Zobacz pełną wersję : Nitrobolon
Witam, chciałbym się spytać czy Trec Nitrobolon II byłby dobry na przybranie masy? Czy coś polecacie w tej cenie lepszego?
Niewiem nigdy tego nie stosowałem
Ale kumpel brał i był zadowolony
pobudzenie +
motywacja +
pompa jakaś tam była
Witam, chciałbym się spytać czy Trec Nitrobolon II byłby dobry na przybranie masy? Czy coś polecacie w tej cenie lepszego?
Nie będzie dobry. Jeśli chcesz przybrać na masie zadbaj o węglowodany w odpowiedniej ilości. Możesz uzupełniać aminokwasami bcaa w okolicach treningu.
Damianpfighter
03-03-12, 10:55
Jeśli chodzi o nitrobolon to już takie tematy się tutaj pojawiały. Poszperaj bo żaden z nas nie ma zamiaru się powtarzać(bynajmniej ja)
pobudzenie po.nitro? sciema
odradzam
poczytałem i stwierdziłem ze nie ma sensu marnować na to hajsu. Może jakiś gainer + kreatyna. ostatnio brałem Muss upa i nie narzekałem w miesciac przybrałem na masie +6 kg
Pioter1994
03-03-12, 23:34
Ciekawe ile z tych 6kg to czysty mięsień :D
naturalne przyrosty mięśnia to 3 max 4 kg rocznie ....
jakie supla polecacie do 70 zł?
za 70zł możesz kupic 7 kg piersi z kurczaka lepiej na tym wyjdziesz :DDDDDD Dozbieraj trochę i odezwij się
za 70zł możesz kupic 7 kg piersi z kurczaka lepiej na tym wyjdziesz :DDDDDD Dozbieraj trochę i odezwij się
Gdzie Ty za 10pln kupujesz kilogram piersi??
nieważne gdzie. ważne że wydaje mu się że ma 20% bialka i nie jest spompowana ani pełna.koksu i antybiotyków.