PDA

Zobacz pełną wersję : Witam po dłuzszej przerwie.

Mastershammer
07-04-12, 13:09
Witam starych i młodych wyjadaczy co nie którzy wiedza że życie to nie bajka i że dojebało mnie konkretnie.Długi cykl poszedł sie jebać(może jesień)zdrowie jeszcze nie to,ale widzę ziomków jak sie robią na zawody za 3 tygodnie,i kurwica mnie bierze.Dlatego krótka masa musi polecieć,bo zajoba dostanę.Przerwa była jakieś 11 miesiecy.Co byście zmienili,dodali i jak HCG przyjebać,bo już z tego wszystkiego we łebie sie pojebało i niema pomysła.JEBAĆ WĄTROBĘ!!!!!!
1-5-meta-60ed
1-6-npp-100e2d
1-7-prop-150e2d

MAXIMUS 2
07-04-12, 15:30
Witaj Masters wśród żywych no o wątróbke trzeba dbać :)
odpuść metę reszta ok Hcg daj poniedziałek czwartek po 400iu na mnie lepiej działa niż 250iu c2d

Mastershammer
07-04-12, 16:21
Siema Max,no czy wśród żywych to sie jeszcze okaże:):)Hcg dla mnie tez bedzie lepiej walnąc dwa razy,a meta :):):)Qrwa jak ostatnio widziałem jak chłopaków Atom robił to aż żal wyrzucać.:):)Jeszcze na konkretne leczenie nie wszedłem ,wyniki leżą czkaja na przyjazd,bo wszystko musze ze swoim ordynatorem skonsultowac.Także ten ostatni raz tak na pożegnanie.:):):)

MAXIMUS 2
07-04-12, 17:10
Siema Max,no czy wśród żywych to sie jeszcze okaże:):)Hcg dla mnie tez bedzie lepiej walnąc dwa razy,a meta :):):)Qrwa jak ostatnio widziałem jak chłopaków Atom robił to aż żal wyrzucać.:):)Jeszcze na konkretne leczenie nie wszedłem ,wyniki leżą czkaja na przyjazd,bo wszystko musze ze swoim ordynatorem skonsultowac.Także ten ostatni raz tak na pożegnanie.:):):)

No właśnie byku nie głupiej rozsadek na pierwszym miejscu nie jesteś narwanym małolatem napalonym jak Kubuś Puchatek na miodek :)
wiem że cię nie powstrzymam choć było by lepiej
nie dawaj orali daj odpocząć podrobom :)

fallenursus
07-04-12, 17:13
150/200 mpp prop
Jak sie bawic to sie bawic.

Ps
A jak znowu ci odbije to cie znsjde i dostaniesz po ryju

Mastershammer
07-04-12, 17:21
150/200 mpp prop
Jak sie bawic to sie bawic.

Ps
A jak znowu ci odbije to cie znsjde i dostaniesz po ryju Wujek SPAĆ IDŻ SPAĆ,BO JESZCZE OPARY W GALWAY WYCZÓWAM,PO TWOICH WCZORAJSZYCH BALETACH:):):):)

fallenursus
07-04-12, 21:28
ale bez mety.
ps nie pamietm nic z wczoraj wiec nic mi nie udowodnisz:)

ht
08-04-12, 07:36
w koncu:) nic nie bede dodawal bo chlopaki ju powiedzieli co trzeba bylo powiedziec. fajnie ze znwou jestes na forum. :) pzdr.

Mastershammer
09-04-12, 19:22
w koncu:) nic nie bede dodawal bo chlopaki ju powiedzieli co trzeba bylo powiedziec. fajnie ze znwou jestes na forum. :) pzdr. HT-ecki ,popłakałem się:):):):):)

Mastershammer
13-04-12, 12:34
Dobra,ostatnia wersja i można zamykać.:):)
1-5-meta-40/50ed
1-6-Npp/150e2d
1-7-prop/200e2d
3-7-T3-25mg przez cały cyklon.
3-7-Hcg-400ui/pn/czw. Jak chujowo zareaguje na metę,to albo zmniejsze do 30,albo wyjebie całkowicie.

fallenursus
13-04-12, 12:37
A sok grejfrutowy?
Jak nie wiesz poco do orali sok grejfrutowy to nke jestes redi na sterowanie.

Mastershammer
13-04-12, 13:18
A sok grejfrutowy?
Jak nie wiesz poco do orali sok grejfrutowy to nke jestes redi na sterowanie.

Zgaga wujek nie pozwala na grejfruty:):):)Ale dojebie witaminy D, pod ten nandrolon:):):):)

Mastershammer
20-04-12, 12:13
Dobra chłopy!!!Słoje wczoraj doszły miałem zacząć w poniedziałek ale przyśniły sie w nocy i trzeba było strzelić:):):)BOMBA W GÓRE:):):)

fallenursus
20-04-12, 13:54
Jestes chory.

Mamy takie same sny.

MAXIMUS 2
20-04-12, 18:40
Dobra chłopy!!!Słoje wczoraj doszły miałem zacząć w poniedziałek ale przyśniły sie w nocy i trzeba było strzelić:):):)BOMBA W GÓRE:):):)

Trzymam kciuki za ciebie byku :)
Fakt masz na srane pod kopulą jak już takie rzeczy ci się śnią,choć przyznam się że ostatnio miałem sen że 3 strzykawki miałem na raz w udo wbite :)

Mastershammer
20-04-12, 18:58
Trzymam kciuki za ciebie byku :)
Fakt masz na srane pod kopulą jak już takie rzeczy ci się śnią,choć przyznam się że ostatnio miałem sen że 3 strzykawki miałem na raz w udo wbite :) Max to juz Hardcore,trzy strzykawki w Dupie:):):)Chyba Ht-ecki jakis hazard tam obstawiał,trzeba obstawić:):):)Bo trzy strzykawki w Dupie jak się śnią,to ten offf długo nie potrwa.:):):):)Pozdr.

MAXIMUS 2
20-04-12, 21:18
Max to juz Hardcore,trzy strzykawki w Dupie:):):)Chyba Ht-ecki jakis hazard tam obstawiał,trzeba obstawić:):):)Bo trzy strzykawki w Dupie jak się śnią,to ten offf długo nie potrwa.:):):):)Pozdr.

E tam Masters ja to pierdole w kurwi mnie ten odblok otwieram szafkę wyjmuje towar i jadę dalej na pewno się nie będę pierdolił roid rage :)