Zobacz pełną wersję : moj cykl prosze o podpowiedz
witam chcialem zapytac co sadzicie o tym cyklu
1-5 meta 30 mg ed
2-10 deka 300 mg e7d
2-11 depo 250 mg e4d
12-16 prop 100 mg e2d
6-11 winko tab 30mg ed
na odblok hcg i clomid? i ile tego?
z gory dzieki za odp
fallenursus
30-01-12, 12:47
Przebyte cykle szczegolnie ostatni kiedy sie skonczyl odblok.
21 lat
waga 90 kg
to bylby moj pierwszy cykl dlatego chcialem sie dowiedziec czy odpowiedni..?
fallenursus
30-01-12, 13:52
Odpowiem ci pod prad. Bo lubie tak plywac:)
Jesli mi napiszesz czego mozna sie spodziewac na tym cyklu -chodzi mi o skutki uboczne- i jak temu zapobiec, jak dzialaja poszczegolne srodki wymienione przez ciebie osobno a jak polaczone razem.
Jesli jestes dobrze ogarniety to wal:) moj pierwszy byl bodajze z 5ciu :)
No i oczywiscie TY rozpisz ten odblok.
Myslalem ze dowiem sie tego od tutejszego forum .. wiem ze zaraz pewnie mi ktos pojedzie ze jak nie mam pojecia to nie mam sie za to brac ale chyba kazdy zaczynal od wiedzy rownej 0 ja z sterydami nie mialem do tej pory nic doczynienia dlatego tez moje pojecie o tym jest nie wielkie.
fallenursus
30-01-12, 14:32
No to juz wiesz ze to cykl nie dla ciebie:)
1-8 prop 100 mg c2d
Trzy dni po ostatniej dawce propa100mg cloma+40mg nolvy przez 3dni.nastepne trzy tygodnie 50/20. Po skonczeniu sermow atd@25mg dziennie przez trzy tygodnie
No kozak nam się trafił 1 cyklon 5 składników :) a co to będzie w 4 cyklu aż się boje pomyśleć
1 sprawa kupiłeś już to wszystko ? jak nie to dobrze kup propa daj solo zobaczysz jak na towar zareagujesz bo jak się rozmyślisz to kasę wpierdolisz
już tu takiego mamy co kupił a potem beczał że się igły boi :)
a moglbys mi doradzic bo mam zakupione juz 200tab met i 100 tab win z czym moge to polaczyc?
fallenursus
30-01-12, 14:35
Zosgaw na nastepny cykl. Nie zmarnuje sie:)
dokładnie jak Fall napisał zostaw na next cykl to się nie psuje jak mleko :) chłopie kto widział na 1 cykl tyle produktów daj propa solo
napisz ładnie i grzecznie to ci tu chłopaki doradza poczytaj na naszym forum w podwieszonych tematach nie ciskaj się na ocean jak jeziorka nie przepłynąłeś
ale mnie kurwa poniosło ufff :)
towar calkowicie nie zostal zakupiony.. i nie chodzi tu o kozaka. Jak pisalem juz wczesniej nie mam pojecia za bardzo w tym temacie.. ludzie z silowni doradzili wiec zapytalem co o tym sadzicie
fallenursus
30-01-12, 14:44
Max Poierdolisz poezje jakbys byl na offie......ee czekaj :)
towar calkowicie nie zostal zakupiony.. i nie chodzi tu o kozaka. Jak pisalem juz wczesniej nie mam pojecia za bardzo w tym temacie.. ludzie z silowni doradzili wiec zapytalem co o tym sadzicie
O kurwa ale powiedziałeś że to twój 1 cykl chłopie moze oni tak jada ale ty nie możesz tym bardziej że nie masz ani wiedzy ani praktyki
fallenursus
30-01-12, 15:02
Hauzi to teraz jak dotarlo to napisz jak to bedzie wygladac cykl+odblok.
max i to dlatego wielu chlopakow nie chce pisac na forach bo wie ze zawsze znajdzie sie ktos taki jak Ty i bedzie sie ciskac!
fallen :
zrobie tak jak podpowiedziales
1-8 prop 100 mg c2d
Trzy dni po ostatniej dawce propa100mg cloma+40mg nolvy przez 3dni.nastepne trzy tygodnie 50/20. Po skonczeniu sermow atd@25mg dziennie przez trzy tygodnie
tylko moze jeszcze doradzil bys mi jak pozniej pomieszac ta met & win i z czym? i po jakim czasie po odblokach mozna planowac kolejny cykl?
