Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : RX Gold - Tri creatine Malate

luzakkk
01-02-12, 12:54
Prosze o opinie osoby ktore stosowaly ta kreatyne.

dzieki pozdro

fallenursus
01-02-12, 12:56
Czemu wy wszyscy myslicie ze kazda krwta ma inne dzialanie do kwy nedzy?!
Ogarnijcie sie ludzie....

luzakkk
01-02-12, 13:02
chlopie pomimo tego ze to jest tcm to spotkalem sie z opinia jednej osoby ze zalewa woda jak mono a to u mnie nie wchodzi w gre bo gram w pilke, takze czasami przemysl odpowiedz zanim znowu zajmiesz sie monologiem

Damianpfighter
01-02-12, 13:04
Ale kozak. Chłopie a jeśli Cię podleje to co? Myślisz ze Cię pomylą z piłką i dostaniesz buta?

luzakkk
01-02-12, 13:10
widac ze masz pojecie o retencji wody, jaki ma wplyw na wytrzymalosc poczytaj troche o fizjologii czlowieka i o stowaniu suplementow w roznych dyscyplinach sportowych, a pozniej wstawiaj opinie nie takie jak ta wyzej o pojeciu chlopaka ktory wie co to meta i ile tablet lykac zeby zaimponowac kolega na blokowisku. Czytania ze zrozumieniem musisz sie nauczyc, przeczytaj moje pytanie i zastanow sie czy nie wyszedles na idiote.

Damianpfighter
01-02-12, 13:12
Na 100 % nie wyszedłem na idiotę.

luzakkk
01-02-12, 13:14
:D
nie spamuj

KowalX
01-02-12, 13:17
chlopie pomimo tego ze to jest tcm to spotkalem sie z opinia jednej osoby ze zalewa woda jak mono a to u mnie nie wchodzi w gre bo gram w pilke, takze czasami przemysl odpowiedz zanim znowu zajmiesz sie monologiem
Kreatyna wiąże wodę i dodanie kwasu jabłkowego tego nie zmieni. Puchnięcie jest zależne od diety, podaż płynów,spożycia węglowodanów, sodu, potasu i innych...

luzakkk
01-02-12, 13:18
Kreatyna wiąże wodę i dodanie kwasu jabłkowego tego nie zmieni. Puchnięcie jest zależne od diety, podaż płynów,spożycia węglowodanów, sodu, potasu i innych...

dzieki KowalX za info

fallenursus
01-02-12, 13:57
Kowal nie wprowadzaj ludzi w blad.
:p
@luzzak
Nigga please...