Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Doping-----pojedyńcze_ pytania !!!!!!!!!!!!!!!

Strony : 1 [2] 3

.rocky
02-06-13, 13:48
z ameryki ostatnio przyplynela teza ze najefektywnijsze dawki testo na masie to 1gram i w góre nawet do 2g, a 750 i mniej to smyranie

fallenursus
02-06-13, 14:03
Ta sama teza co twierdzi jak wezmiesz dbol z rana raz na jakis czas to zbije kortyzol?
Kurde moze do odbloku warto dodac..

fallenursus
02-06-13, 14:03
Ta sama teza co twierdzi jak wezmiesz dbol z rana raz na jakis czas to zbije kortyzol?
Kurde moze do odbloku warto dodac..

Baloniarz
02-06-13, 14:52
z ameryki ostatnio przyplynela teza ze najefektywnijsze dawki testo na masie to 1gram i w góre nawet do 2g, a 750 i mniej to smyranie

Gdzie Ci to przypływa ? też bym poczytał takie ciekawostki. A ten gram testo to na tydz czy dzień ? Czy lepiej rozbić estry i dać propa 1g na dzień a cypka 1g na tydz :)

.rocky
02-06-13, 15:01
na animalach wejdź w dopingu w temat przemyślenia tam typ tłumaczy na polski jakiś artykul o dawkowaniu i wychodzi prawda ze im więcej estro tym więcej igf1 i większy przyrost i poleca dochodzić do 2g test/week do tego dużo deki meta po 80-100mg ed i ponoc tak można robic bardzo duże miecho

fallenursus
02-06-13, 15:16
A rozpisali di tego apteke na kontrole sajdow gdzie po jej dodaniu wyjdzie tak jakbys polowe bral? Czy tylko zablysnac chcial mierna wiedza ang?

.rocky
02-06-13, 15:21
chcesz sam wejdź i to oblukaj ale teoria ciekawa, do tego taka dawka testa działa termogenicznie, a tu w pl mało kto co tak proboje bo się boja, w sumie sam tez bym się bal, 2 kroki po schodach i ciało spuchniete

fallenursus
02-06-13, 15:38
500mg juz dziala termogeniecznie.
Boja sie bo nikt nie potrafi.dobrac lekow na skutki uboczne tak.duzej dawki androgenow. Troche czasu zajmie.kiedy te stado baranow pojmie wkoncu ze ze dobranie tak.srodkow zeby utrzymac jak.najwieksza nazwyjmy to homeostaze - czyli zeby wszystko po rowno bylo ale w zawyzonych poziomach sie.liczy anie tona androgenow, opuchniete stopy i dlonie ze po.schodach wejsc.nie.mzna.a.co dopiero wziasc widelec w lape.
Dotego.dodac druga tone lekarstw na.kontrolowanie estrsdiolu progesteronu itd a w praniu na.koniec i tak wyjdzie na.to.samo.jkby dawki byly podawane mniensze.
Max- chcial mega bombe -no problem bro ale pamietaj.ze musisz.miec w.domu.to.to.i.to. Przezyl fajno bylo fajerwerki.
Max-a co bys powiedzial.na.inaczej.dobrane.srodki.ale tak zeby dzialaly razem. Dawaj! Max jak idzie? Jakie skutki uboczne? Przyrost porownywalny do mega bomby?

Baloniarz
02-06-13, 16:44
Nie raz czytałem właśnie to co piszesz i nie raz większe konie które zjadły na tym zęby mi mówiły że efekt końcowy na 500-750mg będzie identyczny jak na 1,5g-2g, zawsze się zastanawiałem czy to prawda, ale niestety na sobie tego nie wypróbuję wolę się uczyć na błędach innych zdecydowanie :)

MAXIMUS 2
02-06-13, 17:30
500mg juz dziala termogeniecznie.
Boja sie bo nikt nie potrafi.dobrac lekow na skutki uboczne tak.duzej dawki androgenow. Troche czasu zajmie.kiedy te stado baranow pojmie wkoncu ze ze dobranie tak.srodkow zeby utrzymac jak.najwieksza nazwyjmy to homeostaze - czyli zeby wszystko po rowno bylo ale w zawyzonych poziomach sie.liczy anie tona androgenow, opuchniete stopy i dlonie ze po.schodach wejsc.nie.mzna.a.co dopiero wziasc widelec w lape.
Dotego.dodac druga tone lekarstw na.kontrolowanie estrsdiolu progesteronu itd a w praniu na.koniec i tak wyjdzie na.to.samo.jkby dawki byly podawane mniensze.
Max- chcial mega bombe -no problem bro ale pamietaj.ze musisz.miec w.domu.to.to.i.to. Przezyl fajno bylo fajerwerki.
Max-a co bys powiedzial.na.inaczej.dobrane.srodki.ale tak zeby dzialaly razem. Dawaj! Max jak idzie? Jakie skutki uboczne? Przyrost porownywalny do mega bomby?

No ja tam nie czytam dużo bo stary już jestem i bez okularów nie widzę :)
1,5 / 2 gramy testo hmmmm raz dobiłem do 1,5grama week kurwa i więcej tego nie zrobię bóle głowy masakryczne ciśnienie chciało mnie rozerwać dobrze ze moja kochana w aptece robi, ale co to za bomba jak więcej leków trzeba brać niż koksu ?
Ja osobiście już więcej nie przekroczę jak 1gr testo week wtedy moge to ogarnąć bez dawek IA i leków nadciśnienie itp a nawet 750mg week jest dla mnie idealne

DTX
02-06-13, 18:12
ja sie srednio czulem na 750. piszczele i prostowniki strasznie bolaly przy chodzeniu, retencja duza, szybko sie meczylem

lg team
02-06-13, 20:23
usa a eu to przepasz jest, od nas lataja tam po rady i nauki i targaja u nas, rzucaja na fora to ludzie sie z nich smieja bo to niedorzeczne na nasze warunki

druga kwestia to dawki dawkami ale reszta (profilaktyka, leki, opieka medyczna, badania itd) w naszych warunkach a raczej na nasze warunki jest nie do wytrzymania, u nas za pudlo pare zl i dyplom a tam gaza + konkrakty prasa/media/net i pompowanie

macie przyklad priotrkowicza, osignal dobre wyniki w eu i world, ale w imprezach org przez amerykancow jest lipa bo marketing slabo, gorrsi z forma od niego maja wyzsze lokaty niz on, ale jakby przejal go np muscletech w ciagu 6mies do 1 roku bylby 1 na kilku imprezach i rozrosl by sie w duzym procencie

yaro09
02-06-13, 23:45
w usa to wiekszosc jest na hormonach wzrostu jesli chodzi o żarcie, dzieci od najmlodszych lat to jedzą, dlatego zazwyczaj zwykły 20-latek z usa jest 2x wiekszy niz ten z polski

lg team
04-06-13, 16:13
zarcie tam do sama chemia, to ze inna wiedza podejscie i sprzet to jest wiadome

.rocky
08-06-13, 11:55
spotkal się ktoś ze słodkim winem? tabs sa słodkie jak cukier, chodzi tu o jakiś wypełniacz na glukozie/sacharozie czy cos nie tak? myslalem ze toksyki przeważnie sa gorzkie

ht
08-06-13, 14:25
metke czesto spotykalem slodkawa. wino nie wiem. jaki lab??

.rocky
08-06-13, 14:30
balkan

ht
09-06-13, 19:16
u mnie winko balkan mega chwalone. sam lecialem 60 ed i od jazdy na rowerze mnie nadgarski lupaly;d sila tez szla do przodu.

damianoski
04-07-13, 16:58
Czy masteron, jako ze jest pochodna DHT, moze blokować produkcje endogennego DHT ?

fallenursus
05-07-13, 01:11
http://www.yourhormones.info/hormones/dihydrotestosterone.aspx

nigdzie info nie ma, ale ty zle pytasz wiec poczytaj ww :)

Nokturnal
05-07-13, 04:43
Kilka razy spotkalem sie z tekstami, ze deca, to priorytet na mase, ze lecac solo tesciem, potem wiekszosc leci, a po dece dobre miecho zostaje. Po sobie na tesciu spadkow specjalnie nie widze, jedynie z sily troche ucieka... Jak wasze odczucia, jest przepasc miedzy tesciem solo, a dolaczona do niego deca ? Zasluguje ona na ta gloryfikacje, czy lepiej dorzucic inny srodek pod testa ?

fallenursus
05-07-13, 12:33
Jak ktos umie wykorzystywac potege testosteronu roznicy az takiej nie.zauwazy.
Osobiscie jak juz mam.sie blokowac 19nor to wybieram wieksze zlo-tren enan ktory robi sie u was coraz bardziej popukarny dzieki Maxowi i jego mega bombach na fkakonie trenu e2d....

