Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : cykl

kkicker
10-06-12, 00:09
Witam co sądzicie o taki połączeniu SCITEC Big Bang przed treningiem a po treningu TCM z olimpa

Sdl
10-06-12, 12:15
Co do sciteca nie brałem ale słyszałem, że klepie bardzo dużo substancji aktywnych na 33g aż 28 substancji aktywnych , kolega uważa, że to najmocniejszy booster przed treningowy.

luo
10-06-12, 13:42
Big bang ponoć b.dobry tyle, że nie ma tam geranium. Jak nie zależy Ci na dużym pobudzeniu możesz śmiało brać.
tcm jest ok, jak każdy jabłczan, aczkolwiek brałbym mono

kkicker
10-06-12, 14:46
w sumie za dwa tygodnie wyjezdzam do angli . Moze tam kupie jakies dobre suple których tu nie ma ??

raczeek_87
11-06-12, 09:48
Właśnie wielu tak uważa ze w Anglii czy w USA itp są lepsze suple a ja szczerze wątpie skład chemiczny jest wielu supli zblizony ,
a wiellu przypadkach w takich krajach płaci sie za design opakowania , bo myśla ze nabiorą leszczy ktorzy sie na składzie nie znają ,
wiec bez obrazy ale uwazam ze błedne podejscie !

luo
11-06-12, 11:31
W stanach są inne normy, więcej substancji jest legal niż w UE przez co znajdziesz tam mocniejsze np pre workouty czy termogeniki.

kkicker
11-06-12, 18:24
włąsnei wolalbym tam cos kupic bo i na lotnisku moze byc problem z suplami , dodatkowy ciężar itp więc mozecie mi podac nazwe jakies dobrego bostera który tam dostane cos w stylu big banga

luo
12-06-12, 00:16
podbij na pw do Aldera, on bodajże siedzi/siedział gdzieś w tych rejonach