Zobacz pełną wersję : metanabol + winstrol
Witam,
Pacjent lat 37, staż odkąd pamiętam, aczkolwiek siłownia była dodatkiem do innych dyscyplin i nie stała na pierwszym miejscu. Dieta jest bf około 10%.
Zacząłem pierwszy w życiu cykl na metanabolu. Kończę obecnie 4 tydz. i zastanawiam się jeszcze nad dodaniem winstrolu przez 4 tyg. Osłonki na wątrobę są. Pytanie, czy brać od razu czy zrobić 1-2tyg przerwy aby wątroba odpoczęła?
Odblok oczywiście będzie.
Pozdrawiam...
boimy sie igiel?? dla mnie wino solo nieporozumienie. predzej bym przeciagnal mete.
fallenursus
19-02-12, 21:14
Taki duzy a taki....
Nie robimy bombek na samych tiktakach.
Damianpfighter
19-02-12, 21:15
Pozatym tiktaki to tylko 2 kalorie więc nie wiem czego oczekujesz.
Igieł się nie obawiam ale jak pisałem to mój pierwszy cykl i po samym metanabolu efekty są jak dla mnie zadawalające.
Po drugie celem jest bardziej siła i wytrzymałość a nie masa.
i rozpierdol flaków na maxa - ogarnij najpierw wiedze na temat saa bo sie nałykasz tego jak świnia grochu a poxniej bedzie płacz i "życzcie mi zdrowia bo ide do szpitala na przeszczep wątroby"
i rozpierdol flaków na maxa - ogarnij najpierw wiedze na temat saa bo sie nałykasz tego jak świnia grochu a poxniej bedzie płacz i "życzcie mi zdrowia bo ide do szpitala na przeszczep wątroby"
g-kick, przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post. Osłonki na wątrobę biorę, dawki cyklu są jak dla początkującego 30mg/4tyg.
Jak się ma w takim razie Twoja wypowiedź do proponowanego cyklu:
1 - 4 tyg metanabol 15mg-25mg (ED)
1 - 8 tyg testosteron enantat 200mg (E5D)
6 - 10 tyg winstrol (stanazol) tabletki 20mg-30mg (ED)? Po nim też wątroba do wymiany?
Przypomnę moje pytanie, czy zrobić te 2 tyg przerwy czy można przejść na winstrol po 4 tyg metanabolu.
Cały cykl zajmie 8 tyg.
Pozdrawiam...
zostawilbym jedynie 1-10 enan 200 e5d
i nadal proponuje ci sie douczyc bo te oslonki to mozna sobie w buty wsadzic - efekt bedzie podobny
Oki, wydaje mi się, że
wybrałem chyba najlepszy sposób na naukę: rozmowę z praktykantami.
Skoro osłonki nic nie dają to wytłumacz mi czemu zawsze są polecane?
Dla lepszego samopoczucia?
Pozdrawiam...
cypio/enan
wino
1-12 enan/cypio 200/250mg e5d
6-14 wino 50mg ed
10 tyg to mało jeśli chodzi o długie estry bo towar rozkręca się konkret od 8 tyg stosowania ....
myśle ze to dobre rozwiązanie pod cel który masz zaplanowany .....
piuras86,
dziękuje za propozycję ale jeszcze raz proszę przeczytaj pierwszy post.
Jestem w 4 tyg (ostatnim) samego metanabolu, nie mogę więc już zaczynać od Twojej propozycji.
Zresztą pytanie nie dotyczyło przykładowego cyklu. To mam w innych tematach.
Co do osłonek to mam Now Nac N-Acetyl Cysteine i Now Liver Detoxifier & Regenerator.
Jeszcze raz pytanie: zaczynać winstrol od razu, czekać 2 tyg czy zrezygnować i nie brać go wcale bo nie będzie większej różnicy i efektów?
Pozdrawiam...
fallenursus
19-02-12, 23:30
Jesli sila i wytrzymalosc to tren+epo.
a tak na serio to odstaw towar pocztaj. Masz tu np podeieszone archiwum. Jest kilka srodkow ladnie opisanych.
Ty sam nie weisz co chcesz bo poczytales jak to fajnie jesy sobie zakoksic w tym wieku
Piuras to taki forumowy kamikaze z jednym jajkiem wiec jego rady czytLbym dwa razy. Chop cala apteke by zerzarm najlepiej na raz i to wszystko popil gh jakby mial dojscie.:)
fallen ma racje .....
a jak jestes teraz na mecie to ogólnie odpuść sobie to winko ....
fallenursus,
czyli radzisz odstawić winstrol.
W takim razie przedłużyć metanabol do 6 tyg czy zakończyć po 4tym?
fallenursus
20-02-12, 00:12
Niestety nie znam sie na cyklach gdzie srodki sa pakowane tylko i wylacznie to gardla:)
Sorry bro.
