PDA

Zobacz pełną wersję : Tak to działa?

Edi770
31-01-12, 22:05
Czy jak przypakuję na siłowni to dziewczyny będą się mną bardziej interesować?Tzn będą wodzić za mną oczami, uśmiechać się zalotnie i będą chciały flirtować?

Damianpfighter
31-01-12, 22:12
Hmm weźmy ten temat obiektywnie omówmy , mimo że jest mega tandetny. Moim zdaniem jeśli nie będziesz miał w głowie poukładane to żadna nie spojrzy na Ciebie. Nie szata jak i nie ciało zdobi człowieka tylko rozum i charyzma. Jeśli masz to drugie to pogratulować a jeżeli masz to i to no to uważaj bo na laski będziesz działał jak lep na muchy :)

Pumbas
31-01-12, 22:14
Jak jesteś brzydki to nie ! :D

Dziewczyny nie zwracają AŻ takiej uwagi na przypakowanie (byle nie anorektyk, byle nie grubas), ale zwracają uwagę na kolesi pewnych siebie.
A szczęśliwie tak się składa, że wraz z przypakowaniem na siłowni często wzrasta pewność siebie <hormony>, więc jest to krok we właściwa stronę.

DTX
31-01-12, 22:16
Możesz byc komplentym filusiem, a miec zajebista dziewczyne. Wszytsko zalezy od pewnosci siebie, sposobu zachowania. Co nie zmienia faktu, ze jak jestes dociety, to dziewczyna sie jara....
no i tez czuje sie bezpieczniej i takie pierdoly....

Edi770
31-01-12, 22:24
Jeśli chodzi o mnie to jestem przeciętnej urody, mało jest tej pewności siebie jestem zdecydownie introwertykiem

Pumbas
31-01-12, 22:50
no tu profesjonalna porada:
pompuj bica, pompuj klatę, a wyruchasz każdą szmatę

yaro09
31-01-12, 23:13
Edi a ile masz lat jesli mozna wiedziec z ciekawosci?