MAXIMUS 2
05-07-13, 14:44
Jak ktos umie wykorzystywac potege testosteronu roznicy az takiej nie.zauwazy.
Osobiscie jak juz mam.sie blokowac 19nor to wybieram wieksze zlo-tren enan ktory robi sie u was coraz bardziej popukarny dzieki Maxowi i jego mega bombach na fkakonie trenu e2d....

Nabijaj się z starszego :(
Ja tam wychodzę z założenia jak już mam się truć to czymś co ma moc :) testowałem nie mal wszystko i kombinacja testo + tren najlepsze combo każdy cykl opieram na trenie ale to tylko moje widzimisię, nie zebym kogoś na mawiał koksy sa bleeee :)

Baloniarz
05-07-13, 15:31
Powiem wam ze sobie obmyślam do cyklu zimowego dodać Trenu E na jakiś czas, myślę na dobrze by mi wyszło :)

Nokturnal
05-07-13, 16:45
Panowie, a czy to nie jest troche tak, ze omijajac lzejsze srodki i wskakujac na Test + Tren, obniza sie pozniejsza wrazliwosc na inne specyfiki ? Z waszego doswiadczenia, warto wspinac sie stopniowo, czy raczej leciec mocniejszym towarem, z mysla, ze przy kolejnym cyklu i tak wykona dobrze robote ?

fallenursus
05-07-13, 16:57
To bzdura wymyslina przez jakiegos tepego koksa brachu ktory na zadnym towarze formy nie zrobi. Towar to tylko katalyzator bialka. Chba ze bombka trwa rok i zmiany srodkow i dawek choc w pewnej chwili teceptory tak sie zapchaja ze mozesz litr dziennie wbic a zastoj bedzie.
Blast/pct
Blast/cruise
Nigdy dluzej on niz 5miesiecy.
Imho

Nokturnal
05-07-13, 17:05
Dzieki Fallen ; ) Czyli spokojnie, zamiast tej deci, przy next bombie, moge wlaczyc tren i wyjdzie mi to na lepsze tia ?

MAXIMUS 2
05-07-13, 18:12
Dzieki Fallen ; ) Czyli spokojnie, zamiast tej deci, przy next bombie, moge wlaczyc tren i wyjdzie mi to na lepsze tia ?

Nie tak do końca kolego na głęboką wodę się nie rzucaj od razu :) ja już deke przerabiałem 2 razy nikt nie mówi ze deka to gówno albo nie działa tren to nie witamina C jakiś staż jest potrzebny :)

drDexter
05-07-13, 18:13
Dzieki Fallen ; ) Czyli spokojnie, zamiast tej deci, przy next bombie, moge wlaczyc tren i wyjdzie mi to na lepsze tia ? Na lepsze? Sylwetkowo pewnie tak.

Nokturnal
05-07-13, 18:21
Ok, rozumiem, ale konkretnie - dlaczego nie przybic trenu, zamiast deci, skoro efekty beda lepsze i nie wplynie to, na pozniejsza, mniejsza wrazliwosc organizmu na koks ? Do tej pory, lecialem Prolo, Suste i znow Suste jade. Staz wlasciwie zaden, no ale konkretnie interesuje mnie, dlaczego nie wjechac nastepnym razem z Trenem ? Jeszcze inaczej - w czym mnie uchroni ta deca, ze pojade nia z 2-3 razy, zanim zlapie sie za tren ? a moglbym jechac na tym etapie, juz 3x tren i miec duzo lepsze rezultaty ?

MAXIMUS 2
05-07-13, 18:30
Ok, rozumiem, ale konkretnie - dlaczego nie przybic trenu, zamiast deci, skoro efekty beda lepsze i nie wplynie to, na pozniejsza, mniejsza wrazliwosc organizmu na koks ? Do tej pory, lecialem Prolo, Suste i znow Suste jade. Staz wlasciwie zaden, no ale konkretnie interesuje mnie, dlaczego nie wjechac nastepnym razem z Trenem ? Jeszcze inaczej - w czym mnie uchroni ta deca, ze pojade nia z 2-3 razy, zanim zlapie sie za tren ? a moglbym jechac na tym etapie, juz 3x tren i miec duzo lepsze rezultaty ?

Hmmmm jak by ci to wytłumaczyć Tren to nie jest koks dobrego samopoczucia nie wiem jak zareagujesz na niego, nie przespane noce 4 razy w nocy siku, mokry jak ścierka w nocy :) fakt mięsko ładne idzie na nim ale nie każdy go znosi w moim otoczeniu np 2 moich kumpli nie dają rady na trenie chodzą do tył :) i po sianach choć sa 10 lat młodsi ode mnie.

drDexter
05-07-13, 18:39
Zacznij od deki ale jak chcesz dawka początkowa 50 mg nie powinna Cię az tak klepać:razz:

Nokturnal
05-07-13, 18:50
Spoko, dzieki za wyrozumialosc w odp. ;D Podsumowujac, jak zejde z susty, zrobie przerwe... to bede myslal by dorzucic tren, w niewielkich dawkach. Pozdro.

polo
05-07-13, 19:00
1-10 deka
1-10 enan

myśle nad 11-14 tydz prop 100mg e2d
czy to dobre rozwiązanie jeszcze zastaniawiam sie nad winstrol ale chyba odpuszcze

drDexter
05-07-13, 19:10
Spoko, dzieki za wyrozumialosc w odp. ;D Podsumowujac, jak zejde z susty, zrobie przerwe... to bede myslal by dorzucic tren, w niewielkich dawkach. Pozdro.
Nie spiesz sie na tren zawsze przyjdzie czas , jak Maximus pisał tren to juz nie zabawka potrafi niezle namieszać na razie daj deka +enan\cypio albo npp+ prop w obu przypadkach dodasz wino/ture i bedziesz mega zadowolony.

drDexter
05-07-13, 19:23
1-10 deka
1-10 enan

myśle nad 11-14 tydz prop 100mg e2d
czy to dobre rozwiązanie jeszcze zastaniawiam sie nad winstrol ale chyba odpuszcze

1-10 deka, 1-12 enan, wino jezeli chcesz dodać to 6-13 tak aby nie z chodzic z kilku srodkow w tym samym czasie. Propa nie dawaj długie estry ładnie sie taperuja

Nokturnal
05-07-13, 19:25
Dzieki Dexter, rozeznam sie w temacie ;)

fallenursus
05-07-13, 19:41
Syaz staz staz ...ocb z tym stazem dotej pory nienwiem.
Oamietam.kiedys zalozylem temat o moim pierwszym cyklu testo meta wins clen t3.
Pojebany, zabijesz sie,nie wykorzystasz, w gaciach kupe bedziesz mial...dobre texty szly.
Zyje mam sie swietnie i prosze o natychmiastowe zwolnienie ze szpitala bo w ryja.
Wiesz jak zrec
Wiesz jak cwiczyc
Zaoarcie masz
Teorie obcykana
Pct poprawne przygotowane i cis na jak nie teges bedzie podczas cyklu.
Imho spoko tren mozna dac a nie pyerdolic sie w tiktaki po ktorych 98%ma zgage i utrate apetytu.
Takie moje skromne zdanie:)
Jesli.czegos z ww.nie.wiesz to na.kazdg koks szlaban powinien byc.

drDexter
05-07-13, 19:59
fallen teraz to na pierwszy cykl beda pytania o tren :razz:

DTX
05-07-13, 20:00
na zagraniczynych forach tak polecaja :D

fallenursus
05-07-13, 20:03
Tren ace na kicka
Come at me bro!

MAXIMUS 2
05-07-13, 20:06
na zagraniczynych forach tak polecaja :D

hehe morze i tak, ale nie Tren dla amatorów saa tego sobie nie dam powiedzieć :)

Nokturnal
05-07-13, 21:09
Dobra, juz wszystko wiem, co chcialem wiedziec :D Swoja droga, kumpel dobil tren juz na drugim cyklu i naprawde mega polecial. Fakt, ze staly za tym predyspozycje genetyczne, ktore w sobie odkryl, ale towar kopnal go gruubo.

Nokturnal
09-07-13, 21:47
http://www.youtube.com/watch?v=lOaCb_aWPSI
Co myslicie o typie ? ;D Mialem ochote wylaczyc, przy zdaniu, o takich rozmiarach i braku sterydow. Swoja droga, kiedys czytalem wypowiedz Lee Priesta, on tam glownie chwalil winstrol, ogolnie wiekszosc czasu off jest, tylko pod zawody cos laduje. Skad im sie takie farmazony biora ? Bo chyba nie mozna tego powaznie traktowac.

