Zobacz pełn± wersję : przerwa w cyklu podczas cyklu
Czy jest taka opcja żeby odstawić na tydzień testosteron i mete podczas cyklu jesli np. wypadł komu¶ wyjazd do innego kraju ?
jasne,
nawet jak lecisz na krotkich estrach przejdzie,
ale metke nie problem mysle zabrac ze soba, jesli inj i sprzetu nie chcesz ciaganc
Czyli moge propa odstawic na tydzien ? Mete troche bym sie dygal brac do samolotu chociaz w sumie moge zapakowac do opakowania z witaminami.
Czyli moge propa odstawic na tydzien ? Mete troche bym sie dygal brac do samolotu chociaz w sumie moge zapakowac do opakowania z witaminami.
zabierz ze soba. nic ci nei zrobia.
mete zabierasz, propa odstawiasz, wiadomo ze przez tydzień nie brania prop juz nie bedzie aktywny ale ten srodek tak szybko sie rozkręca ze nie będzie problemu.
fallenursus
29-08-12, 14:10
Lub masz recke na htz i lecisz z towarem i powiedzenie mile high club ma inne znaczenie..:)
ja miałem p[rzerwe 5 dni i jakos nie odczułem ze jest nieaktywny 5 dni temu biłem 200mg i nie miałem czasu zeby zrobic zastrzyk
ale meta 60mg idzie non stop
wrzuc metke do oryginalnego opakowania po witaminach lub mineralach, wiele razy tak robilem przy wylocie i powrocie, raz tylko turas zainteresowal sie opakowaniem i sprawdzil zawartosc, tzn zagladnal do srodka, wstrzasnal i raz jeszcze popatrzyl czy nic tam innego nie ma, pozniej sprawdzil w necie czy firma ma taki zestaw witamin i przepuscil, a w opakowaniu byl anapolon
hehehe podobnie miałem antka w opak zincas forte