PDA

Zobacz pełną wersję : Pierwszy raz!

T-Bag90
22-03-07, 16:21
Hello. Mam 19 lat. Moj staż to 1 rok! Chcialbym sie dowiedziec o mogbym brac na poczatek,
zeby byl duzy przrost sily i lekki przrost masy a takze zeby nie bylo takich zanczacych skutkow ubocznych, i ewentualnie jak to brac? z gory dzieki! :P Pozdrawiam

P.S Moj wzrost 185 cm, waga ok 78 kg!

vold
22-03-07, 17:33
na pierwszy raz proponuje metanabol lub meta + testosteron :wink:

hitman
22-03-07, 17:35
Polecam ci dece.Nie ma tak duzych spadków ,sama sucha masa ,retentacja wody po tym srodku jest minimalna niemal ze znikoma. Nie jest to sterydy który spowoduje róznice juz po pierwszym strzale.Ten sterydy to jeden z najbezpieczniejszych i dlatego ci o nim pisze.Na pewno ktos jeszze ci poleci meteke ale daj sobie spokuj z tabletkami.Watroba siada itp...........

T-Bag90
22-03-07, 17:37
No wlasnie. Wolalbym w tabletkach ale watroba podobno siada!

vold
22-03-07, 17:48
hitman, co ty chłopie wypisujesz polecasz począdkującemu deke to jeszcze samą chyba po to aby zablokowało go na amen, jedyne co mogę się z tobą zgodzić to jest to że jest dobra masa po decy chociażby przez to że jest to środek anaboliczny a nie anndrogenny jak testosteron, ale niestety podstawy obowiązują , deka podana musi być z testosteronem jeśli chcemy uniknąć poważnych powikłać zdrowotnych.

Jak najbardziej muszę się zgodzić z tym że zastrzyki są zdrowsze od tabletek nie niszczą tak bardzo wątroby co niestety nie można powiedzieć że nie wpływają negatywnia na wątrobą .

hitman
22-03-07, 17:50
Chłopie nie buj sie igły......!! :wink: To zaden problem nic nie boli.czucie podobne bardzo do uządlenia osy, :razz: takie bardzo słabiutkie.ALe jak chcesz nie przekonasz sie puki nie usiądziesz na igłe.

Na pierwszy cykl mozesz wziąc ta metke 100 tab.Nic ci sie od tego nie stanie. :wink:

T-Bag90
22-03-07, 17:53
To na poczatek metanabol chyba lepiej polski:) Jak juz bede mial to zagdam do ciebie Voldemort na gg to mi powiesz co i jak:P Pozdro!

P.S Macie po Sog'u :P

hitman
22-03-07, 17:54
Warto łączysc dece z winstrolem

vold
22-03-07, 17:59
Warto łączysc dece z winstrolem świetny pomysł tylko jeszcze do tego testosteron np. tak to powinno wyglądać np deka+test enant+wino w zast:

1 - 10 tyg deka
1 - 11 tyg testo enant
9 - 13 tyg winko

:wink:

hitman
22-03-07, 20:37
Super cykl........ :wink: ale początkujący raczej niech zapomną o takim zestawie..... :lol: heh

brodawid
22-03-07, 21:53
T-Bag90, dzieki za pozdrowienia -to mile :grin: a znamy sie?????

Jak dla mnie propozycjavoldemort, jest jak najbardziej ok

Moim zdaniem na poczatek jesli boisz sie igly choc to naprawde nic strasznego mozesz wziosc sama mete jesli odpowiednio sie zabiezpieczysz oslonkami -witaminki cynk jakies odzywki mozesz zrobic naprawde inponujace przyrosty no i przekonasz sie jak reagujesz na koks.
Osobiscie uwazam ze meta jest najbardziej odpowiednia dla poczatkujacych i jednym z tych sterydow ktore stosowany sam potrafia dac naprawde dobre rezultaty.

1-5 15-20mgED

Ja rowniez pozdrawiam :wink:

NIKOLIS 168
23-03-07, 14:19
wg mnie jak na pierwszy cykl to meta+Omka!
Zgadzam sie jedno z najlepszych połączeń to winstrol iniekcyjny i deca grecka!
POZDRAWIAM:)

vold
23-03-07, 14:36
Czy tak ciężko zrozumieć że nandrolon musi być podawany z testosteronem, muszę wam to powiedzieć wprost - może wam pała nie stawać!

T-Bag90
23-03-07, 15:03
Metanabol bardzo przyspieszy spalanie tkanki tluszczowej ??

brodawid
23-03-07, 15:51
Metanabol bardzo przyspieszy spalanie tkanki tluszczowej ??

Napewno nie!!! metanabol to typowy srodek na mase -spalenie tkanki moim zdaniem najlepiej pomaga 40-60min codziennie aeroby !!!!! to jest najlepszy sposob a jesli biegac sie nie chce to juz nawet najlepszy srodek-nie da rady!!!!

vold
23-03-07, 19:27
Metanabol bardzo przyspieszy spalanie tkanki tluszczowej chyba ci się coś popiepszyło meta bardzo zwolni spalanie tkanki tłuszczowej, skąd wy takie informacje bierzecie.

T-Bag90
23-03-07, 19:36
Jak juz przestane brac to duzo ze mnie zejdzie tego co nabudowalem dzieki mecie ?

blackburn
23-03-07, 19:59
Hello. Mam 19 lat. Moj staż to 1 rok! Chcialbym sie dowiedziec o mogbym brac na poczatek,
zeby byl duzy przrost sily i lekki przrost masy a takze zeby nie bylo takich zanczacych skutkow ubocznych, i ewentualnie jak to brac?

Według mnie za szybko zaczynasz, najpierw powinieneś wsiąść się za suple one by cię też dobrze kopały, no ale jak chcesz koks to podam ci nazwy środków które bym ci proponował

Anavar -jest to steryd Steryd anaboliczno - androgenny (doustny) trądzik raczej nie występuje nie musisz martwić się o odblok i ginekomastie, a dawkowanie jest następujące 20 - 50mg / dzień

LUB

Halotestin-Sterdy anaboliczno - androgenny (doustny), tu niestety występuje trądzik, w tym wypadku po cyklu będziesz musiał się odblokować, i pod ręką warto trzymać nolvadex a dawkowanie jest nastepujące 20 - 40mg / dzień

T-Bag90
23-03-07, 20:41
Ile ja bym musial kasy wydac zeby wypakowac na odzywkach zwyklych, a co do koksow to sie pytam jescze raz czy jak juz skonze cykl to potem zejdzie ze mnie duzo ??

blackburn
23-03-07, 21:13
Ile ja bym musial kasy wydac zeby wypakowac na odzywkach zwyklych, a co do koksow to sie pytam jescze raz czy jak juz skonze cykl to potem zejdzie ze mnie duzo ??

Fakt suple są drogie ja np przeznaczam na nie całą kase jaką zarobie i ciągle mi mało, a wracając do tematu te dwa środki które ci podałem służa praktycznie tylko do budowania siły masy na nich nie zrobisz dlatego stosują je bokserzy, trójboiści, ciężarowcy.

Spadki zawsze są ale można je minimalizować przez np poprawna dieta, po cyklu powinien nastąpić 2-3tyg trening o niskiej intensywności(regeneracyjny) I dodam że po cyklu jednak warto zainwestować w te suple

Jeżeli wybierzesz mete to zrób cykl z 200tabsów kób sobie nolve(dla bezpieczeństwa) i clomid

vold
23-03-07, 21:19
Anavar to nie jest środek dla począdkujących , wyluzuj.