DTX
09-07-13, 22:00
Kwestia wizerunku.
Jak ludzi reaguja na sterydy? zło, zrobia wszytsko za ciebie, idziesz na skroty itd.
Poczatkujacy, ktorzy nie ogarniaja jeszcze tak tego swiatka motywuja sie i nakrecaja "wow mozna tyle zrobic bez koksu, tez tak zrobie", czyli czysty biznes.
typek jest dla mnie przekotem tak czy inaczej, dobra filozofia treningowa. poczytaj sobie jego historie

Nokturnal
09-07-13, 22:04
Kumam... a co z treningiem, ktory serwuje ? Ta cala gadka o robieniu dziennie ramion przez poltorej roku ? Bedac na soku, mozna dojezdzac hardkorowo lape 2x w tygodniu ? Czy to sensu nie ma ? Niby kazdy organizm jest inny, no ale co z tym calym przetrenowaniem, ktore on obala ? Przykladowo, bedac na soku, robie na bic z 16 serii, po 6powt. bazujac na duzych ciezarach, trica katuje podobnie, dochodzac do 18 serii. 2x w tygodniu taki trening, to chyba byloby przegiecie, czy moge se pozwolic na szalenstwo ?

Nokturnal
10-07-13, 16:44
Ciezkie pytanie zadalem chyba, co ? Moze inaczej. Jak jestescie na soku, to jak bardzo dojezdzacie lapy ? Mniej wiecej, raz w tygodniu ? duzo serii, mniej powtorzen, czy malo serii i wiecej powtorzen ? Ja zmieniam kolejnosc cwiczen, jak i same cwiczenia + czasem superserie wrzucam prawie caly trening, by pozniej znow zrobic osobno bic/trc.
Konkretnie, bedac na soku i pozwalajac sobie na katowanie lapy, z 2x w tygodniu, czuliscie lepsze efekty, niz raz ? Bardziej pytanie, dla wyjadaczy...

fallenursus
11-07-13, 12:42
Jeśli brakuje łap to spoko dwa razy w tyg można lub np.armageddon.
Jeśli brakuje girow to giry. Rozlozylem np na dwie części czwórki i reszta i ruszyło.

DTX
11-07-13, 12:55
ja teraz robie 4-5 ciezkich serii na bica raz w tygodniu i jakos rosnie.

ct fletchera ja bardziej traktuje metaforycznie, ni epolecam pizgania łap codziennie przez 1,5 roku :D

drDexter
11-07-13, 13:53
Jezeli chcesz nadgonić łapy to ok dwa razy w tygdniu, jeden trening na maxa a drugi na 70% i będa rosły. :smile:

Nokturnal
11-07-13, 16:38
Tak wlasnie mam zamiar zrobic Dexter. Trzeba isc po ta 5 z przodu ;]

polo
11-07-13, 23:02
łapa to podstawa reszta schodzi na drugi plan hehe

Kajowski
16-07-13, 16:27
Witam,Panowie interesuje mnie opinia takich środków jak prop,Npp,wins tab. Z Atomika jak na dzień dzisiejszy to wyglada..

drDexter
16-07-13, 19:58
Wbijałem enana i gryzlem wino z atomica jedno i drugie działało ,nie słyszałem złych opinii o tym ug także możesz bez obaw brac:-)

Kajowski
16-07-13, 22:05
To lux, dziekóweczka

BB50
18-07-13, 08:43
Wały jakich mało,to już nie jest ten stary atomic.Panowie z Atomica niech się wezmą za robotę bo marnie marnie.

DTX
18-07-13, 09:28
Atom w ogóle działa jeszcze?
W zeszłym roku slyszalem że lab się rozpadł. Wzniwili działalność, czy po prostu teraz ktoś chce sobie dorobić na ich opinii?

ht
18-07-13, 11:23
z tego co wiem to znowu dzialaja. ale z nowym wypustem nie mialem do czynienia. swego czasu chyba najpewniejszy ug. pod koniec dzialalnosci zaczeli chyba oszczedzac na prochu bo to juiz nie bylo to...

lg team
18-07-13, 15:57
atom ma sie dobrze, troche znikl z rynku ale znowu sie odkuwa

nowy wypust to ten w sloikach tabsy i amp z folia, teraz jest tez nowa etykieta na amp, data wanozsci w innym miejscu, dzialanie dalej dobre

Kajowski
19-07-13, 05:09
U mnie jest ten prop z prostokatnym hologramem i flakon zapakowany w folie hermetycznie i teraz nie wiem czy to wał bo nie miałem nic z tej firmy, może to nowy żut o którym mówi IG...

drDexter
19-07-13, 09:12
Atom klepie dalej wszystko.Nowe flakony sa owiniete folią i działają na bank.

BB50
19-07-13, 15:36
Ostatnio ziomek walił dece która okazała się teściem.wole brac cos sprawdzonego a nie kombinować.

opalinho
19-07-13, 22:42
żut ...

Zapytaj dila czy nie dorzucają słownika ortograficznego :)

Kajowski
20-07-13, 00:04
No widzisz nie jestem tak wybitny jak Ty....:)

opalinho
20-07-13, 10:27
No widzisz nie jestem tak wybitny jak Ty....:)

No offence, takie byki rzucają sie w oczy - przynajmniej mi. Za wybitnego się nie uważam, pozdroo

lg team
23-07-13, 19:12
U mnie jest ten prop z prostokatnym hologramem i flakon zapakowany w folie hermetycznie i teraz nie wiem czy to wał bo nie miałem nic z tej firmy, może to nowy żut o którym mówi IG...

odp ci na to pytanie, to nie walek tak wyglada nowy atomic

polo
25-07-13, 23:31
Turinox - Malay Tiger próbował ktoś ?? nie miałem doczynienia z tym środkiem , jak to ciała ??

fallenursus
25-07-13, 23:36
Opisywalem w relacji jakndziala tura@60mg ed :)

Hybryda mety/wins

MAXIMUS 2
26-07-13, 05:36
Turinox - Malay Tiger próbował ktoś ?? nie miałem doczynienia z tym środkiem , jak to ciała ??

Tutaj niema Polo wielu smakoszy firmy Malay Tiger choć moim zdaniem to dobra firma, przez to pewno ze nie należy do tanich ale warto dołożyć parę centów :)

lg team
29-07-13, 13:59
tura fajny lagodny srodek jesli oczywiscie jest tam tylko tura a nie mix jakis, jak ktos ma juz przerobiony winstrol a dalej chce isc w strone definicji a nie zalanej sylwetki to dalej powinien siegac po ture, ture+winko i oxe

MISTRZ-
07-09-13, 00:22
Dose generics bral ktos cos

lg team
07-09-13, 09:26
jaki srodek konkretnie? jesli deke co pytales to odp co wiem o tym

SzukamPomocy
14-09-13, 00:34
witam potrzebuję pomocy mam 20lat za 2miesiące waga 78/79 kg bicepsie mam 41/42 cm wzrost 167/8cm czy przy tej sytuacji opłacalne jest wzięcie mete ome i dece ? jak ak to w jaki to brać w jakich ilościach i jaką najlepiej dietę i co do tego brać jak by ktoś mógł coś doradzić w temacie lub na pw z góry dzięki

Baloniarz
14-09-13, 00:54
Potem jeszcze hormon w kręgosłup :) i 0 spadków przez rok :P

fallenursus
14-09-13, 01:18
Pompka od roweru najlepiej.
Kolega co szuka pomocy najlepiej niech jej szuka w dziale dieta.
Dobrze radzę.

foudrax
24-09-13, 12:34
Cześć

Czy duża będzie różnica między cyklem : testosteron enantat + metanabol + deca a cyklem bez tej deki ?
To był by mój 3 cykl. Wcześniej jeszcze się nie kułem. Leciała sama meta

fallenursus
24-09-13, 12:54
W takim razie starczy Ci sam testo z metka.

foudrax
24-09-13, 12:57
Ok dzięki i tak zrobie.

Na następny cyklon dorzuce tą deke

fallenursus
24-09-13, 14:28
Smart man. Zdrowka i przyrostow

foudrax
24-09-13, 19:30
;)

Wyczytałem gdzieś na innym forum że dobrze jest robić sobie takie serie gdy je się mete.
Mam na myśli takie coś :

1 - 5 meta 30mg (ED)
8 - 12 meta 30mg (ED)
1 - 10 test enan 250mg (E5D)

Co myślicie o czymś takim ? Jest sens ?

fallenursus
24-09-13, 19:42
Jasne jeśli chcesz zaliczyć większą depreche na pct z powodów większych spadków po odstawieniu towaru :)
Jak kończymy cykl czymś innym jak test celyj w anaboliki a nie androgeny

foudrax
24-09-13, 20:12
No dobra to nie bede kombinował
Dzięki za odp.