Damianpfighter
30-01-12, 15:42
Fallen i Max. Dajcie sobie spokój. Ten koleś chce to sobie zajebać i nikt go nie powstrzyma bo koledzy powiedzieli że można.
Do Hauzi.
Fallen nasz expert napisał Ci jak ma to wyglądać i jednoznacznie daje Ci do zrozumienia z Maxem że masz resztę zostawić na next cykl. Nie dociera do Ciebie jak mówi się po Polsku? Bo jak nie to Falen z pewnością CI po angielsku napisz. Jeśli chodzi o metkę to :
5693
Damian wrzuc na luz .. napisalem ze ludzie doradzili ale nie napisalem ze bede bral ;-)zglosilem sie tu do ludzi na forum proszac o porade a nie o to zeby ktos tu komus na ambicje wjezdzal ;) a takie fora chyba po to sa zeby ludzie zwiekszali swoja wiedze na dany temat.. Ty pewnie tez nie byles odrazu krolem informacji sterydow ;-)
fallenursus
30-01-12, 15:59
Juz przestancie fisowac:) zrobi jak zrobi ja przez to nie bede niespal;) mam inne problemy:p
max i to dlatego wielu chlopakow nie chce pisac na forach bo wie ze zawsze znajdzie sie ktos taki jak Ty i bedzie sie ciskac!
fallen :
zrobie tak jak podpowiedziales
1-8 prop 100 mg c2d
tylko moze jeszcze doradzil bys mi jak pozniej pomieszac ta met & win i z czym? i po jakim czasie po odblokach mozna planowac kolejny cykl?
Max się nie ciska :) próbuje cię odwieść od tego chłopie jak ja bym miał 21 lat to w życiu za to bym się nie brał papu ciężar i samo idzie
cykl ok jak to 1
a co do reszty towaru zrobisz ten cykl napiszesz co dało i czy było warto to się dalej ogarnie
witam,
jestem wlasnie po cyklu ktory mi fallen rozpisal i mialem zdac relacje czy warto bylo
moim zdaniem bylo przybralem 6 kg na wadze a z masa akurat mialem zawsze problemy a jesli chodzi o sile to nie ma az takich duzych efektow ale pomimo tego jestem zadowolony. Teraz jeszcze tylko odb.
moje pytanie jest po jakim czasi mozna planowac kolejny cykl ?
fallenursus
11-04-12, 23:06
Time off=time on+pct.
Poczekaj z 6tyg po odbloku i naepiej zrob adania czyy wsio ok.
Jakie badania masz opisane w temcie w czyyelni "czy mam niski poziom tescia"
ok :-)
a co do kolejnego cyklu to chcialem zebys mi doradzil bo jak juz wczsniej pisalem mam 200t met & 100t win i chcialem to jakos pomieszac.
fallenursus
11-04-12, 23:34
Bez testo sie nie miesza tiktakow;) i dokup 100 winka zeby bylo na dobry cyll.
1-12 testo 500 tydz
1-5 meta 30 dziennie
9-14 wins 50 dziennie
3-14 hcg 250iu c3d
Sermy i atd jak poprzednio
Zaloz relacje bo tu kazdy udaje ze jedza same marchewki
to juz niezla bombka..
a testo walic raz w tyg 500? czy rozlozyc na dwa razy w tyg po 250?
fallenursus
11-04-12, 23:58
Pon/czw po 250.
bedzie dobra stabilna masa jak utrzymasz miche, zwiekszajac kalorie z czasem cyklu. na koniec cie ladnie ubije i beda mniejsze spadki. micha taka sama po cyklu, treningi tak samo intensywne+1 dzien wiecej na regen.
wszystkie srodki masz opisane w podwieszonym archiwum lacznie z poradnikiem dla cienkich z matmy jak podzielic hcg na male dawki.:)
poczytaj o winie w archiwum.
niech zostana przy marchewkach :-) ja bym dolozyl jeszcze duzo salaty
a co do hcg moge mieszac z tesciem? bo jak mi np przypadnie ze w poniedzialek bede bil tescia i hcg to moge polaczyc to w jednej strzykawce? czy musze osobno?
fallenursus
12-04-12, 17:09
Tematu nie czytales.
Nie bexziesz czytac co ci proponuje nie bede ci pomagac.
ok przeczytalem bo dopiero teraz znalazlem.
teraz wiem tez jak bic to hcg.