Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : gainer mutant mass

Lapino
05-02-12, 19:31
witam mam prosbe o opinie, rade. chce przybran na masie okolo 5kg jem duzo lecz mam szybka przemiane materii poniewaz ciwcze sztuki walki i silownie. nie mam odpoczynku tylko weekend.. zastanawialem sie nad gainerem lub mutant gainer mass czy pomoze on mi nie chce zadnej kreatyny chce cos na przyrost miesni i duzo energii .:) ktos by mogl mi doradzic ?

KowalX
05-02-12, 19:55
ktos by mogl mi doradzic ?

Stawiaj przecinki i kropki, przyłóż się do prawidłowej pisowni ,bo ciężko się już to czyta w co drugim poście na forum. Przejrzyj wpierw dział "dieta".

Lapino
05-02-12, 20:10
Duzo patrzyłem na diete. Krotko w domu jestem i moje jedzienie nie jest o dogodnej porze. Raz jem obiad o 14 raz o 16. Probowalem diete sam nie potrafie ustalic szybko spalam.

Damianpfighter
05-02-12, 20:16
Jak mamy Ci pomóc skoro nic o Tobie nie wiemy. Ja nie mam ochoty najmniejszej Ci pomóc póki nie zrobisz co do Ciebie należy.

pinki127
05-02-12, 21:29
dobrze to ujoł pan Damian ...tez sie z nim zgadzam wypisz wiek ,wage
staz i wgl .

Lordunio
05-02-12, 23:21
Albo masz dietę z nadwyżką kaloryczną, albo nie, albo przybierasz na wadze, albo nie. Nie da się nie przytyć / nie schudnąć, trzymając odpowiednią dietę. Jeżeli "szybko spalasz" i nie możesz nabrać wagi, tzn. że za mało, lub nieodpowiednio jesz - amen. Jak już będziesz miał rozpisaną dietę i zobaczysz braki, bądź stwierdzisz, że i tak chcesz kupić jakieś odżywki dopiero wydajesz na nie pieniądze.

Lapino
06-02-12, 09:37
To tak mysle ze nie odpowiednio jem . Znaczy duzo jem warzyw, mieso. Ryz jem 3-4 razy tygodniowo po treningu wieczorem, sery, tunczyk 1-2 razy tugodniowo. Rano staram sie jajecznice lub mleko . A obiady mam roznie. Krotko w domu jestem i dlatego tak. Mam 19 lat waze 67kg 172cm wzrostu. Silownia domowa okolo 2 lat cwicze na mase najwieksze ciezary malo powtorzen, oraz cwicze karate jakies 10 lat. Silownia poniedzialek,sroda,piatek. Karate wtorek,czwartek po 2 treningi. Caly czas jestem w ruchu oczywiscie nie licze wf w szkole chodz lubie cwiczyc. NIewiem moze teraz mi pomozecie. Z gory dziekuje za posty :)

polo
06-02-12, 14:29
jedz suple

Lapino
06-02-12, 14:44
wlasnie jakie ??? nie chce kreatyn ani takich rzeczy. patrzylem na gainera i niewiem sam

Lapino
06-02-12, 15:44
zalozmy ze olimp gain bolic 6000 bede bral i czy dokupic cos jeszcze jakies bcca ???

Lordunio
06-02-12, 15:45
Tak samo jak Tobie nie chce się poczytać o tym, poświęcić swój czas, ułożyć konkretną dietę i wrócić tutaj, ktoś konkretnie doradzi, tak samo nikomu nie chce się pomagać.

Kupuj gainera, kupuj białko, kreatyny i inne jedz na śniadanie, obiad i kolacje i Cię wyjebie z kapci.

Chcesz kupuj gainera na zwiększenia masy jak najbardziej (ekhm. uzupełnienie braków w diecie), tylko on i inne suple to nie jest żaden złoty środek, jak nic u Ciebie nie będzie miało rąk u nóg.

fallenursus
06-02-12, 15:56
Sam sobie lepszego gainera zrobisz. Poszukajwksiazce kucharskiej na forum.

Lapino
06-02-12, 18:31
nie mam czasu staram sie duzo czytac i duzo sie juz dowiedzialem. lecz nie mam czasu na diete cud poniewaz np. we wtorek nie ma mnie praktycznie w domu to co ja zjem >>???? a myslalem ze jak wypije gainera przed treningiem bo mam od 3 do 20 to bedzie lepiej ?

Lapino
06-02-12, 18:33
ja wiem ze macie duzo doswiadczenia po to tu pisze. ale juz 2 lata mam problem z przybraniem na masie a diete tez stosowalem napewno nie taka dobra ale jakas byla

Lapino
07-02-12, 08:29
jeszcze jedno pytanie. Kumpel mi doradzil weglowodany 80 % bialka 20 % to pic przed treningiem i po treningu 40 min przed. odzywke bialkowa aminokwasy rozglaezione bacaa przed treningiem podczas treningu carbo. dni nie treningowe bialko i aminokwasy w ciagu dnia a weglowodany porzed snem czy to jest dobre rozwiazanie ???