Kajowski
26-09-13, 14:43
Witam Panowie znajomy kończy cykl z deki,cypio,wino. Z tego co wiem to deki szedł flakon,cypio około 3 miesięcy,chłop jest zielony co do odbloku niema mu kto pomóż a szkoda mi Go :)

Kajowski
26-09-13, 14:44
Hcg nie szło podczas cyklu a test 150 mg

fallenursus
26-09-13, 14:53
Roxpisz cykl
Trzy miechy na towarze +19nor to niech lepiej badania zrobi

Kajowski
26-09-13, 15:17
Cypio 150 mg c4d to jednak było Npp tylko flakon 150 mg c2d i 100 tab wina wszystko z dupy ale cóż jego zdrowie...

Kajowski
26-09-13, 16:34
Fallen jak Ty to widzisz?

Torreto
17-10-13, 13:28
ja bym wino sobie odpuscil :)

tomek24
21-10-13, 20:16
dece z malay/dp pharm ?

fallenursus
22-10-13, 03:41
Jak ori to oba są spoko. Nawet na moim piachu
DB btw :)bo nienweim Coto dp.
Cenowo oldschool podobnie stoi

tomek24
22-10-13, 17:30
db pomylka

MAXIMUS 2
22-10-13, 18:21
db pomylka

Mnie też to ug jakoś nie przekonuje, a prawda jest taka że źródło jest tez ważne, bo nawet ug podrabiają i nawet na znanej marce się idzie przewieść :(

lg team
22-10-13, 20:01
dece z malay/dp pharm ?

bierz malay bo chociaz w amp malych jest

foudrax
16-11-13, 23:19
Witam
Ładuje obecnie 4 tydzień mete 30mg ed i testosteron enath. 250 e5d też ponad 4 tydzień. Nie wiem co jest ale przytyłem zaledwie nieco ponad kilogram. Bardzo się użyliłem, utwardziłem, siła też konkretnie poszła (20kg) na klate więcej. Ogólnie widze że mięśnie stały się twardsze bardziej użylone i twarde ale przyrosty masy mięsniowej są bardzo nikłe.
Za mało jem ? Czy to dlatego ?

Pikaczu
16-11-13, 23:44
rozpisz diete

foudrax
17-11-13, 10:12
Rano 5 jajek + okolo 80g platkow owsia.ych i banan.
Nastepnie obiad : tunczyk z puszki 150g z makaronem i slodkim sosem/ kurczak z piekarnika 500g/ mieso mielone podobna ilosc
3 posilek bialko whey 40g + tunczyk z puchy i makrela
4 posilek po treningu bialko 40g + losos 200g/ piers z kurczaka/ tunczyk z puszki i makrela

Ogolnie bialko na poziomie 220 - 270g dziennie. wegle okolo 300g. tluszcze 60 - 90g dziennie.
Waga 88kg

foudrax
17-11-13, 10:12
Rano 5 jajek + okolo 80g platkow owsia.ych i banan.
Nastepnie obiad : tunczyk z puszki 150g z makaronem i slodkim sosem/ kurczak z piekarnika 500g/ mieso mielone podobna ilosc
3 posilek bialko whey 40g + tunczyk z puchy i makrela
4 posilek po treningu bialko 40g + losos 200g/ piers z kurczaka/ tunczyk z puszki i makrela

Ogolnie bialko na poziomie 220 - 270g dziennie. wegle okolo 300g. tluszcze 60 - 90g dziennie.
Waga 88kg

Pikaczu
17-11-13, 14:42
ciekawa zagadka.albo trening masz skopany albo walisz totalne wały towaru

fallenursus
17-11-13, 14:55
tego co pisszesz robi cię fajny recomp. Ja bym nie narzekał ale to tylko ja :)
Zwiększ kalsy o 10%na wszystkim za dwa tyg znowu o 10%. Nierozumiem jak chcesz rosnąć cały czas na tej samej Szamie :)

opalinho
17-11-13, 15:26
ciekawa zagadka.albo trening masz skopany albo walisz totalne wały towaru

a co z dietą, ok? Do autora - ile masz wzrostu?

foudrax
17-11-13, 15:57
Po zastanowieniu doszedłem do wniosku że za mało jem. Towar jest ok. meta jest z tej samej parti którą jadłem rok temu a wtedy utyłem 10kg. Trening robiłem codziennie, teraz jednak robie przerwy czasami więc wychodzi mi 5x w tygodniu trening.Wzrost 188cm

Pikaczu
17-11-13, 16:12
pragnienie=zapotrzebowanie
chce ci sie pić=za mało wody w organizmie
nie czujesz głodu=nie jestes głodny
nie masz rozkręconego pieca i mało jesz=kijowy trening

proste mechanizmy

fallenursus
17-11-13, 17:34
Choć pikaczu zadko mutuje rację prawi :)

Dorian1238
24-11-13, 23:51
Witam
Mam pytanie odnisnie odbloku.
Cykl:
Testosteron propionat 1-5tyg
Winstrol 5-10tyg

Odblok brac po skonczeniu propka, kontynuujac winko i potem po zakonczeniu winka znow sie odblokowywac? Czy odblokowac sie po zakonczeniu calego cyklu?

Co do samego cyklu, jest lightowy poniewaz chce zgubic troche fatu i moze przy okazji zlapac jakies mieso.

Pozdrawiam

Pikaczu
25-11-13, 01:08
panie ten cykl to cieńki jest.weź lepiej kratanabol albo dietanabol.maso siło rzeźba po nim jest.

Dorian1238
25-11-13, 01:14
Haha, posmiali sie a teraz prosilbym odpowiedz na pytanie dotyczace odbloku. Co do reszty, dieta, trening i aeroby sa.

Pikaczu
25-11-13, 01:17
kolego brak tobie elementarnej wiedzy na temat tych srodków.inaczej nie zadawałbyś takich pytań.nie idz ta drogą bo zrobisz sobie kuku

fallenursus
25-11-13, 02:08
Pan sobie jaj nie.robi z tym cyklem ....to jakies trolloowanie?:)
Rak i nóg niema wogole.

foudrax
03-12-13, 20:50
Hej
Zajrzałem właśnie do torby ze sprzętem, przeliczyłem wszytko i brakuje mi 5 igieł żeby mógł zrobić drugi cykl.
Ciężko u mnie dostać igły dlatego kombinuje jak to zrobić żeby wystarczyło. Czy mógłbym użyć dwa razy igły od HCG ? Igieł od teścia i deki nie zamierzam używać dwa razy ale od HCG może da rade ?
I pytanie drugie. Gdzie bić winstrol ? Tak samo jak teścia w mięsień czy można w skóre w brzuch jak HCG ?

fallenursus
03-12-13, 20:59
Czy mógłbym użyć dwa razy igły

Chyba cię posralo :)
Jeśli to są eiekorazowego użytku i masz maszynę do dezynfekcji/ gotowania to sure :)

Wins domiesniowo

MAXIMUS 2
04-12-13, 08:41
Hej
Zajrzałem właśnie do torby ze sprzętem, przeliczyłem wszytko i brakuje mi 5 igieł żeby mógł zrobić drugi cykl.
Ciężko u mnie dostać igły dlatego kombinuje jak to zrobić żeby wystarczyło. Czy mógłbym użyć dwa razy igły od HCG ? Igieł od teścia i deki nie zamierzam używać dwa razy ale od HCG może da rade ?
I pytanie drugie. Gdzie bić winstrol ? Tak samo jak teścia w mięsień czy można w skóre w brzuch jak HCG ?

Foudax to gdzie ty mieszkasz na biegunie czy jak bo nie kumam ? aptek u was niema żeby sobie igły kupić przez neta zamów ja tak robię po 100szt nawet z domu nie trzeba wychodzić tak jak Fall mówi winstrol domięśniowo, ja bije w łydki a reszta soku w uda i poslady w zeszłym roku biłem w klatę winstrol ale nie polecam bo boli przy ćwiczeniu :(

ht
04-12-13, 09:59
na upartego mozesz nawet wypic to wino i bedzie ok.

