Zobacz pełną wersję : Apteka
Chcę_być_wielki
03-03-12, 10:37
witam. Mam dostęp do paru recept, co polecacie wykupić z apteki, i co jest dostępne w polskich aptekach.
witam. Mam dostęp do paru recept, co polecacie wykupić z apteki, i co jest dostępne w polskich aptekach.
Jeśli chodzi o saa to w Pl tylko dostępna oma, prolo , i deka organona 1ml 50mg ale kurewsko droga bo te 1ml 50mg kosztuje 55zł
Chcę_być_wielki
03-03-12, 11:13
i Dziękuję, o taka odpowiedź mi chodziło, temat do zamknięcia :)
No bo jeszcze o pestkach metanabolu zapomniałem :)
hormon wzrostu tez dostępny ale w miarę cykl na apteczniaku ok 15tys :)
Tylko wypisz dobrze bo przez ten sajgon ze zmianami ostatnio w aptekach bardzo uważnie sprawdzane są recepty . A z własnego doświadczenia powiem że Rp na saa są dokładnie oglądane :) Jeśli mogę coś podpowiedzieć to na Rp wypisuj max 2 opakowania bo przy większej ilości musisz mieć rozpisane dawkowanie a przy dawkach leczniczych to na 3 miesięczną terapię to może 1 op byś dostał .
max 2 opak na recepte
ja dostałem kilka sztuk na prolo i kazał mi wykupywać w różnych aptekach ....
z tego co kumpela lekarka mi mówiła to oni tam maja recepty w kilku jak by to powiedzieć masz np. 3 rodzaje kartek na recepte na serce na głowe na nerwy, ale czy to tak jest to nie wiem. lepiej to przestudiuj :)
Są recepty tz.białe na których można wypisać praktycznie wszystkie leki , Rp. różowe na których wypisywane są narkotyki i Rp. weterynaryjne czyli z zielonym paskiem . Jeśli masz zwykłą Rp. białą to możesz na niej wypisać wszystko prócz narkotyku . Jeszcze nie spotkałam się z osobną Rp. na serce czy na rozum :lol:
Rp. na serce czy na rozum :lol:
Musiało mu się pomylić z reklamami neostrady :D