Zobacz pełną wersję : Oma + meta
Witam! Mam pytanie odnosnie polaczenia omki z meta. mam 300 tab mety (10mg) i 20 ampulek omki. Brat rozlozyl mi to na 2 cykle ulozyl mi diete i pozamawial do tego odzywy. Ale pytajac go o odblok i oslonki mowi do mnie ze sa niepotrzebne... i tu mam do Was pytanie czy ma racje bo jednak boje sie troche brac to bez oslonek i odbloku. Dodam ze bralem wczesniej metke 2 razy po 200 tabsow a tak to bedzie moj pierwszy pozadny cykl...
Brat ma spore doswiadczenie ale chce sie jeszcz upewnic czy na pewno ma racje co do tego...
brat niema doswiadczenia.
jak nie ma? ;p
od malolata biga na silke... 51 w lapce ma ale mi odradza odblok... i nie wiem czy ma racje dlatego pytam Was
fallenursus
08-04-12, 14:17
Sluchaj brata wkoncu to rodzina zle ci nie zyczy.
Ankieta.
Witam! Mam pytanie odnosnie polaczenia omki z meta. mam 300 tab mety (10mg) i 20 ampulek omki. Brat rozlozyl mi to na 2 cykle ulozyl mi diete i pozamawial do tego odzywy. Ale pytajac go o odblok i oslonki mowi do mnie ze sa niepotrzebne... i tu mam do Was pytanie czy ma racje bo jednak boje sie troche brac to bez oslonek i odbloku. Dodam ze bralem wczesniej metke 2 razy po 200 tabsow a tak to bedzie moj pierwszy pozadny cykl...
Brat ma spore doswiadczenie ale chce sie jeszcz upewnic czy na pewno ma racje co do tego... Kolego metka to moze starczy na 2 cykle !!!!!!!! :) A strzały omy to z ledwoscią na jeden cykl i to będzie za mało!!!!!!!!!!! A tak na marginesie to oma jest pewna tzn APTEKA? Bo z tego co wiem to o dobrą omke teraz ciężko !! :) Jak u Ciebie z ankietą ? Który to cykl? :))
ma spore doswiadczenie 5.1 w łapie a jednak odradza odblok i osłonki hmmmm. ciekawe ;) zjedz 300mety bez osłonek a cos w tobie powie że osłonki są jednak potrzebne
co dla brata dobre to nie dla ciebie rowniez moze byc dobre,
mieliscie racje ;p oslonki i odblok juz zalatwione w nastepnym tyg zaczynam cykla ;D
a i nie bedzie na tym 2 cykli tylko 1 ;)
Damianpfighter
12-04-12, 00:24
Tyle mety na raz... Zastanow sie nad tym. A co Ci brat poradzil na odblok?
clomid a metki za duzo jak na jeden cykl wiec zjem tylko 200 tabsow
Trzymaj się kolego zdala od Brata :)
zjedz te 200 mety i kup essentiale/esseliv osłonki wpiedralaj 6dziennie bo i tak zjesz tę mete a brat ci nie pomoże