Pikaczu
04-12-13, 14:37
zawiesine wina w wodzie mozna bez obaw pić.tak samo zadziała i tak samo zryje watrobe%-)

foudrax
07-12-13, 19:25
Dobra już poradziłem sobie. HCG dam więcej, 1 strzała deki wiecej zmieszam z teściem i mi starczy. Ja bije tylko w pupala, wchodzi jak w masło.

mtm
08-12-13, 21:53
zawiesine wina w wodzie mozna bez obaw pić.tak samo zadziała i tak samo zryje watrobe%-)
Zadziała gorzej ale zadziała

MAXIMUS 2
09-12-13, 06:24
Tylko co za sens kupować dużo droższe winko w szotach i je wypijać ? no ale jak koś lubi to wszystko można :)

Pikaczu
09-12-13, 12:17
jak u kogos bida ze sprzetem to zawsze mozna wino wypić%-)

zadziała tak samo.tylko dawka insza.pozatym jestem zwolennikiem jak undery to tabsy.jak bić to tylko apteke.a dlaczego.a dlatego że prochy z chin sa zasyfione metalami ciezkimi itd.pozatym walenie wina na wodzie--->%-)

fallenursus
09-12-13, 14:36
Też w strzałach nienwezme nigdy winsa, w tabach szło 100ed i fajnie robiło
Tren>masteron>wins.

USgorn
09-12-13, 14:55

No jabol niezle ryje watrobe. wytrawnego nie lubie. ale owoce lesne dobre winko %-)

MAXIMUS 2
09-12-13, 16:37
jak u kogos bida ze sprzetem to zawsze mozna wino wypić%-)

zadziała tak samo.tylko dawka insza.pozatym jestem zwolennikiem jak undery to tabsy.jak bić to tylko apteke.a dlaczego.a dlatego że prochy z chin sa zasyfione metalami ciezkimi itd.pozatym walenie wina na wodzie--->%-)

Jak to mówią Pikaczu, to jest wolny kraj jeden woli dziewczynki inny chłopaczków , ja wole winstrol w szotach a jak ktoś lubi dużo tabsów zajadać to niech zajada :) niema co się spierać
Aha tak na marginesie to wszystko co wbijamy jest z chin

Pikaczu
09-12-13, 18:48
jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki.i sie nie spieram.jak ktos lubi kryształy wina w miesniu jego sprawa(tylko jak za duzo razy przybije w to samo miejsce zrosty sie porobią albo ropień%-)bo tak działa organizm%-).jedni lubia długie estry bo wiedza jak je wykorzystać a nastepni lubia z dupy sito%-)bita apteka to bita apteka przynajmniej wiem ze ktos tam gdzies ma papier ze niema w towarze metali cięzkich i innego rodzaju burdelu oraz ze towar jest dobrze ugotowany a oma to oma a nie enan z propem%-)

allaszek84
12-12-13, 13:37
ostatnio wpadly mi spore ilosci clena w niskiej cenie i sie tak zastanawiam zeby go troszke nie podjesc, i tu pojawia sie pytanie bo czytalem ze jest bardzo kataboliczny. Jaka diete zastosowac zeby mieso zachowac ? low carbo ?

fallenursus
12-12-13, 14:27
Podwieszone archiwum.
Art o clenie.
Z katabolizmem anabolizmem ma tyle co marchewka do grupy anty terrorystycznej

allaszek84
12-12-13, 14:33
a co jesli grupa anty terrorystyczna lubi szamac marchewki bo sa dobre na wzrok co za tym idzie na celnosc ? :P

a tak na serio to nic o tym nie ma mowy w archiwach.... chyuba ze cos zle z moja interpretacja ;P chodzi mi i dzialania kataboliczne ;]

fallenursus
12-12-13, 14:35
Jeśli ty się pytasz o diete na srodkach takich śmiesznych jak clen ro może cza jeszcze raz priorytety przeanalizować i doczytać więcej...

allaszek84
12-12-13, 14:38
tak tylko z ciekawoscio.... np na ketozie clen nic ie zjebie ?

fallenursus
12-12-13, 14:48
Ketoza bez anabolikow to lekka pomyłka

allaszek84
12-12-13, 14:53
ok to tak po krotce metanabol na ketozie warto brac ? czyli clena przy zwyklym low carb ?

Pikaczu
12-12-13, 14:55
metanabol naładuje cie tróglicerydami i z ketozy nici bedziesz miał.

allaszek84
12-12-13, 14:59
ciezka sprawa ;/

fallenursus
12-12-13, 15:01
Pinn some test and stop beeing a baby

allaszek84
12-12-13, 15:10
Pinn some test and stop beeing a baby

a po naszemu ? ;]

yaro09
12-12-13, 15:22
Pin to chyba do telefonu, a baby to dziecko.
Mam na dzieję, że pomogłem.

fallenursus
12-12-13, 15:55
Wbij se testo i przestan być Pizda.

allaszek84
17-12-13, 13:15
łokej to pod koniec stycznia sie do Ciebie zglosze po rozpiske ;]

fallenursus
17-12-13, 13:36
Dzisiejszym trybem życia kge nie dożyć :)

allaszek84
17-12-13, 14:11
a jaka konfiguracja na sam poczatek byla by dobra ?

DTX
17-12-13, 14:56
Zawsze mozesz wbić i odbije ci sodowa jak fallenowi
Teść kilka tygodni optymalna dawka enan 250mg e4d, albo prop 100mg eod

allaszek84
30-12-13, 12:33
dorwalem 200 clena bałkanu i 400 metki... i tak mnie zastanawia czy najpierw redukcje na clenie a potem meta+testo na mase zbic fat czy najpierw podbic mase ?

DTX
30-12-13, 13:06
Z jakim Bf startujesz?

allaszek84
30-12-13, 13:10
niestety po swietach 29,2 ;]

allaszek84
31-12-13, 08:30
chyba jednak zaczne od zrzutki bo za duzo fatu mi sie nabudowalo od wrzesniowej masowki...

polo
02-01-14, 10:05
próbował ktoś t- 400 z malay tiger ? kusząco to wygląda zdjęcia są na fotkach

foudrax
04-01-14, 20:32
Witam
Jestem po cyklu
1-7 meta ed 30mg
1-10 testosteron enathate
ostatatni strzał HCG wraz z teściem zrobiłem tydzień temu. Od kilku dni biore kreatyne
Zamówiłem animal m staka i chce go zacząć brac jak tylko przyjdzie na pobudzenie naturalnego testosteronu. Clomid zaczynam za tydzień. I mam takie pytanie czy moge robić normalnie odblok na clomidzie i jechać z tym animal m stakiem ?

Pikaczu
04-01-14, 21:18
tak mozesz

allaszek84
27-01-14, 10:18
takiem szybkie pytanko: 1 raz polapalem tamoxifen i teraz tak jak zaczna piec suty to jeden dwa dni pozagryzac nim mete ? mozna tez ja jako odblok stosowac? Fallen uprzedze twoja odpowiedz :P wiem ze tik taki ale jednak do 60mg dojde wiec wole dmuchac na zimne :P

tu w sumie mial ten post wyladowac ;p

fallenursus
28-01-14, 14:31
Nolva w ostateczności może byc na estro choć są lepsze środki.

polo
28-01-14, 18:33
jest jakaś obiektywna różnica czy tylko nazwa lub pierdzielenie ze jeden dłuższy a drugi krótszy i nic po za tym ?? enan z malay czy cyp z malay

fallenursus
28-01-14, 18:40
Różnica bodajże 2 dni w długości estru. Test to test i tyle w temacie. Robię formę na środkach które zalewają :p

allaszek84
29-01-14, 13:06
ostatecznosci ? czyli jak zacznie sie pieczenie ? no a po zabawie ile tego zjesc ?

djkero
30-01-14, 19:10
Mam pytanie troche takie z dup* ale, trzymam testo w srzykawkach w szafce, polezaly jakies 3 dni noi wszystkie gumki na tlokach spuchly, nie moge wycisnac soku do konca bo wylatuje cala igla, strzykawki mam insulinowe. Czego to wina jest?????

fallenursus
30-01-14, 19:18
Tylko za wysoka temp.

foudrax
19-03-14, 11:50
Witam
Dostałem od kolegi 11 ampułek testosteronu depo galenika bo mi brakowało i mam jeszcze swojego enana z 15 ampułek z malay tiger. Oba są enanthate 250ml/1mg i chce zrobić na tym cykl tylko nie wiem jak je połączyć. Lepiej pierw tego teścia z malay tiger bić a pod koniec tego galenika czy może na początek lepiej zapodać galenike ?
Kolega mówi że galenika mu sie dopiero po 6 tygodniach rozkręciła i czytam podobne opinie a z malay tiger tego teścia co mam czułem już po 3 tygodniach.

