Zobacz pełną wersję : Xpandem nitric oxide reactor +..............????
Co proponujecie brac z tym Xpandem nitric oxide reactor(w tabletkach)? chodzi mi głownie o przyrost tkanki miesniowej i ogolnie masy. bo waze 69kg przy 182cm wzrostu ;/ wziolem juz 120 tabletek, miesiadz przerwy i znowu mam zamiar brac reszte(120tabletek) a jak narazie nie widze efektów oprocz malego przyrostu sily..... Prosze o pomoc.. podpowiedz
Po pierwsze :
Napisz jaki masz staz zeby wogole za xpanda sie brac? Brales juz cos wczesniej?
Xpand to stack na sile przede wszystkim
Nie polecany dla mniej niz 1 roku stazu i przynajmniej jednego cyklu na mono
Prezydent_1c
21-03-07, 22:06
tom, Dobrze tutaj napisałeś ....
Podaj cel, wiek i staż ... Wtedy będzie można ci pomóc
wiek 19lat staz; ok. 9miesiecy z duzymi przerwami w cwiczeniu nawet do pol roku.
z poczatku bralem bialko sojowe to wazylem 75kg i jakas krete(nie pamietam jaka)(olimpu cos) pozniej spadlo ni wagi przez wakacje i cwiczylem na sucho to wzoiolem gainera 737, po tygodniu xp i teraz po miesiacu znowu zaczolem i biore narazie tydzen
Prezydent_1c
21-03-07, 22:41
Wnioskuje z tego ze jak ćwiczysz 9miechów i miałeś przerwe pół roku to ćwiczysz koło 3miechów więc zdecydowanie za mało na xpnad'a. Kup sobie mono narazie xp odłóż. Ułóż diete jezeli nie posiadasz i zrób solidny cykl na mono. Możesz do mono dorzucić tauryne i gainera.
Niedługo dojdzie do tego że ludzie na pierwszym treningu będą mete walić i nitro ...
Po prostu brak słów..
Tutaj nie ma już co pisać kolega już łyknął (nie wiem ile tego Xp).
Zajmij się dietą kolego i nic poza tym.
pzdr.