Ale poczekaj ktos przyjdie i palnie ze meta+wins to fajny cykl:)
<facepalm>
:)
Dlatego ostatnie pytanie było skierowane do Ciebie...
Zdaje sobie sprawę, że większa ilość forumowiczów to teoretycy( nie obrażając nikogo).
A po przeczytaniu prawie wszystkich wątków o interesującym mnie zagadnieniu nadal nie mam konkretnej odpowiedzi bo opinie są podzielone.
Szukam odpowiedzi u osób które szły już tą drogą(bez względu na efekty i poziom zadowolenia z wyżej wymienionej kombinacji).
Pozdrawiam.
fallenursus
20-02-12, 00:36
Nigdy nie bralem samych tabsow bo moja teoria nie z tego kontynentu pochodzi;)
Lubie teorie i powiem ci na wlasnej skorze sie dowiedzialem ze idzie w parze z prsktyka ale teoria musi byc dobra.
Nawet jesli jest maciupka mozliwosc bloka to nie wchodze w zadna praktyke. A to ze meta nie blokuje czy winstrol nie blokune to mozna wsadzic miedzy bajki. I chocby nawet ze strachu przed tym blokiem warto dodac do kazdego cyklu testosteron nawet w dawce zamiennej. Jesli ida wieksze dawki orali dawka testo tes musi byc adekwatna. A to co ty z robisz z testosteronem to wlasnie praktyka. Mozesz masowac wycinac wydolnosciowac...co tylko dusza zaprgnie..
Testo to ppdstawa kazdego cyklu. Reszta to tylko wsume kosmetyki:)
Jak lubisz spadki poandrogenne jedz te mete 6 tyg.
Stary jestes zrozumiesz czemu wybrales zly srodek na pierwszy cykl:)
Czy lubię spadki poandrogenne to jeszcze nie miałem okazji się przekonać:)
Więc mam teraz nowe pytanie.
Czy po 4 tyg metanabolu dodawać testosteron przez kilka następnych tygodni na wyrównanie?
Powtorzę to mój pierwszy cykl.
I w takim razie co sądzisz o podwieszonym temacie Volda o cyklach gdzie np proponuje na pierwszy cykl :
1 - 5 tyg metanabol 15mg (ED)?
fallenursus
20-02-12, 01:36
Gruby fajny chop. Nie bede sie klucil bo nigdy mi tej flaszki nie postawi.
Moja opinie to raczej kazdy zna. Bombka bez testo to nie bombka tylko marnowanie towaru.
Ile wazysz ile tabow tej nedznej mety ci zostalo i jak szybko dasz rade zakitrac propa ewentualnie u was popularnego test ace:)
Nie jest moim zamiarem wywoływanie wojny między wami. Chciałem się dowiedzieć czemu Ty nie polecasz a on proponuje na pierwszy raz sam metanabol:)
Co do odbloku który będzie na Clomidzie i jego zakończeniu mam zamiar jeszcze wziąć:
MuscleMeds Methyl - Arimatest, AxisLabs Hemodraulix i Testrogrow z Ultimate Nutrition da to cos oprócz lepszego samopoczucia?
fallenursus
20-02-12, 02:17
nie kupuj tego tyle bo kasa w bloto.
kup sobie to (http://www.********.com.pl/inhibite-75kap-p-306.html)
powidz zeby ci dal dobra cene bo mu podwyzsze haracz.
Z tego co widzę to mieszkamy na tym samym kontynencie choć ja kilkaset mil na południe:)
Co byś polecił z tutejszego rynku.
fallenursus
20-02-12, 02:31
ciezko wybrac...mozesz sprubowac to (http://www.buildingbrawn.com/index.php?SubvendorID=782&ProductID=6570).
http://desmond.imageshack.us/Himg153/scaled.php?server=153&filename=44258467.gif&res=medium
Oki, zamówię to. Rozumiem, że zastąpi mi to te 3 środki które wcześniej podałem.
I jeszcze jedno chodzi mi po głowie aby ograniczyć maksymalnie spadki po androgenne w moim wieku (o przepraszam w naszym wieku:):)) aby dodać bloker kortyzolu. Co o tym sądzisz?
Odblok powinien być wtedy już całkowity(przynajmniej teoretycznie:))
fallenursus
20-02-12, 02:56
bloker kortyzolu (http://www.buildingbrawn.com/index.php?SubvendorID=202&ProductID=4840002)
+ wit c po trenigowo 1gr.
ps.nie wiem jak ty ale ja teraz sie czuje jakbym ial 20 :)
fallenursus
20-02-12, 02:58
http://www.e-gym.pl/showthread.php?27703-Odblok-poraz-enty!!-Dlaczego-jest-to-wazniejsze-niz-sam-cykl&p=347595&highlight=#post347595
w tym temacie masz ciekawe suplementy o ktorych warto wiedziec.
