Zobacz pełną wersję : Omnadren 250, Polska, Jelfa + metka na koniec hcg i clom
witam miałem mieć cykl na suscie ale jeden forumowicz odradził mówiąc ze to gówno z egiptu jest :) co szkodzi posłuchać więc ułozyłem takie coś
oma 1-10 500mg week
meta 1-5 30,40mg ed
omy mam nakupione już, meta też jest
tera pyt co do blokady ile bym musiał kupić hcg bo na tym się kąpletnie nie znam clomid mam 4 listki 2 opak.
po ilu i z ilu pierwszy strzał z hcg i ile czasu po pierwszy tab clom ??
staż 3 lata troszkę ponad z małą przerwą klata 115kg bic 42 waga 80-85kg
fallenursus
02-02-12, 02:42
witam miałem mieć cykl na suscie ale jeden forumowicz odradził mówiąc ze to gówno z egiptu jest :) co szkodzi posłuchać więc ułozyłem takie coś
oma 1-10 500mg week
meta 1-5 30,40mg ed
hcg 3-12 250iu c3d
18dni po ostatnim strzale fejka omy 100 cloma+40 nolvy przez 5 dni, nastepne 3 tygodnie po 50/20. atd potem 25mg ed przez 3 tyg.
omy mam nakupione już, meta też jest
tera pyt co do blokady ile bym musiał kupić hcg bo na tym się kąpletnie nie znam clomid mam 4 listki 2 opak.
po ilu i z ilu pierwszy strzał z hcg i ile czasu po pierwszy tab clom ??
staż 3 lata troszkę ponad z małą przerwą klata 115kg bic 42 waga 80-85kg
policz sobie.
w takim razie rownie dobrze moge napisac ze omka to gowno z pl. i pewnie tak samo podrobka jak to z egiptu:lol:
omka i susta nie roznia sie niczym.
Ja na omce jeszcze nie leciałem ale mój kuzyn kupił na czarnym rynku :) i klepała jak trzeba był zadowolony bo ładnej masy nabrał to chyba działa :)
u mnie ziomki też lecieli na omce i ładnie, mi ten różowy kolor opakowania nie pasował XD
fallen o atd to o to ci chodzi tak http://www.********.com.pl/fusion-atd-90-kap-p-387.html
e a jeszcze jedno atd to po 100cloma+40noivy przez 5dni następnie 3tyg po 50/20
czyli na sam koniec ??
fallenursus
02-02-12, 13:41
Aha na sam koniec. Nie wiem czemu niektorzy biiora ia zaraz przed sermami...zawsze sermy blokuja receptory czy to clom czy nolva a po odstawieniu zawsse sa nawroty estro....
siemka
hmmm mam pytanko, bo moja omka przeżyła bliski kontakt 12godzin przy grzejniku,
mianowicie miałem plecak połozyłem na krzesło , które stało przy grzejniku;/ i poszedłem spać, poprostu wypadło mi z głowy ze mam tam omke.
Gdy ją wyjołem, rozpakowałem i chwyciłem flakon to był bardzo ciepły ;/
pytanie brzmi czy to można bić?? na ulotce pisze żeby nie przekraczać 25c a tam ze 50c leeko było;/
czekam na jakieś info
pozdrawiam
fallenursus
22-02-12, 17:57
Wbijaj nie fisiuj
ciepłe lepiej wlezie http://desmond.imageshack.us/Himg52/scaled.php?server=52&filename=41800155.gif&res=medium
He he no jasne silny soki zagotował będzie sok 2 razy destylowany mocniejszy :)
Silny gdzie śmigasz na siłkę w Poznaniu ?
grzesiek k
22-02-12, 22:17
do MAXIMUSA :- )
He he no jasne silny soki zagotował będzie sok 2 razy destylowany mocniejszy :)
Silny gdzie śmigasz na siłkę w Poznaniu ?
raczej nie