PDA

Zobacz pełną wersję : Gainer

Beni
03-04-12, 12:07
Witam,szukam jakiegos gainera,a nawet mam pare na oku.(dieta jest, chodz nie stosowana idealnie,wiadomo praca itp)i szukam cos na uzupelnienie .Myslalem o :
OLIMP GAIN BOLIC 6000
AMINOSTAR WHEY GAINER ACTIONS
MEGABOL GAINER 737
mam pytanie na co zwracac uwage?tylko na zawartosc bialka?bo jak jest sporo bialka,to znow wegli malo,a jak wegli sporo to bialka malo.Co ma wieksze znaczenie?
dzieki z gory za odpowiedz
ps:i ktore polecacie z wyzej wymienionych

fallenursus
03-04-12, 12:38
Kup se bialko zmiel platki owsiane dodaj lyche miodu lyche masla orzechowego miarke bialka i juz nie zadawaj tych banalnych lyatn o dupnych gainerach.

Pronutrition
16-04-12, 21:26
Pamiętaj ze ma to być uzupełnienie diety,wiec patrz na to aby proporcje były odpowiednio wyważone. Na temat OLIMP GAIN BOLIC 6000 różne są opinie,jednak przede wszystkim skup się na diecie i ćwiczeniach. Czy to Twoje pierwsze odżywki? Wcześniej nic nie brałeś?

Chela23
17-04-12, 18:54
To jakiego gainera wybrac, zalezy od typu budowy Twojego ciała. Jesli jestes ektomorfikiem, czyli osoba o szczuplej budowie ciala, to gainbolic bedzie ok. Jesli andomorfikiem, czyli osoba z tendencja do lapania tkanki tłuszczowej, tozdecydowałbym sie na samo bialko. Jesli jestes gdzies posrodku, to dobry bedzie gainer o proporcjach weglowodanow do bialka 70/20 ewentualnie 60/30.

Micek185
17-04-12, 20:14
Chela widze że się znasz na tym poradzisz mi?
jestem czystym ektomorfikiem jade splitem ,dieta masowa ale masa nie chce mi isc:( może doradzisz mi jaki gainer bedzie dla mnie najlepszy?
jakie proporcje powinienem sobie zapewnic? pomożesz?

D3
18-04-12, 15:54
Micek dla Ciebie najlepsze będzie to:

http://www.youtube.com/watch?v=EMs-4fUZd-k

Olej gainer'a.