Zobacz pełną wersję : Balcan CleanButerol
Witam panowie jak do was z pytaniem
a więc kumpel chce schudnąc i zamówił
sb clena pyta sie jak ma to dawkować i wgl
mógłbym was prosic o rozbiske :) pytał tez o jako taką diete
powiedziałem niech ograniczy tłuszcze i wegle
jemu chodzi głównie o zrzucenie sadła a nie o zachowanie mięcha
to mysle ze dobra rada ogulnie :]
pozdo ....
clenik balkana slabiutki. niech zacznie od 1 tab i codziennie doklada po 1 szt. mysae ze doleci do 4-5 dziennie. leci dwa tyg. potem przerwa dwa tyg i znwowu wchodzi w clen tylko ze zaczyna od dawki na jakiej skonczyl poprzedni 2-tygodniowy cykl.
moze poleciec bez fazy offu. tylko musi dokupic soibe ketotifen zeby nie przyblokowalo receptrorow.
No dla niego wystraczy pierwszy raz ma z takimi specyfikami stycznośc :)
ale dzi.ęki wielkie za rozpiske Ht oto mi chodziło ...2tyg on 2 off tak do konca :)
pozdro mistrzu :P
clenik balkana slabiutki. niech zacznie od 1 tab i codziennie doklada po 1 szt. mysae ze doleci do 4-5 dziennie. leci dwa tyg. potem przerwa dwa tyg i znwowu wchodzi w clen tylko ze zaczyna od dawki na jakiej skonczyl poprzedni 2-tygodniowy cykl.
moze poleciec bez fazy offu. tylko musi dokupic soibe ketotifen zeby nie przyblokowalo receptrorow.
czy słabiutki to nie mozesz powiedziec bo wersji na PL rynku napewno ponad 5 tak że chwestia trafienia dobrego.
Ja brałem balkana i dawał radę. Może wziąć 14 dni ciągiem zaczynając od 1 tab. dochodząc do 160mg, a potem 2 dni off, 2 dni on. Na mnie dobrze tak działał. Ewentualnie tak jak pisał ht tylko w przerwie ECA może dać.
Mastershammer
09-08-12, 21:32
Voldi ma racje,Ht brało sie Balkana i było jebniecie także nie przekreślamy na biegu.Jednak ja stawiam na Scantel Oxyflux 2.Sprawdzałem rózne sposoby brania clenu,i dla mnie 2 on 2 off sie nie sprawdza.Do czwartego tygodnia mozna smiało bez ketotifenu,4 on i tyle.:):):)
clen to syf, tak sie ręce po tym trzęsą ze herbaty nie da się posłodzić;)
Sam aktualnie biorę clena z Lyka Labs i kopie jak trzeba ;)
clen z lyki z jakas dosypa. podobno wypierdziela strasznie.
I tak jak jestem półtora godziny po treningu a nie mogę utrzymać widelca ręce latają ledwo piszę. Przy pól tabs już się lata dzisiaj wziąłem 1tabs+energetyk to myślałem że wykituje ale działa :)
fallenursus
23-08-12, 15:45
Bo clen sie popija podwojnym espresso.
Brałeś kiedyś clena z Lyka Labs :D?
fallenursus
23-08-12, 16:18
Nie wspomagam terrorystow. Wspomagam kanadyjska farmacje.
clen lyka powinna dzialac, balkan bardzo dobrze, astralean kosa, oxyflux, db pharma tez dziala dosc dobrze,
balkan jest dobry, a lyka labs u mnie tez zachwalany
jest clen ale ciezko go dostac, pochodzenie wlochy apteka, kosa nieziemska musi byc