostawisz na mostek :D
albo lecisz anapolon z propem ale prop 30ml-40ml i wina 200tab nie mniej :P
bądź 30ml susty to akurat dawka na 15 tyg 500mg tyg bądź 600 zależy jaką masz suste
jakie masz środki konkretnie w mg/ml
jaki ten anapolon ? 35 tab ale 50mg/tab czy 25mg/tab ?
Vold chyba ze on chce suste i cypio do jednej tuby załadować
A już nie wnikałem czy on chce ta suste mieszac z cypio czy osobno, ogólnie to bardziej długie estry, cykl jest z dupy, pierwsze to trzeba dopracować.
I właśnie piuras jak tu cos doradzić jak ktoś pisze na tabsy, nawet nie wiemy ile mg , ech...
fallenursus
27-09-12, 21:40
w garsc i do dzioba ile razy mozna powt.
mnie inetersuje czy mostek byl czy poprostu pct lat 80 ;)
własnie dostałem informacje ze anapolon lipa chodzi na rynku z ktorego zawsze brałem i zamiast niego myslałem zeby wrzucic trenbolon . Powiedzcie mi moze jak ułozyc dłuzszy cykl majacy na uzyskaniu jak najwyzszej masy (jak naj mniej zalania) i co miał bym wybrac : winstrol tabl.10mg , sustanon 250 , cypionat 250,prop , trenbolon. Oczywiscie chciałbym takze odrazu proscic o rozpisanie odbloku.
1-14 cypek
1-4prop
16-22prop
14-20tren
1-12 deczka
pct nolva clom hcg.
dobry cyklon :)
a miligramy już musisz dobrać pod siebie
setki cykli jest rozpisanych na tym forum
podajesz cyklon w tygodniach i ile mg na tydz danego środka ewentualnie my korygujemy zeby nie było za dużo i za mało i lecisz jak napisane :)
Ja też miałem startować teraz z cyklem ale jednak nie ... :) po narodzinach Małego Hulka za bardzo zjechałem w dół
tak to by było marnotrawienie soku wróce do tego co byłem zrobie odblok i dalej jestem w dupie ciagle w martwym punkcie
najpierw jade na suchara czyli suple dobrze diete ustawie po 2 miesiącach jak wróci wszystko do normy to dopiero odpale cały materiał na razie zbieram towar
3 flaszki propa pmp
2 flaszki systy 300mg/ml pmp
1 flacha deki 250mg/ml atomic
Anapolon Pmp 20mg tab
enan pmp 250mg/ml
Pregnyl 3x 5000i.u
jeszcze tylko 2 flaszki susty 2 flachy deki 1x anapolon
i mostkuje od czasu do czasy podjem metki na mostku jakieś 30 mg :D
Dzieki za rospiske ht leci sog :) pozdrawiam
fallenursus
29-09-12, 03:34
nie dalbym dwuch 19nor razem. no ale nie moje jajca.