Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : problem w łokciu

Sdl
27-05-12, 11:32
witam! [;)] mam taki problem na wczorajszym pikniku olimpijskim podczas siłowania na rękę nagle cos strzelilo mi w lokciu, udalem sie do busa pogotowia owineli mi to ale nie dali zadnych wskazowek i wlasnie ciezko mi jest wyprostowac reke do ruchu napiecia tricepsa rowniez boli jak cos podnosze lub po prostu sciskam dłoń. Co myslisz o tym moze byc to jakas powazna kontuzja ? udac sie do lekarza? aktualnie smaruje to jakas mascia dla sportowcow na sciegna.

Chcę_być_wielki
27-05-12, 12:28
do lekarza, chyba że chcesz poczekać , popróbuj jeszcze z jakimś ściągaczem na łokieć i jak będzie boleć, to lekarz bez wątpienia

Sdl
27-05-12, 12:40
tzn reke jak mam unieruchomiana to boli najgorzej jak ja przekrece czy cos podniose.

raczeek_87
27-05-12, 12:46
Stary tu nie ma co gdybać , leć do lekarza i na przeswietlenie śmigaj , bo nie daj boże bedzie coś poważnego a ty olejesz sprawe i dopiero bedzie problem !

Pronutrition
11-06-12, 13:20
No ze zdrowiem nie ma żartów i na forum nikt nie doradzi niczego odkrywczego. Udaj się do lekarza, on na pewno skieruje Cię na prześwietlenie i wtedy wszystko bezie jasne. Daj znać co powiedział lekarz.