PDA

Zobacz pełną wersję : ała

Vegeto86
24-03-07, 00:22
Strasznie napiernicza mnie bark po 1 shocie tak jakby mi ktos muke walnal z calej sily. Czy to normalka czy tylko ja tak mam bo to juz mnie napiernicza z 3 dzien :roll:

*TERRORBLADE*
24-03-07, 08:20
z tego co słyszałem to skuc barki to raczej zły pomysł .... ( boli jak skurw**** i ogólnie potem trudniej ćwiczyć ) - niebawem powinno przejść :P

vold
24-03-07, 08:29
Ale tłumaczyłem tyle razy bić w pośladki to wy swoje , porównaj sobie jakiej wielkości masz mięsień na barku a na pośladku, zawsze bije się w największe mięśnie, już omine to że możesz trafić w żyłe lub w unerwienie jeśli chodzi o bark , i druga sprawa nie wydaje mi się żebyś miał ponad 45 w łapie wtedy ten bark ma odpowiednie rozmiary aby podać w niego płyn ale i tak nie polecam ponieważ jest to mięsień bardzo używany, i teraz nie możesz trenować i gdzie tu sens , jak byś źle wbił w pośladek to trenował byś normalnie, no chyba że jesteś z tych ludzi którzy uważają że jak wbijesz w ręke to ręka bardziej urośnie bo też znam takie elementy.

Vegeto86
24-03-07, 13:19
Ale tłumaczyłem tyle razy bić w pośladki to wy swoje
Ok Masta ale igle mialem 0,5 a to na pupe za mala.
i druga sprawa nie wydaje mi się żebyś miał ponad 45 w łapie
No nie mam
i teraz nie możesz trenować i gdzie tu sens
trenowac moge,nawet robilem bary w piatek i mnie nie bolalo od samych cwiczen tylko ogolnie
jak byś źle wbił w pośladek to trenował byś normalnie
a skad wiesz ze by mnie tylek nie oblal,moze bym nie mogl siedziec :razz:
no chyba że jesteś z tych ludzi którzy uważają że jak wbijesz w ręke to ręka bardziej urośnie bo też znam takie elementy.
Bron Cie Panie Boze!
a tak btw juz jest spoko :wink: Bol ustapil ale i tak na trening nie poszedlem bo mnie grypsko lamie :???:

vold
24-03-07, 13:34
A tak na marginesie co bijesz i w jakich dawkach?

Vegeto86
24-03-07, 13:47
A tak na marginesie co bijesz i w jakich dawkach?
Rozmawialilsmy juz o tym na gygy :wink: Omke

vold
24-03-07, 14:09
wybacz dziennie rozmawiam z minimum 30 osobami musiał bym mieć głowe jak koń.

blackburn
24-03-07, 14:47
Czy to normalka czy tylko ja tak mam

kazda skora inaczej reaguje na injekcje wiec mysle ze nie ma powodu do obaw, przejdzie z czasem...
dobrze ze to omka a nie propek :mrgreen:

vold
24-03-07, 16:46
dobrze ze to omka a nie propek a jaka to różnica jeśli chodzi o injekcje?

blackburn
24-03-07, 17:55
Chodziło mi o to jak by miał taki problem ze stosowaniem propianatu w ciągu tygodnia mogło by mu zabraknąć miejsca na iniekcje :mrgreen:

Vegeto86
24-03-07, 19:08
wybacz dziennie rozmawiam z minimum 30 osobami musiał bym mieć głowe jak koń.
spoko,rozumie.

*TERRORBLADE*
26-03-07, 15:47
"Ok Masta ale igle mialem 0,5 a to na pupe za mala." - a niby czemu ??? znam kolesi co tal sie kują :P

vold
26-03-07, 16:49
najlepiej igiełka 0,7.

hitman
26-03-07, 20:15
Ja obecnie przyjmuje sustanon 250 i bije go w dupe i jest super.Zero bubu po zastrzyku...... :razz: trzeba jeszce umiec zrobic zastrzyk :wink: