Zobacz pełną wersję : Prop + wino + sally
Trochę o mnie:
Staż: około 2 lata,
Cel cyklu: redukcja z zachowaniem miecha
Do tej pory 1 cykl metka 120tab 10mg
Brak żadnych przeciwwskazań, okaz zdrowia.
21 lat 90kg 180cm.
W przykładowych cyklach znalazłem taki:
1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
1 - 6 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
7 - 12 tyg clenbuterol lub salbutamol
I moje pytanie, dlaczego nie wrzucić sally od początku? Chyba, że od poczatku spalacz a później sally?
Dlaczego test i wino tylko 6 tyg? Wino 30mg ed będzie ok?
fallenursus
09-04-12, 23:14
W podwieszonym archiwum sa tematy o winie jak i rowniez po propie.
Poczytaj.
Uloz cykl.
Uloz pct
Daj do sprawdzenia.
6 tygodni to uważam, że stanowczo za krótko. Zrób 10/12 tygodni.
Zanim zabawa dobrze się zacznie to zaraz będziesz musiał kończyć.
Sprawa wygląda tak, że razem z odblokiem na cykl mam jakieś 12-13 tygodni, później wyjezdżam za granicę i nie będzie jak ćwiczyć.
Poczytałem trochę, ale nie znalazłem odpowiedzi na pytanie dlaczego sally po cyklu z propem i winem, a nie w trakcie.
Może taki cykl:
1-8 weeks prop 100mg e2d
3-9 weeks wino 30mg ed
I co do propa jeśli to mój pierwszy cykl dawać 50mg e2d, czy odrazu 100, albo na poczatku 50 a później zwiększyć do 100?
Co do odbloku to widzę to tak:
3dni 100mg clomid
12dni 50mg clomid
+ do tego mam około 130 tab clomexu, skład:
Daa - 850mg
indole 3 carbinole - 300mg
witamina d3 1500iu
Coleus Forskohlii 100mg
Longjack 100:1 100mg
Horny goat weed - 200mg
piperine 10mg
Odblok jak i takie środki jak clen nie wliczałbym do długości cyklu.
Osobiście Ci polecam polecieć 10-12 tygodni, bo wiem sam po sobie, że zanim cały ten bajzel się fajnie rozkręci to już zaczyna się faza odbloku.
Daj 10 tygodni prop, a nawet 12 tygodni z czego po 8-10 tygodni zwiększ dawkę na 150mg.
Winko daj na równe 6 tygodni.
Masz wagę 90kg, więc 50mg nie ma sensu.
Będziesz zadowolony jak wszystko zrobisz z głową.
Własnie zalezy mi na tym, żeby zrobić to najlepiej jak można.
Czyli załóżmy, że pociągnę 10tygodni 100mg a na koniec najwyżej zwiększe do 150.
Winko dać w ostatnich tyg? Czyli coś takiego:
1-10 prop 100mg e2d
4-10 wino ed
I ile dać tego wina? Jakbym dał 20mg ed to starczy mi 1 paczka, a jak 30 to troche więcej niż jedna.
... bestia ...
10-04-12, 18:45
"Sprawa wygląda tak, że razem z odblokiem na cykl mam jakieś 12-13 tygodni, później wyjezdżam za granicę i nie będzie jak ćwiczyć."
Draqo tak na chłopski rozum jest sens robić cykl wogóle? jak nie będziesz miał możliwości ćwiczyć za granica?
Dlaczego nie? Jeśli pojadę 10tyg cykl, to mam 3 tyg na odblok i wiadomo lżej się cwiczy wtedy.
grzesiek k
10-04-12, 21:02
i wiadomo lżej się cwiczy wtedy.
zmniejsz obciazenie na treningu i na to samo wyjdzie...
daruj sobie,szkoda marnowac zdrowia
Dlaczego? Zrobię cykl 10tyg + 3 tygodnie,a może nawet 4 będę później cwiczyć.
proap daj 100mg. clen rozpisany po cyklu gdyz podobno dziala antykatabolicznie. ty daj clen od poczatku 2 tyg on 2 tyg off.
Jedni mówią ze 50mg propa inni ze 100. Jak to wkoncu z tym jest? I wino ile 6 tygodni 20mg ed starczy?
I lepiej clena czy sally? Bo nie chcialbym, zeby mi popier*olilo, chce się dobrze czuć na cyklu.
