Zobacz pełną wersję : sniadanie przed porannym treningiem
witam,
chcialbym 3 razy w tygodniu robic sobie z rana trening cardio (dokladnie chodzi tu o Plyometrics z programu p90x).
Nie wiem jednak czy powinienem zrobic to na pusty żołądek czy zjeść śniadanie i po godzinie powiedzmy trenować. Czy wtedy dobre bd płatki owsiane na mleku+łyzka miodu?
Pozdrawiam
Chodzi Ci o ten aerobik? W jakim celu chcesz to robić?
raczeek_87
23-06-12, 13:18
napisz więcej jaki to ma być trening ?
witam,
chcialbym 3 razy w tygodniu robic sobie z rana trening cardio (dokladnie chodzi tu o Plyometrics z programu p90x).
Nie wiem jednak czy powinienem zrobic to na pusty żołądek czy zjeść śniadanie i po godzinie powiedzmy trenować. Czy wtedy dobre bd płatki owsiane na mleku+łyzka miodu?
Pozdrawiam
mozesz robic na czczo
na noc przed snem zarzuc kazeine + łycha oliwy
jesli moge to posłuze sie linkiem z YT: http://www.youtube.com/watch?v=54_nhVxZQZw tutaj ziomki w 5 min mają nagrane jakie ćwiczenia wchodzą w skład tego treningu. Normalnie trening trwa dokladnie Godzinę. No trening jest bardzo intensywny. Zrobiłem go może +/- 10 razy :D po wszystkim ma sie naprawde dosyć. Dlatego ważna jest dla mnie kwestia śniadania. Czy po 8h snu bede mial sile zrobic taki trening i czy warto.(mogą spalać sie mieśnie nie tłuszcz bla bla bla). Czy lepiej w pierwszej kolejności zjesc wegle w postaci owsianki.
Chcę robić redukcje (żeby nie było :D)
Zjadłbym normalne śniadanie, po 2h robisz ten trening i od razu po nast posiłek.
albo jesteś hardkor i ciśniesz naczczo
tez chyba wolalbym sniadanie najpierw. te platki moga byc?
I think it is better to take the breakfast after the morning workout.
Fresh fruits juices are better to take before the workout to get energy for the workout.
I always take breakfast after the workout and use the fruits juices before and during the workout.
fallenursus
07-08-12, 18:15
Sure but then instead of jumping and burning fat rightaway he will first burn off the sugars he just ingested.
Id go for simple bcaas before wo and protein shake after. Full meal an hr after wo.
najlepiej sniadanko jajka + platki owsiane. 2 godz po bcaa 1g/kg masy ciala. aero. po aero posilek.
Fresh fruits juices are better to take before the workout to get energy for the workout.
I always take breakfast after the workout and use the fruits juices before and during the workout.
Any comment?
personal trainer Rutherford (http://adamprowse.com.au/)
najlepiej sniadanko jajka + platki owsiane. 2 godz po bcaa 1g/kg masy ciala. aero. po aero posilek.
nie za duzo tego bcaa? ;)
sa dwie szkoly jedna ze 0.5 bcaa przed tren i 0,5 bcaa po trenignu. ja daje 1g przed treningiem. po treningu odpuszczam bcaa. chba ze robie silowke to 0,5bcaa po treningiu 0,5bcaa aeroby nastepnie posilek.
czyli zalozmy, że ktos wazy 80kg, to daje 80g bcaa przed i po treningu? nie chodzilo Ci 1g/10kmc?
czyli zalozmy, że ktos wazy 80kg, to daje 80g bcaa przed i po treningu? nie chodzilo Ci 1g/10kmc?
ajajajaj zwracam honor moj blad:)
fallenursus
11-08-12, 16:52
Any comment?
personal trainer Rutherford (http://adamprowse.com.au/)
Sure but then instead of jumping and burning fat rightaway he will first burn off the sugars he just ingested.
Id go for simple bcaas before wo and protein shake after. Full meal an hr after wo.
Adam, are you slightly retarded?
Ps. U advertise again ill ban ur ass. I suggest u stop it.
Ja tam owsianeczkę cisnę zawsze przed. Po ewentualnie jeszcze jakieś ciasteczko owsiane albo coś w tym stylu. Dużo błonnika, bo pomaga mi zrzucać, a jest jeszcze z czego póki co...
wstać od razu szklanka jogurtu naturalnego pół banana i serwatka .
do łazienki, pół godziny na kiblu i jedziemy.później pełne śniadanie.
fallenursus
24-08-12, 14:51
Nie jedz jgurty z maslanka naczczo to edziesz mial o te pol h dluzszy dzien.