Zobacz pełną wersję : Po jakim czasie działa sustanol 250??
Witam
Mam pytanie odnosnie sustanonu 250.Jestem teraz obecnie na cylku z sustanolem mam 10 strzałów.Dawkowanie co tydzien 250 mg,czyli 1 strzał.Obecnie przyjmuje ten sroek 2 tydzien 2 strazły sa jusch w mojej dupie.
Kiedy mozna odczuc działanie tego srodka???
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
proponuję zwiększyć dawkę do 2 strzałów tygodniowo.
a masz Nolve czy nie boisz sie wystąpienia gino?
proponuję zwiększyć dawkę do 2 strzałów tygodniowoproponujesz chłopakowi który waży 70 pare kilo 500mg testosteronu tygodniowo w wieku 17 lat nooo pięknie .
proponujesz chłopakowi który waży 70 pare kilo 500mg testosteronu tygodniowo w wieku 17 lat nooo pięknie .
sorry nie spojrzałem na wiek,
Nie sądzisz że ogólnie dla osób poniżej 18 ten dział powinien być zamknięty?
A co do jego profilu to z całą pewnością zasługuje na taki cykl(nie licząc wieku)l!!!
A co do jego profilu to z całą pewnością zasługuje na taki cykl(nie licząc wieku)l!!![/quote]
A od kiedy koksy to nagroda dla mlodych za dobre osiagi :???:
A od kiedy koksy to nagroda dla mlodych za dobre osiagi :???:
w sensie, że jest gotowy jak nie mogłeś się tego domyśleć to masz poważny problem w głowie :mrgreen:
PS
optymalne dawkowanie mieści się w przedziale
250 - 1000mg / tydzień
Więc błedu nie popełniłem!! :cool:
optymalne dawkowanie mieści się w przedziale
250 - 1000mg / tydzień , skąd ty masz te informacje, nie wypisuj głupot, począdkujący bije np 50mg testosteronu propionatu co 2 dni i ma świetne efekty, to jest 150 mg na tydz a jak wbije 1 omke to ma 250 mg to nie wystarczy ? , to ja obecnie bije 500 mg przy wadz ponad 100kg i jest ok a jak biłem 1000mg to nic lepiej nie było, nie idzie tego przerobić i ładujesz to w kibel.
bije np 50mg testosteronu propionatu co 2 dni i ma świetne efekty, to jest 150 mg na tydz a jak wbije 1 omke to ma 250 mg to nie wystarczy
jesteś niby moderatorem więc powinieneś mieć dużą wiedze na temat dopingu, ale chyba tak nie jest :mrgreen:
dlaczego porównujesz krótki ester propianatu którego okres aktywnego półtrwania wynosi 2 - 3 dni z mieszaniną estrów w sustanonie któerego Okres aktywnego półtrwania wynosi około 21 dni???
według mnie nie dość że powinien brać
250mg sustyE4D
to na samym pocżątku powinien wziąść na kicka
1-2 50mg propa ED lub EOD
a jak biłem 1000mg to nic lepiej nie było, nie idzie tego przerobić i ładujesz to w kibel.
Wytłumacz zwrot " nieidzie przerobić i ładujesz to w kibel To jak to jest bo jestem ciekaw???? :cool:
a i jeszcze jedno wychodzi na to że ludzki organizm dokładnie wie ile potrzebuje testosteronu, a jak dostarczysz go za dużo to co się znim stanie??? Wysrasz???
Twoje wypowiedzi jednoznacznie świadczą, że się nie nadajesz :lol:
Posiadasz błędną wiedze na temat dopingu testosteron to testosteron długość estrów jest zależna od potrzeb, twoje doradzanie zostaw dla siebie a nie dla począdkujących którzy zaczynają i już polecasz im dawki w wielkości 500mg testo na tydzień jeszcze z taką wagą i wiekiem, to żałosne.
heh.....chłopaki po co te kłutnie? :wink: Jedna zostane przy dawce 1 strzał tygodniowo,gdyz mam pierwszy raz kontakt z iglą i to pierwszy taki lepszy cykl....
A co do wieku to rocznikowo mam jusch 18 lat ale w miesiącach jeszce nie :lol:
blackburn, powaznie sie zastanow nad zmiana swojego podpisu wypisujesz 100% rzetelne bzdury :evil:
voldemort, jest tu na forum bardzo szanowany- nie bez powodu!!!!!
mam pytanie?jak dziala sustanon+dk
pierwsza stycznosc z saa. ogolnie troche po chuju srodek. ale jak juz zaczales to tak jak vold napisal 250mg e7d
jesteś niby moderatorem więc powinieneś mieć dużą wiedze na temat dopingu, ale chyba tak nie jest :mrgreen:
dlaczego porównujesz krótki ester propianatu którego okres aktywnego półtrwania wynosi 2 - 3 dni z mieszaniną estrów w sustanonie któerego Okres aktywnego półtrwania wynosi około 21 dni???
według mnie nie dość że powinien brać
250mg sustyE4D
to na samym pocżątku powinien wziąść na kicka
1-2 50mg propa ED lub EOD
Wytłumacz zwrot " nieidzie przerobić i ładujesz to w kibel To jak to jest bo jestem ciekaw???? :cool:
a i jeszcze jedno wychodzi na to że ludzki organizm dokładnie wie ile potrzebuje testosteronu, a jak dostarczysz go za dużo to co się znim stanie??? Wysrasz???
Twoje wypowiedzi jednoznacznie świadczą, że się nie nadajesz :lol:
Skąd ty masz te informację sam je wymyślasz czy kolega na siłowni Ci powiedział, to że vold napisał że dawka 500mg na tydz wystarczy to znaczy że organizm nie przerobi więcej,organizm nadwyżkę wydali