Pikaczu
19-03-14, 17:32
ten sam tesć.to samo stęzenie.jakie stęzenie faktyczne hooy wie%-)i pytanie zagadka jak mu sie tesc mógł rozkrecić po 6tygodniach?%-)

nie będe tu tajemnic swoich zdrzdzał jako szczurek laboratoryjny.ale weź pierdolnij do lodówy po 1 ampie galeniki i tygrysa.gdzie więcej tescia sie wytrąci tam większe stężenie%-)

MAXIMUS 2
19-03-14, 18:07
Pika szkoda chłodzić towar :) ja bym poniedziałek jedno a czwartek 2 firma i problem rozwiązany i bez bólu głowy :P

Pikaczu
19-03-14, 18:11
aja bym wyekstrachował teścia.zważył.podał stęzenie teścia w oleju%-)

MAXIMUS 2
19-03-14, 18:18
aja bym wyekstrachował teścia.zważył.podał stęzenie teścia w oleju%-)

Musisz sobie zadać pytanie na co mu to? jak chłopak nawet za duzo pojecia nie ma co z czym sie je
wiec niech sobie bajzlu w główce nie robi tylko raz jedno raz drugie i po kłopocie prosto bez laboratorium :P

Pikaczu
19-03-14, 18:20
a niech sie uczy%-)

foudrax
19-03-14, 22:45
Paanie.. do jakiej lodowy ? Szkoda zachodu, zrobie tak jak Maximus pisze. Stężenie pewnie sie wacha w podobnych granicach, zresztą kumpel mówi że kopie więc nie bedzie lipy.

Pikaczu
A co w tym dziwnego że mu sie teść dopiero po 6tyg rozkręcił ?

Pikaczu
19-03-14, 22:57
bo to nie normalne zeby tesc sie po 6 tygodniach rozkręcił.to tak samo jak by ktoś trzasnął że ruchał na dece solo%-)

fallenursus
20-03-14, 02:11
Nie wytl. Ja już przestałem :)

foudrax
03-04-14, 18:44
Witam
Kiedy najlepiej wrzucić wino do cyklu ? Mam go 20ml w dwuch flakonach po 50mg/1ml

Będe jechał
1 - 15 testosteron enat 250mg e4d Malay tiger
1- 14 deka 200mg e5d Malay tiger

foudrax
03-04-14, 19:18
Dobra już wiem.

Dam wino 10 - 15 e2d i bedzie git

polo
17-04-14, 22:10
turanabol chce walnąć solo 1-6 60mg jest sens czy lepiej sprawdzoną metke
brał ktoś ture solo i jakie opinie .

fallenursus
17-04-14, 22:30
Jest temu o turze. Ryje bebechy każdemu. Ja musiałam odstawić, nie biorę żadnych tiktakow solo

polo
18-04-14, 14:21
nie chce narazie zadnych cykli złożonych na lato bo w tym okresie bym go nie wykorzystał. myslałem o turze ale jeżeli na kichach siada to odpuszcze może na mete sie skuszę . waże 103 i szykuje sie do egzaminu z pływania, 2 razy siłka w tyg a reszta dni basen i nie wiem co wybrac

fallenursus
18-04-14, 15:07
Efredyne

polo
18-04-14, 15:26
jak miałbym efe pod ręką to przećpał bym całe opakowanie w dwa dni i ruszył bym na ostre balety hehe lepiej nie ;)
narazie jestem na cm3 i jestem niezwykle miło zaskoczony

dawidzio1987
15-06-14, 21:55
Witam

Wino czy Clen bedzie lepszy na finalna wycinke?

fallenursus
15-06-14, 22:51
Rozpisz cykl

dawidzio1987
15-06-14, 23:02
Obecnie cwicze bez zadnego cyklu, wczesniej bralem winko oral i dosc dobrze mnie podrzezbilo ale teraz lekko sie zatluscilem do jakichs 14-15% fatu i zastanawiam sie czy lepsza rzezbe zrobilbym na clenie. Winko oral 10-40mg ed. Clen chcialem brac 2 tyg on i 2 tyg off. Do tego myslalem zeby dorzucic jakis spalacz typu t3. Cardio krecone prawie codziennie.

fallenursus
15-06-14, 23:24
ok wytl ci jak dziecku dlaczego rzezba bez testosteronu nie ma sesnu.
obizajac kalorie, ucinajac tl i ww organizm zaczyna sie bronic i przewaznie maleje naturalna produkcja T. nie tylko bedziesz czuc sie jak szmata alemoze rozwalic gospodarke hormonalana ciagnac dlugo wycinke, tymbardziej piszesz ze chcesz dodac t3. t3 to nie spalacz, nie patrzy co zre, a bardzo lubi jesc miesnie. jesli chcesz dodac cytomel choc w pl ciezko baardzo dostac same t3 legit to testosteron musi byc podstawa. nie tylko zatrzyma mieso, wspomoze spalanie, nastawii cie lepiej psychicznie.
tak samo z cardio- stopniowo dodawac. ucunac ww, nigdy tluszcze. Tluszcze ucinamy max 10 dni przed koncem.
nie wierz w bzdury ze wino nie blokuje, nie jestes kobieta ktorej odblok po winie jest nie potrzebny.
nie spelniasz ww wymagan- zostaje ci clen i dopiecie diety.
imho wycinka bez T to nie wycinka :)

dawidzio1987
15-06-14, 23:33
Z tym t3 to chodzilo mi o spalacz firmy San T3, a nie o hormon tarczycy. Czyli bez testosteronu nie ma co brac winka? Sprobuje tym razem clenu i zobaczymy co to bedzie.

metadon
24-06-14, 13:08
Mam takie nietypowe pytanie. Planuję wejść na htz ale to dopiero za miesiąc lub dwa, a za 2 tygodnie wyjeżdżam z dziewczyną na kilka dni i potrzebuję podnieść sobie libido :) Do dyspozycji enan i hcg. Da sie to jakoś rozegrać? czytałem, że hcg poprawia bardzo libido już 3-4 dni po pierwszym strzale.Na jednym forum gość niby w ramach htz właśnie brał 2000j.m co 4 dni. Czyli kilka dni przed wyjazdem mogę zacząć zarzucać hcg? Czy dołożyć enana juz teraz np 250mg i za tydzień znowu?Czy samo hcg starczy? Myślę, że Fallen lub Herman coś mi tu pomogą w tej kwestii

fallenursus
24-06-14, 18:21
Teraz jesteś na bombie?

metadon
25-06-14, 11:16
Teraz nie. Dopiero mam zakupionego enana z malay tiger 250mg/ml i hcg ovigil 3 ampułki po 5000j.m.

fallenursus
25-06-14, 11:18
Co dwa dni po pół centa enanu. Hcg sobie daruj.

metadon
25-06-14, 12:21
czyli wyjdzie 125mg co 2 dni?A czemu tak często skoro przeważnie sie bierze co 4-5 dni?i dlaczego darować sobie hcg?

fallenursus
25-06-14, 14:14
Szybciej/rowniej stężenie podejdzie w górę. Jeśli zalezy ci na objętości wytrysku to bij też hcg :p

metadon
25-06-14, 16:24
Zblokuje mnie po 3 tyg? A hcg ile bic i co ile dni? Te 0.5ml enana można podskórnie? I rozumiem że sok nabieramy igłą 0.9 ale to przeciez przy tak małej ilości będą spore straty bo część zostanie w igle

fallenursus
25-06-14, 16:34
Kręcisz. Napisałeś ze przechodzosz na htz. A htz t.co nie blokuje?
Zamiast się martwić o libido i kombinować jak koń pod górę, przestań on tym myśleć i problemów nie będzie. Na uspokojenie proponuje Cialis lub viagra. :)

metadon
25-06-14, 17:22
Tylko mi nie chodzi o to żeby mi stawał tylko żeby się częściej chciało a na to viagra ani cialis nie pomoże... to jak z tym dawkowaniem hcg i biciem 0.5ml enana podskórnie?

fallenursus
25-06-14, 17:36
Obrzęki się robią nawet od małych dawek. Też zależne.jak reagujesz na BA. Osobisixe bije 0,5 nigdy większa. Hcg jak chcesz to 500eod podskornie tydzień przed styknie.
To jakaś dluzsza orgia? Daj adress to wstapie

metadon
25-06-14, 18:09
0.5 rozumiem domięśniowo? A trzeba nabierać większą igłą?
Żadna orgia :) taki maly wyjazd z panną do Zakopanego :)

fallenursus
25-06-14, 18:13
Nabieram taka sama, potem zmieniam Igle na nową. Różnica taka ze dłużej naciagasz.

metadon
25-06-14, 18:42
Jeszcze jedno pytanie. Jedną ampułkę bede mial na 2 strzały. To tą drugą strzykawkę muszę trzymać w lodówce?

