Zobacz pełną wersję : cykl clen + wins
kokstodokotlowni
27-02-12, 17:58
cykl na wycinke, bez testo, robił ktoś tu takie połączenie ?
jak tak to jak ten cykl by wyglądał?
1-6 wins
2 on 2 off ... clen
?
prosze nie pisac postów typu "dokup teścia" bo to cykl bez testosteronu
fallenursus
27-02-12, 18:02
Dokup tescia.
Hehe chociaż do wina dokup troche piwa lepiej porobi ;p
fallenursus
27-02-12, 18:09
Ja zawsze rzygam jak zmieszam wino z piwem. :(
Single malt only.
kokstodokotlowni
27-02-12, 18:47
dziekuje za cenne porady
grzesiek k
27-02-12, 19:01
combo np meta+wins na upartego by mogło isc jesli chodzi o orale ale samo winko?
albo połacz to z testo albo nie dla Ciebie anaboliki
kokstodokotlowni
27-02-12, 19:06
ten cykl nie jest dla mnie
on i tak to zje bo jego brat jadl wins solo i zadowolony był z efektów
ten chce dorzucic do tego clena jeszcze i nie wiem czy
2 tyg on 2 tyg off
od jakiej dawki zaczac i do jakiej dojsc
i czy schodzic z dawki przed koncem tygodnia
na redukcje tym bardziej tesc. a jesli juz sie uparl to niech bedzie moja strata.
1-6 wins
2tyg on 2 tyg off clen. w czasie offa dobry spalacz. zobacz sobie hellburner peak. kozak. albo mozesz poleciec clenem bez offu, zakup sobie ketotifen. chodziaz czytlaem opinie ze ludzi po tym srodku ciagnelo do jedzenia. nei wiem czy na redukcji to dobry znak...;/
ja bym mety nie dawal z winem mija sie z celem kolego
kokstodokotlowni
01-03-12, 16:54
leci
wins solo + clen
widzialem foty typa po wins solo, wiec pewnie to dziala na tej zasadzie ze jeden powie, ze wins bez testo lipa a reszta powtarza ;)
i jak sie ktos normalnie pyta, to pasuje normalnie odpisywac, a nie jak na syfydy
zdr.
takie cykle robia sesonowce wino bez tesci glaby jakies tesc to podstwa kazdego cyklu !! czy to rzezb czy to masa
fallenursus
01-03-12, 17:45
Po dece solo jeszcze lepsze.
A po trenie solo najlepsze.
Dziwne ze nikt nie mowi jak sie czuje na wycince bez testu tylko z jakims anabolikem:)
A co do powielania durnych info kolego to pomyliles piaskownice.
Nie tak do końca osobiście znam 2 typów co walą tylko na samym winie i są zajebiście wychlastani :)
ciezko mi w to uwierzyc winko solo za duzo juz cykli mialem i moi znaajomi jakos winko solo ich nien potrzpalo
kokstodokotlowni
01-03-12, 18:17
radziłbym szukać winy w kuchni w takim razie ;)
nie ma co porównywać chyba wins solo
do takich rzeczy jak nandrolony czy treny
micek radzę troszeczkę poćwiczyć pisownię naszego pięknego ojczystego języka ;)
mam gdzies ortografie powem ci szczerze ja sie mam tylko wiedziec jak dzialaja dane srodki , a skoro chcesz pouczac mistrza polski w kulturystce do 90 kg o tym ze winko solo robi super efekty to on by cie chyb wysmial chlop sm diete ma w jednym palcu wiecej wydaje pieniedzy na miesiac niz ty na pol roku
kokstodokotlowni
01-03-12, 21:30
to coś słaba ta "bomba" pod zawody jak wins solo leciał :D
nie mowie z w tym trybie zawansowania co jest teraz tylko wczesniej winko solo to trzbea nie miec wogole rozumu zeby brac winko to tesc obowiazek zreszta jak do wszystkiego sa tez polmozgi co bira trena solo albo dece