PDA

Zobacz pełną wersję : to nie dla mnie

nowy 91
27-01-12, 16:59
Hej, mam pytanie. Po paru latach ćwiczeń postanowiłem wejść na cykl, jako że pierwszy to propek 1-8 cd2 100mg. Wszystko pięknie gotowe, dieta, suplementacja, osłonki. Przyszedł dzień 1 strzału, no właśnie i na tym się to kończy. Bardzo źle reaguje na igły, robi mi się słabo, lekka gorączka, po paru min wszystko wraca do normy, jednakże stres z tym spowodowany jest dla mnie za duży . Może i wychodzę na cipe, ale na bank nie dam rady, wolę pozostać na samych odżywkach. Mam pytanie, jak wygląda sprawa odbloku po 1 strzale? Bo w sumie nie mam pojęcia, odblok mam przyszykowany i rozpisany ale po 8 tyg. a w takim przypadku nie wiem. Dzięki za pomoc

silnymat
27-01-12, 17:01
dobrze cie rozumiem po jednym strzale chcesz robic odblok :)

fallenursus
27-01-12, 17:02
Pietnascie zastrzhkow hmg.
<o kurwa>

Daruj sobie:)

nowy 91
27-01-12, 17:06
Po prostu się nie znam:) No to od razu na mojej twarzy pojawił się uśmiech, dzięki za odp. pozdro

silnymat
27-01-12, 17:06
jaka waga staż może mete daj jak igieł się boisz (czy jak to nazwać:).)

jak się nie znasz to po jakiego grzyba kupiłeś??

nowy 91
27-01-12, 17:12
mam 21 lat, cwiczę od 16 roku życia, jednak do 20 było to ćwiczenie: 2 tyg , przerwa, potem 5 tyg poćwiczyłem , znowu przerwa itp. Po 20 mam więcej czasu, rozpisane diety , trzymam się tego itp. Przy 186 waże 88 kg. Wolę dbać o wątrobę, wiem, że przy osłonkach meta mi jej nie zjedzie tak, no ale jak widać powyżej, jestem typem człowieka ostrożnego

silnymat
27-01-12, 17:13
no i dobrze ;)

nowy 91
27-01-12, 17:15
Co do znania się wiedzę teoretyczną mam, dopóki sie nie zacznie pierwszego cyklu trudno się znać, a nigdzie nie znalazłem przypadku ( może słabo szuakłem ) gdzie ktoś chciał odstawic po 1 strzale , więc dlatego napisałem.

g-kick
27-01-12, 18:03
no cipa jestes i tyle - dorosły facet i boi sie igieł jak dziecko , jak masz wiesze teoretyczną - bo tak napisales , to powinieneś wiedzieć ze po 1 strzale nie masz sie z czego odblokowywać - moze niech ktoś inny ci robi strzały , nie kazdy potrafi to zrobic - nie tyle ze strachu przed samą igłą jak ty ale niektorzy sie boją ze zrobią coś źle

lg team
27-01-12, 21:00
a wy takie kozaki lol... :headbang:

przyjdzie czas ze sie dziabnie, nie ma sie co z goscia nabijac

fallenursus
27-01-12, 21:06
Ja tam nie lubie sie dziabac i zawsze zabieram sie do tego jak.pies do jeza
Ale jak trzeba to trzeba i chooy a nie jakies tictac only cycle z dupy:)

g-kick
27-01-12, 23:19
wiadomo ze nikt z tego przyjemności nie ma (tak mi sie przynajmniej wydaje) ale j.w - wbijasz i tyle - nie ma sie co nad tym rozstrząsać zbytnio - to nie operacja na otwartym sercu w końcu tylko zwykły domięśniowy zastrzyk

DTX
27-01-12, 23:23
Sorry, ale moja 11letnia kuzynka potrafi sama zrobić sobie zastrzyk i robi to bez zająknięcia :) Bądź facet i dokończ cykl :))

silnymat
28-01-12, 15:38
a jak nie to oddaj propa w dobre rece (MI) ;)