PDA

Zobacz pełną wersję : Początkujący koksiarz :)

Geryon
22-03-07, 07:12
Witam serdecznie moj starz na siłowni to okolo 3lat. Prosze mnie nie odwodzić od brania sterydów postanowiłem juz to ze chce spróbować wiele nad tym myślałem i postanowiłem. Prosze mi doradzić co i jak? oczywiscie cośco przynisiesie efekty w postaci masy bez wieksych skutków ubocznych. Najchętniej w tabsach gdyż nie umiem robić zastrzyków;/ oczywiscie jak bedziecie sięwypowiadać to poprose jescze jakies tabsy na odblokowanie i ochronkę. ewentualne ceny też mozecie napisać.

PS. Sam nie posiadam internetu wiec pisze od kolegi. dlatego nie ma t moich danych. Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Vegeto86
22-03-07, 11:21
Prosze mnie nie odwodzić od brania sterydów
Jesli nie jestes na 100% pewien to lepiej nie bierz. Do "koksow" trzeba sie nastawic psychicznie to nie jest tak hop siup.

[ Dodano: 22-03-2007, 11:29 ]

Geryon
sry troszke zle przeczytalem :smile: Jesli juz chcesz brac. W tabletkach na mase to tylko pozostaje ci metka na odblok Clomid(zalezy ile tej mety chcesz wziasc) oslonka na watrobe hmmm sylimarol w czasie cyklu po hepatil. Cena mety to okolo ?????(ruska) Polska jest nieco drozsza okolo ??zl. Ale lepiej kupic cos w shotach takie jest moje zdanie(a zastrzyki robi sie bardzo latwo) :wink: Tyle mojego teraz czekaj na Valdemorta bo on tu jest specjalista :mrgreen:

(nie podajemy cen SAA na forum - voldemort)

szperal
22-03-07, 13:36
jak na poczatek to proponuje
1-4tyg meta od15-20mg lepiej 20 bo łatwiej jest utrzymac stezenie w ciagu dnia
na nastepny dzien po ostatniej tab mety na noc clomid co wieczur po 50mg.1listek powinienien wystarczyc,
nolwa w razie potrzeby na gino powinna byc zakupiona przed cyklem zeby nie czekac na nią w razie jakis problemów

vold
22-03-07, 13:52
nie dajcie rozpisek jak pytający nie ma uzupełnionego profilu, podstawą w dawkowaniu jest waga , przebyte cykle!

Geryon, po pierwsze przeczytaj posty podwieszone o tyt UWAGA, ZANIM ZADASZ PYTANIE.

grzesiek k
22-03-07, 15:46
Geryon, po pierwsze przeczytaj posty podwieszone o tyt UWAGA, ZANIM ZADASZ PYTANIE.
Ale wiesz dlaczego nie uzupełnij Profilu bo pisze z Konta kolegi wiesz co Geryon umów się z voldemort na GG i tam wszystko mu napiszesz itp