Zobacz pełną wersję : Drugi cykl na tesciu
Dopiero wracam do treningow, ale korzystajac z wolnego czasu chcialbym cos zaplanowac na jesien, oto dane:
Wiek 31 lat
Siłownia od 1,5 roku
Waga 85kg
Pod koniec pazdziernika ubieglego roku zakonczylem pierwszy cykl na propku, bylo to 5 tygodni 100mg EOD: Temat (http://www.e-gym.pl/showthread.php?32544-Rosyjski-prop-kto%B6-widzia%B3-zna),
wszystko bylo fajnie i w ogole, byl tez plan aby za roczek powtorzyc rozrywke... Nieuchronnie ten czas sie zbliża:)
Tym razem jestem juz w PL, wiec pewnie i dostep do towaru bedzie lepszy. Chcialbym tym razem również samego tescia, podobne dawki ale dlugie estry. W gre wchodzi enan.
Mógłbym w sumie sam sobie cos nakreslic, bo pojecie jako takie jest, ale jakby Fallen sie nudzil to bede wdzieczny za rozpiske z odblokiem, moze HCG dac do tescia, jakie sa nowe trendy? Bo widze, ze od clomu sie odchodzi i ciut sie pozmienialo.
Moze tez Vold, ht lub LG poleci jakis pewny srodek, osobiscie celowalbym raczej w apteke, chyba ze znacie cos naprawde pewnego z ug.
Strzel sb Enana z balkana
pyszny kąpocik =) dorzuć metke i
gites hehe
pozdro....
fallenursus
17-07-12, 02:48
rok przerwy powtorz propka
100mg eod na 8 tyg.
atomic malay testolic nie wiem co tam jeszcze leszcze maja:)
Fallen, czemu nie enan? Jaki odblok, co z HCG?
Moim zdaniem też propek jeśli nie meczy cie wbijanie e2d to na prawde polecam moim zdaniem lepszy od enana przynajmniej dla mnie :) uderz w Testolica klepany w Pl ale dobrze daje rade i bezbolesny i śmiało możesz tak ja Fall napisał 8week a nawet 10week
prop atoma w prozadku, ale ofc stezenie lekko zanizone ;)
Wkurzajace te strzaly co 2 dni, ale da sie przezyc jesli trzeba, to teraz powiedzcie mi jaki odblok i czy warto bic HCG przy takim cyklu.
hcg odpusc. zobacz sobie propka pmp. cenowo bardzo dobrze. jakosciowo lepiej niz AT.
Ale jednak na necie pojawilo sie ostatnio fot z syfem w flakonach propka pmp
Wkurzajace te strzaly co 2 dni, ale da sie przezyc jesli trzeba, to teraz powiedzcie mi jaki odblok i czy warto bic HCG przy takim cyklu.
Jasne że warto dać HCG ja każdy cykl opieram o ten specyfik bez tego nie wyobrażam se moich jajec :)
daj 250iu co 3 dni od 4 tygodnia
fallenursus
18-07-12, 05:58
osobista preferencja z testo. prop w tym dobry ze na mnje no juz po trzecim strzale czuc roznice. ale.rscja ze meczace bo sam nie lubie czestych injekcji i zawsze kombinuje jak konn pod gore.
jesli dlugo estrowy testo to nje krocej jak 12 tyg
pon/ czw po 250mg.
hcg taknja max napisal- zaszkodzic nie zaszkodzi w takich nalych dawkach a napewno pomoze w pct.
zadecydujesz z czym jedziemy to sie wszysko ladnie rozpisze.
ja uwazam ze hcg tutaj zbedne. przy tak niskich dawkach i cyklu na jednym srodku jaki sens?? organizm i tak sam dojdzie do siebie. mysle ze nawet jajka sie nie skurcza. do tego hcg podnosi estrogen... dla mnie bez sensu.
fallenursus
18-07-12, 08:09
podnosi ale nienw dawce ktora symuluje naturalna lrodukcje lh.
