Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prawa autorskie / Zamknięcie tematu

donJAZYResko
30-01-12, 13:33
http://www.e-gym.pl/showthread.php?33167-YouTube-kana%B3-egymPL

Na jakiej podstawie został zamknięty mój wcześniejszy temat? Naruszyłem regulamin czy raczej Moderator zapomniał o regulaminie? Proszę się zastanowić, bo jeszcze nie skończyłem. Jak kto nie wiadomo kto jest jest odpowiedzialny za przywłaszczenie sobie moich praw dot. powyższych filmów? Trochę się napracował nakładając logo na film, a to już jest za przeproszeniem świńka metoda kradzieży czyjegoś mienia i reklamowania swojej działalności. Wyraziłem na to zgodę? Zostałem zapytany? Zadałem proste pytanie, temat został zamknięty - ja to rozumiem jako zwyczajne zamiecienie problemu do dywan. Powinienem bez uprzedzenia wysłać 3 notyfikację do YouTube co by się skończyło zamknięciem kanału. Filmy mają zostać do wieczora usunięte i na przyszłość proszę Moderatora o przemyślenie swoich działań, tak samo "Tajemniczego" usera YouTube waszego kanału. Pozdrawiam

BTW: Proponuję resztę nie swoich filmów także usunąć, bo wcześniej czy później ktoś zgłosi naruszenie praw autorskich.

fallenursus
30-01-12, 13:40
Napisalem ci ze to zostanieo ogarniete.daj sie czlowiekowi wyspac po weekendzie.
Temat zamknolembo sie zaczely glupie komenty.

slim shady
30-01-12, 17:43
Spokojnie nie bij piany, nie wiem kto prowadzi konto na YT, sprawa będzie zapewne wyjaśniona

fallenursus
02-02-12, 02:17
usunolem te twoje filmy, choc watpie zebys sie pytal wydawcow czy mozesz uzyc ich filmy ;)

donJAZYResko
02-02-12, 20:53
Na YouTube możesz wykorzystywać fragmenty do montażu, a w tej sytuacji, film w całości został skradziony w dodatku ze wstawieniem reklamy. Takie rzeczy nie przechodzą prawnie. Pozdrawiam.