Proszę o ocenę cyklu:
1-10 Prop 100mg e2d
4-10 Wino 20mg ed
1-10 clen (2 tyg on, 2 tyg off na zmiane ze spalaczem)
Odblok:
3dni 100mg clomid
12dni 50mg clomid
i do tego clomex
Do tego:
Essentiale Phospholipide 300mg do każdej tab wina 1 tab,
Kolagen z treca,
Glukozamina,
Witaminca C,
B-complex,
Omega 3,
Olimp vita-min multiple sport,
BCAA,
I pytanie jaki spalacz do tego wybrac?
Na propie i 6 tyg całkowicie wystarczy , zwłaszcza przy tak małym zaawansowaniu w saa, ugodowo cykl zrób na 8 tyg, przy twojej wadze dawka propa 100mg co 2 dni spokojnie.
Tak własnie myślałem, żeby zrobić na 8 tygodni. Wino dać te 6 tyg? Wystarczy?
Dziś pierwszy strzał, poszło dobrze. Po wbiciu trochę odciągnąłem weszło troche powietrza i tłoczek samo zassało. Troche boli w miejscu iniekcji.
I pytanie co do igły, musi być 40mm czy 30 też będzie ok?
fallenursus
16-04-12, 21:57
Ja smigam 2,5cm..ale nie mam grubej dupy...
raczeek_87
19-04-12, 12:12
polecam- barki .
W bark sam sobie nie zajebie. Wczoraj zrobiłem iniekcje w drugie udo, duzo mnie boli niz 1 raz. Mam nadzieje, że jutrzejszy będzie już ok. Bo teraz czuje jakby zakwasy.
raczeek_87
19-04-12, 19:54
Jak uważasz , ja normalnie sam sobie robiłem igła 0.5/30
Siadałem i brałem barek tak do przodu , przy spuszczonej ręce zeby mięśnie były lużne , wbijałem do smego końca na ostro i powoli wstrzykiwałem nic nie wylatywało , na prawde było okej. Nie namawiam ale na pewno warto chociaz z 2 razy spróbowac dla własnego porównania...
Pozdrawiam.
raczeek_87
20-04-12, 11:05
(z aspiracją)
Powiem tak wbijam jak leci, do końca potem ptrzymuje strzykawkę ręką i kciukiem podnosze tłok od strzykawki ale tak bardzo delikatnie jak nie ma krwi to wale nie patrze , a zato mój koleszka twierdził ze w taki sposób tylko krzywde sobie zrobie . On wbijał w barek i po prostu ładował .
Jak lepiej nie wiem , ale w zyłe dac to jakoś mi sie zle kojarzy ja wole z aspiracja...
Ale w bary na prawde rewelacja jak dla mnie .
A wole sam robić bo jak poprosiłem żone to wzieła strzykawke w całą rekę i wbiła mi jak rzeźnik- jeszcze zebyś widział z jakim zamachem , czułem sie jak podczas jakiegoś zamachu na moje życie, omało igła nie pękła heh ( jak nożem w stół )
Pozdro
Dziś spróbuje jeszcze w udo, jak dalej będzie boleć spróbuje w bark.
raczeek_87
22-04-12, 13:44
NO i jak Stary próbowałeś ?
Pozdrawiam
Teraz już w udo nie boli. Kumple mi mowił, że nie ma się cwiczyć w tym samym dni mieśnia w który się biło. Jest to prawda?
raczeek_87
22-04-12, 16:20
Pierwsze słyszę, nie wydaje mi się , ale moze ktoś sie inny sie o tym wypowie .
fallenursus
22-04-12, 16:36
Podwieszone archiwum tematy o injekcjach.
Nic nie znalazłem o tym, czy mozna cwiczyć miesien iniekcji czy nie.
Propa ile ciągnąć tygodni po te 40mg ed?
raczeek_87
23-04-12, 14:51
ja tez nie , tam jest tylko jak powinno sie robić prawidłowo iniekcje , ale wypowiedz GIT !
wydaje mi się, że dobrze ćwiczyć mięsien iniekcji bo prop "spala" sie w 100 stopniach i lepiej podnieść temp mięsnia. Szybciej przestanie boleć o ile boli.
I pomoże ktoś, jak długo brać wino?
Przestańcie stękać jak baby wbijasz takie znikome ilości a problem na cały kraj żelazko przyłóż nie źle rozgrzewa :)
co to będzie jak 5ml bodziesz wbijał masakra :)
koniec stękania tylko ładuj i jazda :)
No tak też robię ; P wino ile 6-7 tygodni?
fallenursus
24-04-12, 22:36
No 6-7tygoddni.
Mam pytanie, teraz biję propa malaya za malo go kupiłem i czy mogę brać teraz PMP, chyba to bez rożnicy? I co sądzicie o PMP?