Ja zawsze się tak czułem:)
Pozdrawiam
ja robilem badania po szamaniu metki z osłonkami i bez osłonek i efekt ?? tak samo wyjebany aspat i alat dosłownie ZERO roznicy - dobry jest Heparegen ale dopiero po cyklu , reszta to QPA i tyle
fallenursus,
zaczynam dziś clomid 100mg a od jutra i dalej 50mg przez dziesięć dni. Inhibit-E dopiero po clomidzie i czy jest sens dodawać do niego jeszcze dhea?
Kreatyna brana od trzech dni.
Pozdrawiam...
fallenursus
21-02-12, 19:04
Clom@50 na 5-7 dni max.
Jak masz atd odpusc dhea
Krete sie biere na bombce:)wogole kreta tak tania ze sie imho xyklowanje jej to bzdura:)
Wracając jeszcze do Twojej wcześniejszej propozycji związanej zerytropoetyną. Siłownia jest dla mnie tylko dodatkiem. Głównym sportem jest escrima. Dlatego też pisałem że masa mnie nie interesuje gdyż bardziej przeszkadza niż pomaga w szybkości.
Epo podnosi znacznie ilość czerwonych krwinek co przy moim treningu( prawie wydolnościowym) ich ilość i tak jest podniesiona.
Można to zastąpić czymś innym?
fallenursus
21-02-12, 20:40
Test
Eq
Wins
Na winie fajnie mi sie biega:)
Oki, jaką przerwę zrobić 2-3 miesięce? I co dodać do winstrolu na stawy?
Nadal priorytet to niewielki przyrost masy. ( pewnie dziwnie to brzmi w tym dziale:))
fallenursus
21-02-12, 20:59
Time off=time on+pct.
To co ty zrobisz z cyklem podyktuje dieta a nie srodki ktore wezmiesz;)
Wczesniej juz pisalem, nie robimi bombek bez testo.
Osobiscie do wina megadozuje omega3 ok 6-8gr dziennie.
Edit.
Na dobrym kntynencie mieszkamy stary. Epo nie drogie i mozna kuoic do "badan laboratoryjnych" legalnie :p
Zakładając, że winstrol będzie co drugi dzień przez 4 tyg wybrać długie czy krótkie estry testo?
I jak mocno zejść na ujemny bilans kaloryczny aby uzyskać zamierzony cel?
Po samym metanabolu waga wzrosła o 6kg mimo codziennego biegania ok 12km.
Dieta była trzymana wyjątkowo z zegarkiem i wagą aż rodzina się śmiała. A licząc spalone kalorie dodawałem nawet 20 min mycie auta:)
Chyba że masz jeszcze inny pomysł...
fallenursus
21-02-12, 21:51
Winko idzie codziennie nie ruszaj w shotach:)
Styknie jak dasz np. Cos takiego.
1-8 prop 50oed
3-9 wins 50ed
Propek poto zeby sie fajnje czuc winko ladnie wypompuje cinwode podskorna bo jak piszsz ze masz 10%bf to napraede ladnie cie porobi. Kalsy na zero czhki tyle ile masz normalne zapotrzebowanie i bedzie git.
Ile czasu Clomid działa po ostatniej tabletce?
A dokładnie to kiedy zaczynać Inhibit?
Pozdrawiam...
fallenursus
28-02-12, 03:50
na dugi dzien po clomie.
fallenursus
28-02-12, 14:12
Stary o tej godzinie juz spalem:)
Mam na laptopie przyjde do domu to ci podam.
a ja myslalem ze maszyny nie musza spac...:lol:
fallenursus
28-02-12, 21:52
Idz sie zredukuj....
Z kosci
Na osci
fallenursus
29-02-12, 00:29
http://melanotanpeptide.com/category.sc?categoryId=7
viosek tu smialo mozesz.
Dzięki za link,
ale nie widzę efedryny.
Mają pod inną nazwą?
fallenursus
29-02-12, 01:34
Efa w usa nie legalna:) nawet do badan laboratoryjnych.
Sorry brah. Takze nie tylko system zdrowia mamy darmowy ale i legalna efe.
Fuck you Obama.!
:)
No to pozostaje poszukać jakiejś pharmacy po waszej stronie Niagary:)
fallenursus
29-02-12, 01:47
e tam. idziesz do gnc w kanadzie i kupujesz efe. w aptekach nie maja;)
Pocieszam się tym że tutaj mogę postrzelać prawie z wszystkiego:)
fallenursus
29-02-12, 01:58
no i yohimbine mozesz kupic legalnie w prochu, ja nie:) fajna sprawa......