Zobacz pełn± wersję : Ćwiczenia bez diety
Witam mam 20 lat waga 87kg wzrost 177. i mam pytanie jak nie radze sobie z diet± czy da mi jaki¶ efekty na siłowni???
Jeżeli tak to jak najlepiej ćwiczyć że by było dobrze .Bardzo proszę o odp pozdrawiam
Ćwiczenia bez diety - to jak seks bez kobiety.
opisz co jesz przez cały dzien,np dzis wszystkie posilki i pory i kiedy byl trening.
Lepiej ćwiczyć bez diety, niż nie mieć ani jednego ani drugiego. Generalnie nikt ci tutaj nie powie na jakie efekty możesz liczyć przy ćwiczeniu bez diety.
Trening bez diety to tak jak stawianie budynku bez fundamentu . Niestety ale w tym sporcie dieta to podstawa.
Witam mam 20 lat waga 87kg wzrost 177. i mam pytanie jak nie radze sobie z diet± czy da mi jaki¶ efekty na siłowni???
Jeżeli tak to jak najlepiej ćwiczyć że by było dobrze .Bardzo proszę o odp pozdrawiam
Powiniene¶ poprawić wyniki siłowe oraz nieco wygl±d, chyba, że naprawdę mało i Ľle jadasz. Trening możesz znaleĽć na forum b±dĽ popro¶ na siłowni trenera. Polecam FBW.
Na poczatku wystarczy niewiele
rano jajecznica/omlet z płatkami owsianymi, łyzka oliwy, po pracy/nauce obfity obiadek oczywiscie z miesem, po treningu pare owoców lub lyzka miodu, po 30 min jajka na twardo lub ser bialy, oczywiscie przez caly dzien musisz wypic pare litrów wody
taki schemat diety mialem przez dluzszy czas, lecz gdy chcesz osiagnac cos "wiecej" niz tylko dobrze wygladac to dieta jest obowiazkowa
ale wł±snie jest ten problem że ja jem dużo .
niedoczytalem ...
Gdy chodzisz na silownie publiczna to tam napewno jest jakis rowerek, steper czy bieżnia.
Widocznie nie jestes wystarczajaco zmotywowany by ograniczyc wchlanianie pokarmów i chcesz zostac w tej postaci do konca życia lub jeszcze gorzej. Pamietaj z biegiem lat bedzie coraz ciezej wiec rusz dupe ;]
duzo zalezy od genu. mam kolezke co z nim swego czasu pracowalem i trenowalem. od rana pil kawe. pierwszy posilek w pracy 2 bulki + 2 serdelki. 15.3o silownia. po trening obiad. (ziemniaki+miecho ) wieczorem z dwa piwka. jakies tam przekaski w ciagu dnia. diety zero. a wyniki silowe i wyglad kozak. nie wiem czym go tak robilo. powietrze??
ja staralem sie trzymac diete i dogadanialem go jak bylem na bombie:D innej opcji nie bylo.
zalezy co kto rozumie przez słowo "dieta" w większosci przypadków jest tak ze najlepsze i najszybsze efekty maja ci którzy trenuja lajtowo i jedza 3-4duze posiłki dziennie nie przejmujac sie ich składem. wiec jesli jesz duzo,w maire jako¶ciowego jedzenia jak ziemniaki,ryz mięsa itp to bedziesz rósł ale nie koniecznie bedziesz miał krate na brzuchu.