PDA

Zobacz pełną wersję : Stosowanie Kreatyny Trec100% na samych pompkach,brzuszkach...

Husiu
21-09-12, 20:07
Witam.:happy:

Mam 17 lat i mam pytanie które mnie nurtuje od kilku dni...Szukałem na innych forach ale nie znalazłem nic na ten temat :P Czy mogę stosować kreatyne Z firmy: Trec 100%-ową:6531Bez odpowiedniego sprzętu??. Na ten czas nie stać mnie na zakup odpowiedniego sprzętu...:/ Jestem bardzo Ciekaw czy na samych pompkach(15 pompek po 4 serie) i samych brzuszkach (30 brzuszków po 3 serie) i ewentualnie podciąganiach na drążku, po jakimś czasie, będą widoczne zmiany w masie mięśniowej...hmmmm

Bardzo proszę o odpowiedż do tematu.Z góry dziękuje :)

maniek1988
21-09-12, 20:23
Daruj sobie kreatyne przy takich treningach to nie będziesz zauważał większej różnicy.

Husiu
22-09-12, 11:18
Kurde.To nic.Będe musiał na siłke jeździc...
A ile bym tak przybrał w 3 miesiące ??

raczeek_87
22-09-12, 11:25
Najlepiej zapytać wróżki .

Husiu
22-09-12, 12:25
Po jakiego się odzywasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.Nie potrzebuję takich odp.

maniek1988
22-09-12, 12:37
To ja odpowiem. Stosując jakąkolwiek suplementacje nie zależnie od tego czy to będzie kreta gainer czy coś innego nigdy nie masz gwarancji ani widełek od do zależy to od wielu czynnik z życia codziennego. Diety, regeneracji, tego czy organizm jest podatny na suplement czy odżywkę wiec Raczek dobrze odpisał "Najlepiej zapytać wróżki".

gangster
22-09-12, 13:08
Na początku przez te kilka miesięcy będziesz rosnąć pobudzając mięśnie samym treningiem,ale żeby był stały efekt musisz mieć dietę,odżywki to tylko dodatek.

Husiu
22-09-12, 13:22
Na razie ćwiczę już ponad miesiąc bez zażywania krety.Tak "na sucho".Na diecie jestem już ponad 2 tyg bo myślałem ze będę ćwiczyć z przyżądami...
Czyli że jak jestem na diecie, ćwiczę codziennie i jak będę brać kreatynę to będą widoczne większe efekty niż tak "na sucho" ??

maniek1988
22-09-12, 13:25
Masz za krótki staż i każdy wysiłek fizyczny będzie dla ciebie na plus jeśli chodzi o masę i siłę a kreatyna przynajmniej na razie nie przyspieszy budowania. W późniejszym czasie kiedy wyczujesz zastój w osiągach będzie ona bodźcem do dalszych przyrostów siły i masy.

Husiu
22-09-12, 14:01
Własnie o taką odp Mi chodziło.To ja może spróbuje jednak...Zobaczę co mi to da.Jeśli ktoś ma coś do powiedezenia SENSOWNEGO NA TEN TEMAT proszę pisać.Chętnie posłucham opini innych.