PDA

Zobacz pełną wersję : NO Xplode + mono + ...

plasil
15-05-12, 14:00
Witam :)

Zacznę od tego, że mam 187 cm wzrostu i 88kg wagi. Treningi to : poniedziałek, środa, sobota - sztuki walki a we wtorek czwartek i niedziele ćwiczę na siłowni, mam pytanie odnośnie odżywek.

Aktualnie biorę mono 5g rano i po treningu + 2 miarki NO Xplode przed treningiem, dorzucałem do tego jeszcze glutamine ale własnie mi się kończy, i teraz pytanie czy dokupić glutamine, czy polecacie może coś innego żeby to dało jakiś fajny efekt? :)

I czy według was dawkowanie jest dobre, czy też coś zmienić ?

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Danone
15-05-12, 14:47
Jest ok.
Możesz kupić jakieś BCAA.
Przy sztukach walki również się przyda, będziesz miał dłużej energię i szybszą regenerację.
A jak chcesz jeszcze konkretniej, to:
http://www.bcaa.pl/odzywki_controlled_labs/purple_wraath_1108g_promocja_1528.html

plasil
20-05-12, 11:57
Dzięki wielkie za odpowiedź :) Jeszcze jakbyś mógł powiedzieć kiedy brać BCAA to byłoby super

luzakkk
20-05-12, 13:26
najlepiej okolo treningowo, moze byc przed treningiem moze byc w trakcie jak i bezposrednio po, ja obecnie stosuje zawsze po treningu pilki noznej i w trakcie silowni albo na samym poczatku silowni

maniek1988
21-05-12, 10:49
BCAA możesz brać rano przed śniadaniem przed i po treningu w nietreningowe rano przed śniadaniem. A wielkość jednej porcji to według zaleceń producenta możesz dobierać.

plasil
21-05-12, 14:59
Ok, dzięki za wskazówki :)