Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ćwiczenia dla zielonego.

louise28
18-03-12, 18:35
Witam!
Otóż mam taki problem. Chcę nabrać masy i to wyrzeźbić a nie wiem jaka dieta będzie dla mnie dobra. Niestety nie mam dostępu do siłowni. Mam 17 lat, 183cm wzrostu i około 65-67 kg wagi. Chcę dobić dobrej wagi do wzrostu, ale nie wiem w jaki sposób. Proszę o napisanie diety na masę lub wskazanie wątku do tego. Proszę także o napisanie ćwiczeń, które mogę wykonywać bez siłowni np. pompki, brzuszki. Ile serii, po ile w serii ćwiczeń, intensywność treningu itp. Bardzo proszę o pomoc :pray:

KowalX
18-03-12, 18:48
Chcę dobić dobrej wagi do wzrostu, ale nie wiem w jaki sposób. Proszę o napisanie diety na masę lub wskazanie wątku do tego.

Dział dieta ---> porozglądaj się to znajdziesz lub dietetyk.

luo
22-03-12, 22:23
Poczytaj o treningu domatora,
Nikt Ci na żadnym form nie rozpisze całej diety, bo nie o to tutaj chodzi. Forum jest po to żebyś sam nauczył się ją układać. Poczytaj podwieszone tematy o dietach na masę, jesteś już duży więc na pewno znajdziesz. Jak już wchłoniesz trochę informacji podrzuć w tym temacie rozpiskę z kilkoma opcjami posiłków której będziesz w stanie się trzymać, a my Cię poprawimy. Pamiętaj tylko że bez dużych ciężarów za bardzo masy nie zbudujesz, nie znaczy to oczywiście że nie będziesz wyglądał lepiej

Pronutrition
16-04-12, 21:05
W sumie wystarczy Ci tylko ławeczka,koszty nie są duże a wstawisz do pokoju ) jeżeli masz tylko trochę miejsca). Poza tym w dziale diety masz wszystko napisane,możesz wybrać odpowiedni jadłospis dla siebie. Bez systematycznych ćwiczeń niestety tego nie wyrzeźbisz,to podstawa.