Zobacz pełną wersję : Stosowanie Kreatyny Trec100% na samych pompkach,brzuszkach...
Witam.:happy:
Mam 17 lat i mam pytanie które mnie nurtuje od kilku dni...Szukałem na innych forach ale nie znalazłem nic na ten temat :P Czy mogę stosować kreatyne Z firmy: Trec 100%-ową:6531Bez odpowiedniego sprzętu??. Na ten czas nie stać mnie na zakup odpowiedniego sprzętu...:/ Jestem bardzo Ciekaw czy na samych pompkach(15 pompek po 4 serie) i samych brzuszkach (30 brzuszków po 3 serie) i ewentualnie podciąganiach na drążku, po jakimś czasie, będą widoczne zmiany w masie mięśniowej...hmmmm
Bardzo proszę o odpowiedż do tematu.Z góry dziękuje :)
maniek1988
21-09-12, 20:23
Daruj sobie kreatyne przy takich treningach to nie będziesz zauważał większej różnicy.
Kurde.To nic.Będe musiał na siłke jeździc...
A ile bym tak przybrał w 3 miesiące ??
raczeek_87
22-09-12, 11:25
Najlepiej zapytać wróżki .
Po jakiego się odzywasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.Nie potrzebuję takich odp.
maniek1988
22-09-12, 12:37
To ja odpowiem. Stosując jakąkolwiek suplementacje nie zależnie od tego czy to będzie kreta gainer czy coś innego nigdy nie masz gwarancji ani widełek od do zależy to od wielu czynnik z życia codziennego. Diety, regeneracji, tego czy organizm jest podatny na suplement czy odżywkę wiec Raczek dobrze odpisał "Najlepiej zapytać wróżki".
Na początku przez te kilka miesięcy będziesz rosnąć pobudzając mięśnie samym treningiem,ale żeby był stały efekt musisz mieć dietę,odżywki to tylko dodatek.
Na razie ćwiczę już ponad miesiąc bez zażywania krety.Tak "na sucho".Na diecie jestem już ponad 2 tyg bo myślałem ze będę ćwiczyć z przyżądami...
Czyli że jak jestem na diecie, ćwiczę codziennie i jak będę brać kreatynę to będą widoczne większe efekty niż tak "na sucho" ??
maniek1988
22-09-12, 13:25
Masz za krótki staż i każdy wysiłek fizyczny będzie dla ciebie na plus jeśli chodzi o masę i siłę a kreatyna przynajmniej na razie nie przyspieszy budowania. W późniejszym czasie kiedy wyczujesz zastój w osiągach będzie ona bodźcem do dalszych przyrostów siły i masy.
Własnie o taką odp Mi chodziło.To ja może spróbuje jednak...Zobaczę co mi to da.Jeśli ktoś ma coś do powiedezenia SENSOWNEGO NA TEN TEMAT proszę pisać.Chętnie posłucham opini innych.