polo
20-03-07, 13:20
Prosze o ewentualne uwagi w moim planie treningowym, szczególnie w treningu na klate mam chyba 189cm waże 65- 67 kg wyciskam na klate 77- 80kg. Moim celem w treningu jest : chce być duży i śliny :mrgreen:
Poniedziałek: Klata- wyciskanie sztangi (od 1 powturzenia schodze do 5 powt) ilość seri robie intuicyjnie ćwicze ja ok 1h,
rozpiętki 12 powturzeń ponad 4 serie( zależ od dnia ) cały trening ok 1,5h
Wtoerk Biceps- podciąganie na drążku 12 powt, sztanga 8 powt, hantel 6 powturzeń ilość seri - intuicyjnie)
Triceps- wyciskanie francuskie 10 powt, francuskie hantlem, 12 powt, poręcze,
Przedramie- nawijanie kija z zawiązanym na sznyrku ciężarem ( sam sobie to wymyśliłem )
Środa- podciąganie się na drążku w szerokim uchwycie 4(5) serie po 10 powt.
Bary- wyciskanie sztangi z przed głowy 8 powturzeń seri ponad 4
wyciskanie sztangi za głowy 10 powtórzeń seri 4. wznosy sztangielek bokiem 12 powturzeń seri ( do odmowy)
Czwartek Klata wyciskanie sztangi od 6 do 10 powturzeń seri intuicyjnie( aż mięśnie będą bardzo napompowane), rozpiętki 12 powturzeń ponad 4 serie( zależ od dnia ) cały trening ok 1,5h
Piątek- Biceps- podciąganie na drążku 12 powt, sztanga 8 powt, hantel 6 powturzeń ilość seri - intuicyjnie)
Przedramie- nawijanie kija z zawiązanym na sznyrku ciężarem
Sobota- podciąganie się na drążku w szerokim uchwycie 4(5) serie po 10 powt.
wyciskanie sztangi za głowy 10 powtórzeń seri 4. wznosy sztangielek bokiem 12 powturzeń seri ( do odmowy) czas treningu ok2h
Niedziela odpoczynek
[ Dodano: 20-03-2007, 13:23 ]
Trenuje już koło 2,5 roku i nie ma imponujących efektów. ten plan wydaje mi sie dla mnie najleprzy, prosze o pomoc co w nim zmienić co tobie nie tak?
Poniedziałek: Klata- wyciskanie sztangi (od 1 powturzenia schodze do 5 powt) ilość seri robie intuicyjnie ćwicze ja ok 1h,
rozpiętki 12 powturzeń ponad 4 serie( zależ od dnia ) cały trening ok 1,5h
Wtoerk Biceps- podciąganie na drążku 12 powt, sztanga 8 powt, hantel 6 powturzeń ilość seri - intuicyjnie)
Przedramie- nawijanie kija z zawiązanym na sznyrku ciężarem ( sam sobie to wymyśliłem )
Środa- podciąganie się na drążku w szerokim uchwycie 4(5) serie po 10 powt.
wyciskanie sztangi za głowy 10 powtórzeń seri 4. wznosy sztangielek bokiem 12 powturzeń seri ( do odmowy)
Czwartek Klata wyciskanie sztangi od 6 do 10 powturzeń seri intuicyjnie( aż mięśnie będą bardzo napompowane), rozpiętki 12 powturzeń ponad 4 serie( zależ od dnia ) cały trening ok 1,5h
Piątek- Biceps- podciąganie na drążku 12 powt, sztanga 8 powt, hantel 6 powturzeń ilość seri - intuicyjnie)
Przedramie- nawijanie kija z zawiązanym na sznyrku ciężarem
Sobota- podciąganie się na drążku w szerokim uchwycie 4(5) serie po 10 powt.
wyciskanie sztangi za głowy 10 powtórzeń seri 4. wznosy sztangielek bokiem 12 powturzeń seri ( do odmowy) czas treningu ok2h
Niedziela odpoczynek
[ Dodano: 20-03-2007, 13:23 ]
Trenuje już koło 2,5 roku i nie ma imponujących efektów. ten plan wydaje mi sie dla mnie najleprzy, prosze o pomoc co w nim zmienić co tobie nie tak?