PDA

Zobacz pełną wersję : kreatyna

sas0
21-03-07, 19:09
A wiec w najbliższym czasie planuje rozpocząć swoj pierwszy cykl kreatyny i zwracam sie do was z pytaniem - jaka bedzie najlepsza?? Co dozucic do tej kreatyny aby byly jak najlepsze efekty?? I co zrobic aby po cyklu spadki byly jak najmniejsze (czy zrobic sobie jakis tydzien przerwy od cwiczen po cyklu czy utrzymac intensywny trening, co stosowac po cyklu na "podtrzymanie" efektow)??

PS: staz 7 miesiecy, dietka jest
PS2: cena zestawu na cykl nie gra roli :razz:

Prezydent_1c
21-03-07, 19:20
Mono + Tauryna +dextro juce + dieta (gainer, białko jeżeli diety nie ma tez dobrej bardzo lub czegoś w niej brakuje). Moim zdaniem na 1 cykl jak znalazł będzie takie połaczenie.

nowin
21-03-07, 19:59
polecam Ultimate nutrion creapure + dekstroza i jakieś witaminy no i gainer. jeśli chodzi o spadki to jeżeli bedziesz trzymał diete to nie masz sie o co martwić :wink:

tom
21-03-07, 20:24
Mono + Tauryna +dextro juce + dieta (gainer, białko jeżeli diety nie ma tez dobrej bardzo lub czegoś w niej brakuje). Moim zdaniem na 1 cykl jak znalazł będzie takie połaczenie.
racja
nie rob tygodnia wolnego tylko tydzien regeneracji(cwiczysz z duzo mniejszymi ciezarami)

Sobian
21-03-07, 21:31
Nie kupuj dextro, wywalisz tylko kase na zbedne cukry proste. Transportery to mit. Zainwestuj lepiej w carbo.

Na pierwszy cykl mono ok 300g + tauryna zależnie od ilości krety + carbo tak żebyś miał 50g po treningu + ew gainer do uzupełnienia diety lub białko.
Jak masz kase możesz dokupić Whey Amino jako antykatabolik lub BCAA

jonasz7
22-03-07, 17:03
sas0, kup se 300g. drogiej i bobrej kretki(mono)
1,5 kg. Carbo i tauryne do tego możesz dożucić jakieś amino.
A po cyklu białko+carbo.
pzdr.

sas0
22-03-07, 17:15
a suple jakiej firmy byscie polecali??

jonasz7
22-03-07, 21:49
To zależy ile masz kasy :mrgreen:
Ale Olimp, Biogenix, Dymatize, Animnal i Universal w ciemno. No Trec też :twisted:
pzdr.

grzesiek k
23-03-07, 19:23
jonasz7, Olimp i Trec to nie jest w ciemno zawsze coś dadzą marnie bo marnie ale zawsze :twisted:

Kakashi
23-03-07, 23:10
jonasz7, Olimp i Trec to nie jest w ciemno zawsze coś dadzą marnie bo marnie ale zawsze

a tu sie nie zgodze:P

mi co prawda kreata z olipa dała bardzo duzo ale kumel przytył po niej 0kg na kalte mu przyszło 0kg i w łapie 0cm...wiem nie zawsze cos dadza:P pozdro:D

jonasz7
24-03-07, 07:26
jonasz7, Olimp i Trec to nie jest w ciemno zawsze coś dadzą marnie bo marnie ale zawsze

W ciemno chodziło mi o to że może kupować bez zastanawianie się czy to dobry supl. i czy aby napewno zadziała :wink:
pzdr.

grzesiek k
24-03-07, 10:47
mi co prawda kreata z olipa dała bardzo duzo ale kumel przytył po niej 0kg na kalte mu przyszło 0kg i w łapie 0cm...wiem nie zawsze cos dadza:P pozdro:D
Wiesz ile on ma stażu jak ma marnie to też mu za wiele nie da i też jak nie ma Diety to też mu huja da ale jak staż ma dobry i dietę też ma to może na niego Kreatyna nie działa różnie bywa