Zobacz pełną wersję : Prosze o porade???
przemo2007
24-03-07, 12:22
Moja waga to 80kg biceps 33cm wzrost 197cm mam problemy z nie dowaga!! Co mi proponujecie za dopig!!zalerzy mi na szczałach tylko nie wiem co??zaczełem cwiczyc 3 lata temu i od tamtej pory mam tradzik powodowany przez białko ktore sporzywałem??moze macie jakas rade na to!!bardzo byłbym wdzieczny jak byscie polecili mi jakis koks bo z moja masa to nadaje sie do sucharow :razz: co mi proponujecie??z gory dziekuje!!oczywiscie poleca sogacze :cool: czekam na ciekawe rozwiazania mojego problemu...
Uuuu prawie 2 metry wzrostu, mógł byś być wielki :wink:
wiek?
przebyte cykle?
J/W - to chetnie pomozemy :wink:
predyspozycje naprawde fajne jeśli chodzi o wzrost,mógłbyś sie prezentować,ale te 3 lata podejrzewa zmarnowałes ,trening i dieta,nie da sie po 3 latach pwoażnych treningów dalej miec 33 w bicepsie,wiec na doping nie czas,o pomoc pros w innych działach,
bądzmy poważni Panowie
przemo2007
24-03-07, 16:49
Tak własnie wiem 3 lata zmarnowane.... w tym czasie z Odzywek brałem HMB,Magnum8000,Mas Gain, Kreatyne biceps był po tych odzywkach 36 zastanawiam sie dlaczego mi sie zmienił na 33cm moze przez to ze mialem chwilowe przerwy i czasem duzo alkoholu oraz papierosy ale chyba nie wchodza w gre?? moja waga byla 87kg a teraz 80kg..... Wiek 19 lat Pomocy!
czy jesteś czałkowicie zdecydowany na doping?, czy może chcesz jechać na suplach i odpowiedniej diecie?
przemo2007, ja mysle ze u ciebie za wczesnie na doping bo z tego co wyczytalem uwazam ze nie jestes na to gotowy -brakuje ci przede wszystkim SYSTEMATYCZNOSCI.
To niezwykle wazna cecha w tym sporcie jesli cwiczysz juz 3lata ,przerwy sie kazdemu zdazaja ale takie spadki ...???hmmmm
Kazdy z nas ma ograniczenia genetyczne bo geny decyduja do jakiego mometu rosniemy sztuka polega na tym by je "wykozystac na maxa" kiedy to zrobimy o przyrosty jest niemal ze tak trudno jak przypadkowy sex z Paris Hilton...hi hi- i wtedy decydujemy sie na doping!!
Ty masz szanse urosna naturalnym sposobem jesli masz klopoty z systematycznoscia to nawet koksy ci nie pomoga !!!!
Popracuj na tym-5-6posilkow dziennie o stalych godzinach odzywki rowniez regularnie -nie jeden raz hmb drugi co innego stosuj caly czas gainery mineraly witaminy a o efekty sie nie martw-BEDA!!!!!! :wink:
masz klopoty z systematycznoscia to nawet koksy ci nie pomoga !!!! to znaczy pomogą tylko efekty raczej nie będą długotrwałe to nie polega na tym aby zrobić cykl a po nim wszystko olać bo niestety spadki będą takie że szkoda kasy na cykl.
brodawid, w pełni się zgadzam z twoją wypowiedzią :wink:
przemo2007
24-03-07, 19:02
Chyba jeszcze poczekam z tym Dopingiem:) jeszcze jest czas:D ale moj ziomek po 5 strzalach Omki wyglada super miał spadki ale i tak dobrze jest a druga sprawa to poprostu chcialbym cos na mase bo naprawde szkoda mi patrzec na siebie taki jestem wysuszony... moze poradzicie mi cos na mase jakies witaminy zeby nabrac masy????
przemo2007, no przeciez dopiero co napisalem :roll:
Jeli twoj kolega strzelil tylko 5 omy to ty z powodzeniem ten efekt osagniez na odzywkach a kumplowi poradz zeby nie siegal po koks jesli nie ma zadnego pojecia o nim -bo z cala pewnoscia NIE MA!!!!!!!!!!
5 omki to tylko po to aby popiepszyć sobie gospodarke hormonalną i nic po za tym, tragedia.
przemo2007
24-03-07, 23:00
Ale na Odzywkach no jasne ze tak a co z Tradzikiem? przeciez po Magnum8000 miałem tego dosć nie ma za wiele bialka tylko 13% wiekszosc weglowodany 77% prosze o porade na tradzik mam go od 4 lat... czy sa odzywki takie zeby bylo wszystko ok??
Nie martw sie to nie wina odzywek, jestes jeszcze w okresie dojzewania to przejdzie i nie za wiele mozesz zrobic .A po koksach to chyba bys nie nadazyl wyciskac tych pryszczy :???: