Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czym tu pociąć świnie

mtm
16-03-12, 21:01
staz 3-4lata
wiek 20
waga 100
wzrost 180
bf wydaje mi sie ok.15

Ostatni cykl :

1-14 prop e2d 100mg
5-14 wino oral 60mg ed

pct udane .

Pączek tylko mi tu z trenem nie wyjeżdżaj .
Zastanawiałem się nad prop+npp,prop+oxa, lub powtórzyć prop+ wino bo byłem bardzo zadowolony . Jakie pomysły macie ?
+ clen wiadomo , może jak sie uda to efa jakaś nie wałowana .

fallenursus
16-03-12, 21:13
Najlepiej nozem. Ale tylko tak lekko skorke ponacinac. Nasmarowac przyprawami fchooy knoblauchu i na rozno.
Wiecej z toba wodki nie pije.

D3
16-03-12, 21:23
Proste cykle są jednymi z najbardziej skutecznych.

Jak dla mnie widzę 3 opcje:

prop+wins
prop+npp
prop+npp+wins

do każdego z nich clen lub salbutamol. Możesz zrobić combo efa+clen/efa+sally

Rozumiem, że celem jest "ubicie się". Tren nie ma sensu teraz i na tym etapie, bo sajdy Cię dobiją (wiem jak ja miałem). W dodatku jest szansa na załapanie gino progesteronowe, a wtedy już trzeba bawić się w zbijanie prolaktyny różnymi dodatkami aptecznymi.

Spokojny cykl 10tygodni zwłaszcza, że w 10 tygodni u Ciebie zajdzie dobra przemiana.

mtm
16-03-12, 21:32
dzięki
cykl chciałem 12 tyg polecieć .
Co myślicie na temat oxy ? jak juz bym brał to z scantela .

fallenursus
16-03-12, 21:36
I na chooy zakladasz ten temat jak oboje wiemy co bedzie szlo.

;)

D3
16-03-12, 21:55
Oxa była super dopóki w obrocie była włoska apteka. Oxa była b. drogim środkiem aptecznym przy bardzo małej ilości substancji czynnej (chyba 2,5mg na tabletkę!) stąd już czerwona lampka w przypadku under'ów powinna się zaświecić jeśli nasz dil ma oxę w "rozsądnej" cenie, bo oxa jest dosyć drogim środkiem w przypadku kosztów produkcji.

Moim zdaniem mtm jak polecisz jednym z w/w cyklów to nie utracisz zyskanego mięcha na poprzednim cyklu i nie masz się czym martwić. Na debiuty się nie szykujesz, więc uwierz mi, że to co przedstawiłem powyżej Ci styknie i będziesz bardzo zadowolony :)

Temat oxy pojawiał się na tym forum wielokrotnie i chyba tylko vold był jednym co był pewien, że to co ma jako oxa to faktycznie oxa, a nie np. winko.

mtm
16-03-12, 22:46
kuracje oxa odłoże jednak , 3tyg za 480zł to za dużo:evil:
licząc 60mg

ht
17-03-12, 06:50
teraz redukuje. ale byla kupa smalcu do zjechania. zaczelm od deki tury i enan. potem wchodze na prop tren oxa. doloze t3+ clen. ja bedzie slabo to wchodze na dnp. ma byc zyla i chuj!!!!!;d

MAXIMUS 2
17-03-12, 08:29
Macieju w sumie na tych clenach i tam innych wynalazkach się nie znam moim zdaniem najlepszą rzeczą na stopienie smalcu z ( Świni ) :)
To TREN Acet + PROP
z tymi sajdami to troszkę przesadzone ja tam nie odczuwam jakiś większych nieudogodnień jak mało snu ale nie przeszkadza mi to bo jestem wypoczęty
przy twoich gabarytach prop + wins za wiele nie zdziała tak myślę ale mogę się mylić

fallenursus
17-03-12, 14:16
Male dawki i dluzszy cykl. Powiedzmy cosik takiego.
1-12 test@500/week a nawet 400.
1-10 tren e @200week
8-14 wins spokojnie w tej samej dawce co wczesniej

Dodatki jak clen czy t3 jak nje leciales osobno to razem na poerwsze starcie z nimi nie polecam.:)

ht
17-03-12, 17:37
wujek jak zawsze dobrze prawi. ja sobie dalem na wycinke 20 tyg. na spokojnie bez drastycznego ucinania kcal i krecenia aero po niewiadomo ile. mtm dasz rade;) masz gen.

bullet
17-03-12, 23:35
mnie tren tez nie zepsul psychy.
wrecz dobrze sie czulem.
spalem dobrze bo regularnie lecialem z cynkiem
"wycinke" tez osiagnąlem najlepsza w zyciu.

mnie wujek fallen tez namawia na redukcje na trenie i winie i tesciu.
i chyba poleca tak wlasnie na lightowych dawkach
MTM jesli celem jest rzezba to moze troche poredukowac i ostro aero krecic i do tego clen obowiazkowo, t3 nie znam.
moja rada co do clena jesli by cie skurcze meczyly za bardzo to 2 dni clen 2 dni efka - mnie zrobilo elegancko

vold
18-03-12, 11:24
Nie ma lepszej opcji jak tren z propem i do tego jak najbardziej oxan, tren enan nie mile widziany.

Wiadomo koszta, ale najlepsza opcja,

efedryna najlepsza do tego, na takim zastawie mozna zdobyć mega efekty,

Te wasze problemy na trenie mnie nie ruszają , ja czuje się na trenie świetnie :)

MAXIMUS 2
18-03-12, 11:34
Nie ma lepszej opcji jak tren z propem i do tego jak najbardziej oxan, tren enan nie mile widziany.

Wiadomo koszta, ale najlepsza opcja,

efedryna najlepsza do tego, na takim zastawie mozna zdobyć mega efekty,

Te wasze problemy na trenie mnie nie ruszają , ja czuje się na trenie świetnie :)

Co racja to racja boss słyszę te stękanie bo sajdy bo coś tam, dla mnie niem a lepszego saa jak tren :)

fallenursus
18-03-12, 23:33
Pączek tylko mi tu z trenem nie wyjeżdżaj .
Zastanawiałem się.

sooo...tell me...

http://troll.me/images/pissed-off-obama/hey-nigga-you-mad.jpg

whats up?
rozpisz to jeszcze raz jak na misia przystalo a nie jakoms pizde.

bullet
20-03-12, 21:43
ja tez sie bałem trenu bardzo.
obawialem sie braku snu i jakis dołów
tymczasem przeszedlem przez to naprawde idealnie.
raz tylko meczylem sie z zasnieciem do 3 w nocy ale to tez za sprawa nakrecenia sobie fazy we łbie, ze teraz pewnie juz nie zasne bo wbijam tren :)

sam widzisz ze wszyscy radza wskoczyc w tren i bedziesz baaaardzo zadowolony.

mtm
20-03-12, 22:25
ta ,

1-12 prop
1-10 tren e
8-13 wino

coś takiego będzie lecieć , już bez clenów srenów i tych badziewi .

bullet
20-03-12, 22:31
to czym chcesz ta swinie pociać jak nie clenem??

mtm
20-03-12, 22:47
Dieta ;)

fallenursus
21-03-12, 00:41
Czasami i smarka dobrze posluchac.
Widze swiatlo zakurwiscie jasne na koncu twojego tunelu. Jacus moze juz sie zaczac bac.

Pusia
21-03-12, 09:22
bardzo fajna bombka sie szykuje, NIE GRUBY?

mtm
21-03-12, 12:03
a ty pusia co teraz lecisz ?

vold
21-03-12, 21:27
Swinie można pociąć na dwa sposoby: nożem lub trenem, sam musisz wybrać :)

co do reszty srodków podaj jakie chcesz ale jeśli mogę doradzić z trenem zapodaj malaja, zapewniam ze dawka 76mg nawet co 3 dni zdziała cuda a co 2 dni nawet moze byc za wiele .

mtm
21-03-12, 21:42
tren będzie z atoma bo akurat 200ml/ przy scantelu tylko 150 więc nie stykła by jedna flaszka .
propa zamieniłem na enana też scantel ,
wino to samo .

vold
21-03-12, 22:20
spokojnie mozesz dac 100mg co 2 dni i moze nie być za wiele.

Pusia
22-03-12, 00:32
a ty pusia co teraz lecisz ?

A co powiesz na zagadke?

Jest tego 2.4ml co poniedzialek i czwartek. Od 9tygodnia przez 6 kolejnych dojda mi cukierki do ssania :)

ht
22-03-12, 06:26
kolego mtm tren ace atoma ma 100mg. tren e ma 200 :)

fallenursus
22-03-12, 10:35
Czytajcie ze zrozumieniem;) all of you.

mtm
30-03-12, 22:24
Problemy z szkoła matura itd sprawiły że odstąpiłem od pomysłu z trenem bo nie miał bym czasu wszystkiego dopiąć jak bym chciał .
stanęło na tym że poleci :
prop na kicka od venoma , cypio na 12 tyg scantel i wino na ostatnie 5 tyg też scantel .
Diete,trening , fotki zarzuce po weekendzie .

fallenursus
31-03-12, 06:33
Sa wazniejsze rzeczy w zyciu niz 200mg trenu tyg.

Np. 400mg trenu tyg.:twisted:

Ps. Youre doing a good thing. Poogarniaj co masz ogarnac. Przyjdzie czas na zabawe potem.