Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z dietą Aeroby + siłownia + spalacz.

RTK
11-05-12, 21:30
Witam, nie znalazłem żadnego tematu o takowym problemie więc zakładam nowy wątek. Chciałbym zacząć zdrowy tryb życia, zebrało się nieco brzucha prze kilka lat, chciałbym go jak najszybciej spalić :rockon:. Zastanawiam się jednak jaką dietę zastosować. Obecnie jestem w posiadaniu l-karnintyny treca w płynnej technologii która zawiera 4g węglowodanów na porcję przy 1500mg czystej l-k. Używam jej przy aerobach jednak bez diety wiem, że daleko nie zajadę. Zastanawiałem się nad dietą dukana ale śledząc fora odczytałem, że ten plan + aeroby nie jest dobrym pomysłem ze względu na wycieczenie organizmu podczas diety. Słyszałem o diecie 1000kcl która jest bardzo korzystna i zbalansowana. Dodam, że chciałbym chodzić na siłownie podczas diety wiem, że wpierw powinienem zrobić redukcję potem masę a na koniec rzeźbę co zajęło bu mi kilka lat, jednak czemu by nie chodzić na siłownie i ćwiczyć aerobowo zastosowawszy dietę i aerobiki? Pozdrawiam:shifty:

Waga: 98kg
Wzrost: 186
Body fat: 18%
Body muscle: 38%

ENDOMORFIK:sick:

Zapotrzebowanie na pokrzywienie: średnie.

Cel: Spalenie opony i napełnienie je mięśniami w jak najszybszym tempie.

szycha
11-05-12, 23:09
jednak czemu by nie chodzić na siłownie i ćwiczyć aerobowo zastosowawszy dietę i aerobiki?
Sam se odpowiedziałeś. Dieta i aerobiki. Wpierw krótki trening siłowy a następnie aero. W podwieszonych przykładowe diety i plany.