PDA

Zobacz pełn± wersję : Bcaa + Białko cykl POMOC

Maj00r
24-03-12, 21:08
Witam mam 17 lat i ćwiczę już trochę. Od poniedziałku zaczynam cykl białko Dymatize - Elite Whey Protein i BCAA ActivLab_BCAA_Xtra I ZMA Acti laba co do dietki to jem dosyć staram się więc nie jest Ľle! Jak dawkować kumpel już trochę ćwiczy i mi doradził białko do ¶niadania i do kolacjii 2x dziennie a bcaa w dni treningowe przed treningiem i po a dni nietreningowe przed posilkiem? Dobrze?

Kto¶ doradzi jakie ćwiczenia na boczki?

I takie jedno pytANko mam nie równe piersi jedn± pier¶ mam wieksz± a drug± mniejsz± jak najlepiej ćwiczyc na klate zeby mi sie to wyrównało ??? odp

Pozdrawiam.

fallenursus
24-03-12, 21:11
Bcaa bialko i cykl to nie slowa ktore uzywamy w jednym zdanju bo sensu nie ma

Maj00r
24-03-12, 21:41
Dobra to chociaż odpowiedz na moje pytanie

Kto¶ doradzi jakie ćwiczenia na boczki?

I takie jedno pytANko mam nie równe piersi jedn± pier¶ mam wieksz± a drug± mniejsz± jak najlepiej ćwiczyc na klate zeby mi sie to wyrównało ??? odp

I jakie jest dobre AKKG lub jaka¶ inna pompa

fallenursus
24-03-12, 21:58
tutaj masz swietnego pompera (http://www.********.com.pl/fusion-glycocarn-gplc-p-629.html)

nie rob cwiczen na boczki bo poszerzaja talie. skup sie na podnoszeniu nog w zwiscie, allahach z obciazeniem i absy na pilce gumowej.
cwicz norlanie na klate, samo sie wyrowna.

Maj00r
24-03-12, 22:08
dzięki

alder
26-03-12, 13:02
jeżeli kto¶ pyta jak dawkowac białko, to.znaczy, że nie ma pojęcia o podstawach diety. więc.najpierw ogarnij teorię