Kurcze, ja sie nastawialem na enana generalnie, bo te kłucie miesiącami to serio nic przyjemnego, to ze nie czuc na poczatku to norma przy dlugich estrach, za to na koncu dluzej czuc:)
Dostane pewnego enana teraz? Propa owszem mogę, ale te bicie 3-4x tygodniu serio uciazliwe jest i absorbuje czas.
No to jakiego enana teraz warto? Fallen rozpisz mi prosze cyklik na enanie, HCG i odblok po tym.
1-10 enan 500 ew
1-4 metka 40mg
jak chcesz hcg to mozesz dac male dawki przez caly cykl 500 na tydz rozbite w dwoch dawkach. powiedzimy poniedzialek czwartek. po tym sermy.
jesli chodzi o enan smialo celuj w pmp. kolega z naszego forum robil badania i wynki lepsze niz po prolo z apteki:)
HT, metki nie chce, samego tescia. Tu widze 500mg tygodniowo, dlaczego wiecej niz propka, ktorego wychodziloby 350mg ew?
raczeek_87
23-07-12, 10:20
Bo to jest długi estr dlatego wiecej , takie 300mg to nawet samych włosów na jajach by nie poczesało ,wg mnie bez metki to lipa bo zanim teść ci sie bujnie to kilka tyg minie dla tego na pierwsze 4 tyg warto zapodać mete . A wg mnie jak juz sie decydujesz na cykl to nie ma co marudzić tylko tak go zrobić jak chłopacy ci radzą - żeby go dobrze wykorzystać , a nie za 2 m-c narzekać ze mogło sie zrobić inaczej .
fallenursus
23-07-12, 13:23
HT, metki nie chce, samego tescia. Tu widze 500mg tygodniowo, dlaczego wiecej niz propka, ktorego wychodziloby 350mg ew?
500mg dlugoestrowego= ~100mg propa eod po obcieciu estru.
dzieki ziom za odpowiedz bo sam sie zastanawialem i dzisiaj szperalem o co tu chodzi:)
O to chodziło.
Metki nie chce, bo ma to byc delikatny cyklik, wrzucic troche dobrej jakosci mieska, bez jakiegos ostrego masowania. Na zawody nie jade, ma byc fajnie i przyjemnie, pozniej znowu bedzie roczek przerwy i byc moze 3 podobny cyklik, zobaczymy:)
Wiec na chwile obecna wyglada to tak:
1-12 enan 500 ew
HCG 2-12 500 I.U. ??
Co i ile na odblok?
Wrzucic jakies ATD na koniec?
fallenursus
26-07-12, 14:29
1-12(14) test 250 pon/czw
3-14(16) hcg 250iu pon/czw
17(18) 5 dni po 100+40 clom/nolv
nastepne trzy tyg 50/20
na ddrugi dzien po sermach 25mg atd przez 3 tyg.
az sie prosi tutaj na pierwsze 3-4 tyg propek:)
az sie prosi tutaj na pierwsze 3-4 tyg propek:)
taa 4 week 100mg/75mg/50mg/50mg e2d fajny kick starter :)
fallenursus
26-07-12, 16:56
jak komus sie nie spieszy to zbedny wydatek:)
jak komus sie nie spieszy to zbedny wydatek:)
Wuja flakon propa taniusi jak barszcz :)
fallenursus
26-07-12, 17:02
niestety niektorzy w przeciwienstwie do nas maja cierpliwosc;)
niestety niektorzy w przeciwienstwie do nas maja cierpliwosc;)
yyy ne mowisz o sobie nie/??
Nie no spoko, propek fajna rzecz na poczatek, tyle ze z 12 tygodni robi sie wtedy 14-15, bo to ze pozniej zacznie dzialac, to tez i pozniej wyjdzie z organizmu, a walac propka po prostu przedluzylbym cykl. Ma byc lekko i przyjemnie, wiec mysle ze 12 tygodni w zupelnosci mi wystarczy. Dzieki wszystkim!
Nie no spoko, propek fajna rzecz na poczatek, tyle ze z 12 tygodni robi sie wtedy 14-15, bo to ze pozniej zacznie dzialac, to tez i pozniej wyjdzie z organizmu, a walac propka po prostu przedluzylbym cykl. Ma byc lekko i przyjemnie, wiec mysle ze 12 tygodni w zupelnosci mi wystarczy. Dzieki wszystkim!
Seki nikt tu o przedłużaniu cyklu nie wspomniał ładujesz propa do jednej strzelby z enanem i od początku cyklu i heya :)
Teoretycznie nie przedluzam cyklu, ale praktycznie tak wlasnie sie dzieje, bo podaje tescia z propa, zanim dlugi ester uwolni swojego. Myle sie?
fallenursus
26-07-12, 18:24
ani przedluzasz ani skracasz. podnosisz sterzenie szybciej a co za tym idzie maxymalny anabolizm wysteouje szybcien. nalezy pamietac ze zmiany w organizmie zachodza od momentu wtloczenia hormonu czy to z krotkim czy z dlugim lancuchem weglowym.
co wy z tym hcg tak panikujecie ??
nie wystarczy hcg tylko na koniec cyklu do odbloku dorzucic ?
Dostalem towar, enan z MT, ladnie pieknie, troche przyspieszylem cykl, w poniedzialek poszedl 3 strzal, tyle ze juz teraz to nie wiem w sumie co bije, bo po 2 strzale wyraznie czulem dzialanie testosteronu - libido i samopoczucie do góry. Teraz po 3 strzalach zaczyna byc widac retencje, waga powoli idzie do góry... to wszystko typowe dla propa raczej, a to ponoć enan. Co sądzicie?
fallenursus
12-08-12, 20:49
sadze ze powienienes zwiekszyc dzawki :twisted:
testosteron dziala orazu po wejsciu w krwioobieg, choc nasycenie pelne na enanie trwa dluzej od propa.
wbiijasz 2x na tydzien? nie masz falowaania humoru?jak nie to spoko, moze twoj organizm lubi dlugie estry :rockon:
Tak, wbijam 500mg ew pon i czw. Co do humoru to na razie ciezko stwierdzic, zobaczymy dalej, w razie czego towaru jest z górką.
Trochę czasu mineło, wszystko super, dosłownie zero efektów ubocznych. Wbijam tez HCG i tu jest mały problem, muszę wyjechac na dwa tygodnie, o ile zabranie teścia to nie problem, to juz HCG gorzej. Muszę przerwać, a więc w jak to zrobić? Ot tak wbić 250 przed wyjazdem i po powrocie, czy dac większą dawkę przed?
Trochę czasu mineło, wszystko super, dosłownie zero efektów ubocznych. Wbijam tez HCG i tu jest mały problem, muszę wyjechac na dwa tygodnie, o ile zabranie teścia to nie problem, to juz HCG gorzej. Muszę przerwać, a więc w jak to zrobić? Ot tak wbić 250 przed wyjazdem i po powrocie, czy dac większą dawkę przed?
Jak parę dni Hcg nie zapodasz zaraz jajec ci nie urwie :) jedz śmiało daj przed wyjazdem i gitara jak wrócisz to pociśniesz dalej byle teścia ładuj :)
po dwoch tyg to hcg mozesz wytzucic do smietnika:) nawet jak trzymane w lodowce traci wartosc.
po dwoch tyg to hcg mozesz wytzucic do smietnika:) nawet jak trzymane w lodowce traci wartosc.
Kurde jak ja bym wywalać HCG po paru dniach trzymania w lodówie to bym na nie nie zarobił :) jak rozmajtam 5000iu i bije 350iu poniedziałek czwartek to zawsze mam parę week w lodówce rozrobione coś tam na pewno straci ale nie do wywalenia :) zresztą wiem ze działa a jak to wie ten kto bije HCg na cyklu
fallenursus
01-10-12, 07:26
ht zakonczyl bombke zaczol flaszke :)