Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomoc przy cyklu Boldenon 250

Rafalesco
01-09-12, 19:44
Staż - 2 lata

Celu Cyklu - dobra rzeźba, wytrzymałość, kodycja

Dotychczasowy kontakt z saa - 100 metanabol rok temu

Przeciwwskazania - brak

Wiek - 21

Waga - 84 kg

Otóż posiadam 9 strzałów Boldenon 250 mg Scan Tel'a

Wiem, że z takiej ilości nie zrobie cyklu itd ale mimo wszystko chcę to spożytkować i nie chcę już nic więcej dokupywać ani nic.

Mam takie pytanie jaka była by najlepsza dawka tego środka w moim przypadku?

Prosze o konkretne odpowiedzi ludzi którzy brali już to i mają doświadczenie w tych sprawach.

Co ile dni najlepiej robić zastrzyk?

Z tego co mi wiadomo to optymalnie będzie co 4 lub co 5 dni.

Co Wy myślicie?

fallenursus
01-09-12, 20:16
ja mysle ze nic nie wymysle z tego co masz na to co chcesz.

lg team
01-09-12, 20:17
z tego co posiadasz optymalnie to bedzie 1amp tygodniowo, jednak cykl bez jakiegokolwiek sensu

ale rob jak uwazasz skoro sie uparles

MAXIMUS 2
01-09-12, 20:20
A gdzie TESTO ? kurde myslałem że mnie już nic nie zaskoczy a tu masz jak zajebał to z grubej rury :)
Jak koledzy wyżej bezsensu

MAXIMUS 2
02-09-12, 03:23
No bratku to teraz ci powiem tak z dobrej woli , nie chce być nie grzeczny, ale jak nie masz zielonego pojęcia co z czym się je dam głowę sobie uciąć ze na pisałeś ten post dla hecy
to ładnie zapytaj co z czym połączyć nie: jemy deki solo ani bolda ani trenu buuuu a jak coś głupiego chcesz napisać to uderz do pana SKAŁY

piuras86
02-09-12, 10:05
500mg bolda
750 mg testo i sie leci :D chyba ze 750/1g inaczej nie widze sensu brać tego środka
jak na razie to prop pmp on the top :D

ht
02-09-12, 13:45
znajomek lecial bold+wino bez testa i daje rade. chlop jest lekarzem i wie co robi tak ze wszystko mozemy;)
co do cyklu to dokup minimum 2 opakowania i cos sie wymysli. bo tutaj nic sensownego nie wykminimy.

MAXIMUS 2
02-09-12, 15:31
znajomek lecial bold+wino bez testa i daje rade. chlop jest lekarzem i wie co robi tak ze wszystko mozemy;)
co do cyklu to dokup minimum 2 opakowania i cos sie wymysli. bo tutaj nic sensownego nie wykminimy.

Ku....a co to za lekarz co koksu ładuje ? ja pierdziu ten świat oszalał :)

piuras86
02-09-12, 16:03
ciekawa opcja bold+wino
kiedyś sie przetestuje hehe

raczeek_87
03-09-12, 10:34
Ku....a co to za lekarz co koksu ładuje ? ja pierdziu ten świat oszalał :)

Pewnie 60 letni .....GINEKOLOG.........