fallenursus
25-06-14, 19:05
No wypadało by :)

metadon
26-06-14, 23:26
Te 0.5ml to lepiej strzykawka 1 czy 2ml? I można to bic podskornie w koncu? Jak tak to insulinowka a one maja chyba jeden rozmiar igiel? I po ilu dniach moge isc na badanie tescia zeby wiedziec czy to legit czy jakis fake?

metadon
26-06-14, 23:36
Hcg to wiem ;) ale pytam o enana w objetosci 0.5 ml bo przy dyskusji o htz pisali, ze mozna podskornie

metadon
27-06-14, 00:30
No ja mam malay tiger. A to normalne u nich ze ampy sie roznia wysokoscia ale w kazdej jest ta sama ilosc soku?

fallenursus
27-06-14, 00:51
Ja tam mam różnego rodzaju insulinowe.
Nie polecam oleju podskornie. 2,5cm 0,5mm w barki lub klate. Cienka skóra i mało fatu.

metadon
27-06-14, 15:09
pierwszy strzał samemu lepiej w udo czy w pośladek? igłę mam 0.6x30mm

fallenursus
27-06-14, 15:26
W podwiedzonym archiwum masz o strzałach i prewencji bólu

metadon
27-06-14, 16:13
pierwszy strzał za mną :) co prawda trochę mi ręce latały przy aspiracji bo się bałem, że za mało odciągnę i jednak trafie w żyłę :(
Podczas strzału zero bólu i na razie też. Ale z 1ml zostało mi po nabraniu w drugą strzykawkę ok 0.4ml także będę musiał chyba otwierać 2 ampułki bo wiadomo że trochę soku zostaje w igle i kilka kropel sie wyleje jak wypuszczam powietrze.
I tu mam 2 pytania:
1.dużo trudniej jest w udo? Bo wypadałoby dawać w pośladki na zmianę a wiem że w drugi będzie mi jakoś trudniej
2. Skoro biorę enana 125mg e2d i i we wtorek wychodzi mi 3 strzał to mogę już w środę iśc na badanie teścia żeby sprawdzić czy towar działa?

metadon
27-06-14, 16:21
przezroczysty jest to chyba nie kujawski :) do lodówki czy zamrażarki? a jak mam enana w strzykawce przygotowanego na pojutrze to tez podobno muszę trzymać w lodówce, tak?

metadon
27-06-14, 16:32
no tak ale żeby skrystalizowało to wystarczy lodówka? nie musi być chyba temp poniżej zera?

fallenursus
27-06-14, 16:54
Nie trzymamy olejów w lodówce

polo
27-06-14, 17:31
moge tak testa brać w cyklu
pon t400 z malay, czwartek oma 250
1-11 ?
zostało mi kilka amp enana to wbije na koniec

wiem że test to test. Ale chciałbym spytać o waszą opinie na temat mieszania estrów długich

fallenursus
27-06-14, 17:35
Daj po pół z każdej w jedną pompkie panie kurczak i bez kombinacji :)

polo
27-06-14, 17:40
pytam tylko dla tego ze jest po kilka amp z kazego typu a szkoda żeby sie zmarnowały
nie bede dzielił po pół bo sie powylewa pobrudzi i pogubi każdego dnia co innego ;)

fallenursus
27-06-14, 18:09
Dlatego wolę w wiadrze Nie ampy. Bij w takim razie jak pisałeś

metadon
27-06-14, 18:16
Nie trzymamy olejów w lodówce
Ale jak jest juz w strzykawce to w lodówce?

fallenursus
27-06-14, 18:20
Tym bardziej nie :)guma na tloczkaxh się mogą skurczyc.

metadon
27-06-14, 19:38
a ja nie mam gumy na tloczkach :) to jak?
I po ilu strzałach (125mg enan e2d) moge iść na badanie żeby mieć pewnośc że towar jest git zeby czasem nie bić niepotrzebnie nie wiadomo czego :)

fallenursus
27-06-14, 20:16
Dafuk za strzykawki rumuńskiej?:)
Tak po tygodniu już możesz zbadac. Tu nie chodzi o efekt wizualny tylko poziom który już się zmienia po pierwszej injekcji. Zrobisz np po 4/6 tyg to będzie wyżej jak po tyg czy Dwuch

metadon
27-06-14, 20:20
to zbadam i podam wynik :happy:

fallenursus
27-06-14, 20:21
Zrób przed i po tyg czyli np trzech injekcjach. Tak jak powinno się robić dla porównania.

metadon
27-06-14, 20:24
Za późno :) Dzisiaj poszedl pierwszy strzal bo musi coś zacząc działać w ciagu 2 tyg. Oczywiście o libido mi chodzi :twisted:
wiem że ze 4 lata temu mialem kolo 8 przy skali do 11 :razz:
i jak w koncu z tym trzymaniem towaru w strzykawce? te 2 dni niecale w lodówce czy niekoniecznie?

fallenursus
27-06-14, 20:56
Oleju nie musisz w lodówce w ogóle.

metadon
27-06-14, 21:01
a ostatnio pisałeś że wypadaloby :) Chyba że mnie źle zrozumiałeś i chodziło ci o hcg ale to wiem że trzeba w lodówce

fallenursus
27-06-14, 21:02
Yeah hcg. Sorry bro :)

metadon
29-06-14, 14:15
jeszcze jedno :lol:
pierwszy strzal w poslad zero problemu. drugi z racji ze wydaje mi sie ze w drugi poslad byloby ciezej zwlaszcza z aspiracja postanowilem dac w udo. dalem tak w polowie wysokosci miedzy http://spotinjections.com/thigh3.htm a http://spotinjections.com/thigh4.htm
Aspiracja bez problemu jak i wklucie. potrzymalem chwile igle i jak wyciagnalem to krew chlusnęła na kilka cm i bylo jej troche... Po prostu trafilem w zyle? czeste to przy strzalach w udo?igla 0.6x30mm.

metadon
29-06-14, 14:30
No z początku balem sie jak ch*j :razz: ale na szczęscie nic sie nie stało. tylko cięzko jakos jedną ręką robi mi się aspirację :cry: zwłaszcza jak ręka drży przy pierwszych strzałach ze strachu żeby w żyłę nie trafić. jak zrobię aspiracje i reka drgnie to jest opcja ze sie przesunie w zyle?

fallenursus
29-06-14, 15:00
Zawsze możesz zarzucić 160mcg clenu na godzinę przed strzałem jak ci sie łapy trzęsą.
Wait what?

metadon
02-07-14, 12:30
Mam hcg ovigil 5000. Rozrobilem go zamiast w 1ml to w 2ml i po naniesieniu kilku kropel na test ciążowy ta kreska ozmaczająca ciąże jest ledwo widoczna. Czyli fake czy za bardzo rozcieńczone? Wbilem podskórnie około 500j.m ale nic nie czuje choć podobno niektórzy po prostu nie czują

metadon
03-07-14, 21:17
No dzieki ;) po wbiciu 500mg enana rozbitego na 3 dawki e2d zrobilem badanie teścia i wynik przy normie 280-800ng/dl >1500 " przekroczono liniowość testu" ;) ale po tygodniu od brania nie czuje prawie nic poza tym ze od wczoraj mam uczucie jakbym byl na pompie mimo ze nie jestem ;) a kiedy powinienem miec lepsze samopoczucie, wieksza pewnosc siebie i ten mega wzrost libido? ;)))

fallenursus
03-07-14, 21:37
Głupie odp zachowaj na spam Pika

http://i60.tinypic.com/2wck8oz.jpg

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3188848/

Libido wzrasta w 3cim tygodniu. Wyrównywanie następuje w 6tym

metadon
03-07-14, 22:37
No na efce poczuje na pewno ;) tak jak na fecie :D

metadon
19-07-14, 11:45
Moje laboratorium podawało normę testosteronu w ng/dl i górna granica to 800 a na 1500 brakło skali a natknąłem się na czyjeś foto z badania i też było w ng/dl i tam górna norma była podana 1593. To jak to w końcu jest?
oto link http://img42.imageshack.us/img42/6089/b48j.jpg

fallenursus
19-07-14, 12:00
Skala zależna od laba, zawsze tak :)

metadon
19-07-14, 16:58
Myślałem, że jak jednostka ta sama to normy są identyczne. Bo skoro i tu i tu są ng/dl to czemu są różne?

fallenursus
19-07-14, 17:08
A dolna nie była też różna? :)

metadon
20-07-14, 11:15
dolna była niższa o 18ng/dl ale górna u mnie 800 a tam prawie 1600

metadon
23-07-14, 16:09
Taka małą prośbę mam:twisted:
Napisze mi ktoś na pw po ile w PL chodzi enan z malay tigera?
Bo to mój pierwszy niby cykl i znam tylko jednego typa i coś chyba mnie rzeźbi trochę :cry:
i jeszcze hcg najlepiej ovigil 5000j.m.

metadon
28-07-14, 22:03
Jak to jest z enanem i cypio? W PL duzo osób mówi, że enan zamula a cypio nie a to podobno bardzo podobne estry...
Ja mam styczność z SAA pierwszy raz w życiu przy dawkowaniu 125mg e2d enana i po tyg zauważyłem zwiększone libido i nerwowość (wynik w tym czasie poza granicami normy) a po 3 tyg libido jak i samopoczucie wróciło do normy. i tu pytanie czy zwiększyć dawkę teraz i czy ta senność i zamulenie mogło być spowodowane enanem?

yaro09
01-08-14, 10:02
https://www.facebook.com/photo.php?v=797460556965975

fallenursus
01-08-14, 10:21
Na innym forum z tym klaunem był temat w którym na pytq odp.. narkomania ...

Metadon nie ma znaczenia jaki test. Po ibcieciu estru co jest iny środek czynny?, to bajka wymyślona przez forumy
Organizm się zawsze stabilizuje, zrób badania Anie zwiększanie dawek jak Polska mentalność przykazuje. Może być wiele. czynników

metadon
01-08-14, 12:01
Czyli co zbadać? Najlepiej z początku jak najmniej żeby mnie za drogo nie wyszło :twisted: Testosteron, estradiol, prolaktyna?

fallenursus
01-08-14, 13:09
Tak+sgbh

wyTRENowany
05-08-14, 19:15
Bawił się ktoś kiedyś w cyklik na długim teściu/mixie + deka + antek ? :)

fallenursus
05-08-14, 23:05
Panie...my tu proste koksy. Trenem i insa chowane. Stary jestem tabsow nie trawię.

wyTRENowany
06-08-14, 02:06
z antkiem nie miałem styczności a chciałem jakoś kicknąć do deki+ mix/długi

fallenursus
06-08-14, 02:14
50/75/100/125 ed co tydz
W trzecim fajnie wskoczyć na mietka 50/60 ed.i pociągnąć następne 4 :)
Boom!

fallenursus
06-08-14, 02:19
http://www.e-gym.pl/showthread.php?27355-Relacja-z-Cyklu-SAA-boldek-enan-antek-metka-i-troche-supli

Tu masz relacje z antkiem

metadon
01-09-14, 15:05
Czy to prawda i na odblok lepszy jednak tamox niż clom?

Dlaczego tamoksyfen a nie clomifen?
-Po pierwsze aby uzyskać skuteczność 20mg tamoksyfenu należny zastosować 150 mg clomifenu, co oczywiście wiąże się z niepotrzebnym obciążeniem organizmu.

-Po drugie tamoksyfen posiada ciekawą właściwość dodatniej regulacji(upregulation) receptorów przysadki, wrażliwych na GnRH, produkowanego przez podwzgórze. Clomid takich właściwości niestety nie posiada.

-Po trzecie tamoksyfen jest silnym antagonista ER zarówno w przysadce jak i podwzgórzu, natomiast clomid zachowuje się jak słaby agonista ER w obrębie przysadki, co niestety utrudnia przeprowadzenie skutecznego PCT.

-Po czwarte tamoksifen posiada właściwości blokowania receptorów dla prolaktyny clomid nie

-Po piąte konieczność stosowania wyższego dawkowania clomidu w stosunku do tamoksyfenu, przekłada się również na koszty.

Stosowanie jednocześnie clomidu i nolvadexu, nie ma racjonalnego, naukowego uzasadnienia. Nie zachodzi tzw. 'efekt synergii', substancje te będą konkurowały miedzy sobą o receptory estrogenowe ( ER)- i nic poza tym.

fallenursus
01-09-14, 16:26
Triptorelin+raloxifene a nie jakieś archaiczne środki.
Tam się komuś porównanie dawek pomyliło :)

metadon
03-09-14, 19:54
a odnośnie tego co pytałem? :lol:

fallenursus
03-09-14, 20:31
Odnośnie tego co do nolvy to jak najbardziej racja.
Problem w tym że dużo osób używa tego podczas cyklu jako bloker estrogenu czy ten środek w ogóle nie jest imho bo fajny nawrót można dostać.
Inny przykład ze np Michael Scally na pct proponuje Clom zamiast nolvy musiałbym poszukać dlaczego...

metadon
03-09-14, 21:25
jakbyś mógł chociaż w skrócie po polskiemu to byłbym wdzięczny :twisted:

metadon
06-09-14, 17:30
Jak dac hcg w polowie cyklu dla pobudzenia jader? 5000 starczy? I dac ro 2 razy po 2500 co np 3 dni czy e2d po 1250?
I czy to prawda ze cynk w jakims stopniu dziala jako inhibitor aromatazy? Ile go dawac na cyklu? 50-100mg?

fallenursus
07-09-14, 03:52
Nic nie działa jak inhibitory aromatazy jak tylko wyłącznie inhibotor aromatazy czy ebijecie.to sobie w końcu w łby ? :)
Nie lubię dużych dawek hcg bo podnoszą e3. Jadę małe caly czas. W twoim wypadku 1000 eod

50centymetrowaWITKA
25-09-14, 03:44
Fall doping a trening sztuki walk ?:)
Jestes w stanie pomoc ?

fallenursus
25-09-14, 18:06
Ci panowie mają poobijane mózgi i lubią Oxe wino masteron anaboliki bez testosteronu żeby nie zawyzac wagi :) może myślą że to saa pakuje kg Anie zarcie...

50centymetrowaWITKA
25-09-14, 21:00
fall ale ja nie mam obitego mózgu ;p a myślałem że test tak czy siak bić w długim estrze dawki mniejsze po prostu na lepszą regenerację ? :) ja i tak mam zamiar dalej robić wagę to znaczy nakładać mięsa i wizualizować sylwetkę towaru nie chce odstawiać bo życie jest pieknee a treningi to muay thai także dobry cykl wytrzymałościowy tak czy siak i mięsień dzięki dobremu wysiłkowi na treningu bd miał cardio a dieta to już swoją drogą priorytet i odpowiednia suplementacja :)

Jak jesteś w stanie pomóż odnośnie cyklu na początek ? :)

Dekabr
02-10-14, 10:38
Witam.
Krotkie pytanko.
Mam 10ml tri-trenoteX 200mg BIOSIRA i nie umiem nigdzie znaleźć jakie igiełki do iniekcji i jak się potem odblokować. Średnica zależy od gęstości jak wiem i tylko tyle narazie wiem.

a) 3 lata ostrej siłowni, przy tym odrzyweczki 10ml omki i Boldek (ale jakieś 2 lata temu, teraz tak dorywczo bo praca na kopalni)
b) Celu Cyklu masa/siła)
c)Przeciwskazan nie ma
d)wiek, waga 32lata/ 82kg

Dekabr
04-10-14, 06:36
O pomoc tu nie koniecznie łatwo. Odnowiłem znajomosci i mam już wszystkie konkrety, plus więcej porad.
Rozmawiajcie dalej ze sobą z jednego podwórka.

USgorn
04-10-14, 13:46
jak nie potrafisz znalezc info o odbloku i injekcji to sie nie dziw ze nikt nie chce przylozyc reki do Twojego samookaleczenia

MucsleB
06-10-14, 23:16
podstawy znac trzeba KOlego.

MAXIMUS 2
12-10-14, 02:17
podstawy znac trzeba KOlego.

Podstawy to tylko podstawy, praktyka czyni mistrza w danym temacie

Martini Bianco
15-10-14, 14:54
Witam.
Krotkie pytanko.
Mam 10ml tri-trenoteX 200mg BIOSIRA i nie umiem nigdzie znaleźć jakie igiełki do iniekcji i jak się potem odblokować. Średnica zależy od gęstości jak wiem i tylko tyle narazie wiem.

a) 3 lata ostrej siłowni, przy tym odrzyweczki 10ml omki i Boldek (ale jakieś 2 lata temu, teraz tak dorywczo bo praca na kopalni)
b) Celu Cyklu masa/siła)
c)Przeciwskazan nie ma
d)wiek, waga 32lata/ 82kg

Rozumiem, że miałby to być Twój drugi cykl i już decydujesz się na trenbolon? ...i od razu w wersji trójestrowej?
Nie odbierz mnie źle, ale sugeruję jeszcze poczytać/douczyć się.
Chcesz kłuć się tri-trenem, a nie wiesz jakie igły dobrać? Zrozumiałbym pytanie o ilość teścia jaką należałoby zastosować przy cyklu z trenbolonem, ale nie średnicę "jeżyków". :knockout: