PDA

Zobacz pełną wersję : redukcja!!!

ht
24-01-12, 08:38
panowie sprawa ma sie nastepujaco. czas zaczac ostro redukowac zeby sie wyrobic na wakacje.

w planach cykl od lutego. koniec powiedzmy czerwiec.

wiek 27
dotychczasowy kontakt z saa - brak:whistle:( na powaznie jakis czas temu tesc acet+winko tab, teraz leci 200 enan e7d+hcg)

sklonnosci do tycia -sa

nie wiem co tam jescze bylo w tej ankiecie.

waga 85.
bf nei znam.

cykl myslalem zeby wygladal mniej wiecej tak
1-14 enan 300 e3d
1-12 deka 200 e5d
1-3 tesc acet 100 e2d( stawiam na acet bo mniej bolacy niz prop)
14-22 tesc acet 150 e2d
15-21 tren acet 75 mg e2d

do tego clen +t3. na ost 6 tyg. z ketotifenem.
wina nie biore bo moje stawy go nie lubia;p

oczywiscie sugestie itp mile widziane. co kilka glow to nie jedna. :)
jak bedzie wszystko ladnie rozpisane to moze bedzie relacja. obiecalem jednemu statuszkowi z kanady.

MAXIMUS 2
24-01-12, 09:11
Wygląda przyzwoicie ale na redukcji się nie znam bo się nie zagłębiałem w tym temacie ostatnio coś Falla się pytałem o redukcji u mnie to pół godziny się śmiał :)
Jest tren clen powinno ładnie topić fat :)
tej ja tu widzę drogę na skróty to ty już też na szagę lecisz no nie ładnie.

fallenursus
24-01-12, 14:05
Do it.
Chociaz przerabialismy juz to i bylo inaczej.:)

ht
24-01-12, 14:27
Do it.
Chociaz przerabialismy juz to i bylo inaczej.:)

rzerabialsimy to na 14 tyg z tego co pamietam. a dobrze wiesz ze chcialem sobie to wydluzyc bo sie boje ze nie wyrobie sie w tak krotkim czasie. dawki nie sa duze. nie chodzi o zrobienie mega formy tylko zjechanie ze smalcem. deczka typowo na stawy. hcg bedzie leciec przez caly cykl. jesli teraz nie wyjdzie wycinka to pierdole ten sport:evil:
determinacja jest!!! dzisiaj biegane po lesie 40min. niby nic ale jak sie ma jelitowke to konkretny wyczyn:lol:

druga sprawa ze poszedl zaklad i musze go wygrac:evil:

druga sprawa ze chyba odstawie ten acet na poczatek. i tak lece tescia 200 ew to mysle ze sie wkreci to wszystko szybciej. tak ze acet tylko na ost pierdolniecie.

fallenursus
24-01-12, 14:31
I tak moja opcja lepsza pod twoja genetyke:)
Przemysl to.

ht
24-01-12, 14:58
I tak moja opcja lepsza pod twoja genetyke:)
Przemysl to.

1-12 test 400 c3d
1-8 tren ace 50 ed
6-14 wins 100 ed
8-13 npp 50e3d lub 150 normalnej na tydzien ale wtedy ja zaczynasz w 6tym
9-14 t3
clen 9-10 i 13/14
hcg caly czas

i nie marudz i nie kombinuj jak komuch

tj opcja fallenka. czekam na propozycje. a i jeszcze jedno. na tym forum mam najbardziej chujowa genetyke.

MAXIMUS 2
24-01-12, 16:26
No mnie się opcja falena znacznie bardziej widzi niż ta twoja kombinacja komuchu :) uff tren 50 ed bajeczna sprawa i winss 100ed rozwali cie brachu :)

ht
24-01-12, 18:57
pewnie i lepsza ale tylko 14 tyg. znam siebie i wiem ze jak zejde z saa a nie zrobie formy, to potem jak bede lecial bez soku to chuja w to wbije. do tego mi wyjebie estro i bede akurat na lipiec-sierpien pieknie tlusciutki. dlatego chce zeby cykl wyciagnac jak najdluzej w czasie.

a tak woogle co sie dzieije z masterhammerem?? swego czasu tez redukowal. moglby dorzucic swoje 3gr do tego tematu.

dexterinio
24-01-12, 23:32
ja w tamtym roku polecialem redukcje nastepujaco:

1-12 prop 100mg eod
1-6 metka 30mg ed
6-12 winko 30mg ed
i do tego clen 4-7, 9-12

forme zrobilem nawet nawet (efekty zrelacjonowalem w foto galerii)

teraz od 3,5 tyg cisne ponowna redukcje, tylko dorzucilem zamiast metki ture i gratisowo zczne za pol tyg tren bic. Efekty powolutku juz przychodza a zostalo jeszcze 9 tyg do konca.

fallenursus
25-01-12, 01:54
Eee z cieniakami nie gadamy!!
My tu zakladamy kacik zuli. Winko wino wino w duzych dawkach!!

:p

Ukash nie kombinuj kurfa bo 20tyg na wycince to lekka pomylka a wrecz mordega i paranonja dla organizmu.
Zajme sie i toba no:)
dolaczysz do grona usatysfakcjonowanych grubasow. TRUST ME BRAH.
Do mastera dotarlo ze nie ma szans i sie zaszyl...

fallenursus
26-01-12, 01:50
grubas grubasa pozna na kilometr.
ja mysle ze specjalnie chcesz ten cykl dlugo ciagnac bo srasz w gaty ze forme opuscisz do lata.
patrz- zaczynasz jutro bombke, konczysz z kwietniu-boom mostek+atd-nic ci zadne estro nie wyjebuje 250mg na tydz utrzyma forme,atd bedzie cie trzymac twardym, misiac sobie pomostkujesz czy tam 6tyg i czerwiec lipiec polecisz male dawki propa i trenu 50/30 +dozucisz ture 70-80mg ed i bedzie spoko. nie marudz komuchu.
ps. i grubo zastanowil bym sie nad ta keto dieta na tej dlugiej bombie bo przy takim towarze sensu nie widze..150-200gr ww spoko mozna dac.

ht
26-01-12, 16:40
sram w gaty ze nie wyrobie z forma do lata. a nie ze zdolam utrzymac;) jesli bym mial wchodzic na bombke 14 tyg to bym zaczal w polowie marca a nie w lutym. tak ze nie byloby mowy o tym ze ne utrzymam:). chodzi tu o to ze jak ju bede to bedzie wieksza motywacja itp. i bede mial na to wiecej czasu niz te 14 tyg. wszystko sie rozchodzi o czas i szybkosc z jaka uda mi sie zrobic ten kaloryfer.

fallenursus
26-01-12, 16:44
To teraz bierzemy koksy na motywacje?:)

ht
26-01-12, 19:26
u mnie to normalne. jak jestem off to tu jakis mcdonalds tam jakas pizza. a jak jest 'on' to tylko waga kuchnia i zegarek zeby trzymac posilki:)

fallenursus
26-01-12, 19:53
u mnie to normalne. jak jestem off to tu jakis mcdonalds tam jakas pizza. a jak jest 'on' to tylko waga kuchnia i zegarek zeby trzymac posilki:)

http://www.youtube.com/watch?v=MK5_tKcdXps

ht
29-01-12, 08:11
zalozmy czysto teoretycznie ze robie rozpiske fallena. nie bedzie glupota przybic od razu tren przy enanie. fakt ze lece teraz 250 e7d ale moze wrzucic chodziaz od 2 tyg?? trenik??i co potem jak zakoncze w 14 tyg i bedzie smalec?? wiem zachowuje sie jak pizda z ta wycinka. ale jak nie wyjdzie to sie mega wkurwie!!!!

fallenursus
29-01-12, 13:49
Nie marudz jak pizda na offie. Jedz z tym koksem.

fallenursus
29-01-12, 15:57
Niewiem oco ci chodzi z tym trenem od drugiego tygodnia ale wbij sobie w leb ze test dziala od momentu wtloczenia oleju w miesien obojetnie jaki ester. A ze przyrosty zaczynaja sie od kiedys tam to juz caliekm inna sprawa.

Zed
05-02-12, 20:18
Wrzuc fotki tyl przod oba profile.
Napisz jaka prowadzisz aktywnosc w ciagu dnia
I dotychczasowa diete.

g-kick
05-02-12, 20:27
a ty mu udzielisz porad hahhaha - daj spokoj sobie człowieku bo ci znowu ampulki wybuchną

Zed
05-02-12, 21:10
Hahaha mieszales kiedys proch do zrobienia testosteronu?
Chyba nie...wiec prosze cie daj sobie spokoj z tym sakrazmem.
Tak w zasadzie to mam w doopie ze ktos robiac wycinke lapie sie.za clen t3 nie majac pojecia o diecie.
Wpadlem bo myslalem ze na tym forum cos sie ruszylo ale niestety nie

fallenursus
05-02-12, 21:17
Oj juz nie strzelajcie fochow jak kazde forum PL:)

ht
05-02-12, 21:37
Tak w zasadzie to mam w doopie ze ktos robiac wycinke lapie sie.za clen t3 nie majac pojecia o diecie.

ziomek o diecie jakies tam pojecie mam. napewno wieksze niz o strzelajacych ampulkach:)
druga sprawa ze diete mam rozpisana przez pana ktory przygotowywuje kilku zawodnikow w PL. i z tego co widze to z sukcesami.

i w sumie tez mam w dupie czy sie udzielasz w tym temacie czy nie.

MAXIMUS 2
05-02-12, 21:47

Zed niema co się cisnąć zaraz nie każdy gotuje sok w garnku tak jak babcia Volda :)
masz pojecie to się pochwal a nie tag negatywnie reagujesz :)

Zed
05-02-12, 22:50
nie atakuje tu nikogo, tylko naprawde sukcesem do kazdej sylwetki jest dieta nie sok. Dla przykladu byl chlopak co lecial ww mieszajac je z tluszczami roslinnymi i spore dawki t3 nawet do 120mcg efekt byl taki , ze byl zrowy miesnie wywalily sie z glikogenu a tluszcz zalegal pod skora.
Dlatego ja naciskam na diete. Skoro dieta jest to:
na samym poczatku lecialbym sam cypionat bez dodatkow 500mg week styka
jak fat zaczyna spadac to ok jak nie to modyfikacja diety. Polowa jak i nie wiekszosc twierdzi ze trzeba jesc co 3h, ja akurat lubie lamac utarte mity i wiem , ze nie potrzeba jak i nie potrzeba ladowac mase bialka i pozyskiwac je co 3h.
pozniej jak juz bedzie tego fatu mniej wskakujesz na polaczenie
prop tren masteron i jakis dodatkowy spalacz , nie musi byc t3
uwierz mi , ze takie polaczenie da krate na brzuchu na 100%
aeroby po treningu lub z rana 1,5h po pierwszym posilku
45-50 min chyba ze wolisz interwaly, ale ja z wlasnego doswidczenia wiem , ze interwaly zabardzo wyrzucaja u mnie kortyzol co powoduje podlanie na drugi dzien. Tak wiec wole tetno 130-145 i spokojny marsz.

ht
06-02-12, 06:32
zeby wskoczyc na tetno 130-145 to musi byc u mnie trucht i to dosyc konkretny. i to jak sie przed tym dobrze wystrzele spalaczami. w domu na rowerku jak pedaluje to musze co 5 min leciec na stojaco z obciazeniem bo inaczej tetno mi schodzi ponizej 120. t3 bedzie wrzucane pod koneic cyklu przy acecie trenie i oxie. i wtedy juz beda wrzucone wegle i zastosowana rotacja.

Zed
06-02-12, 07:12
no to luzik, nie wiem ile wazysz dokladnie ale mysle jakbys zrobil incline 5.0 na bierzni to przy predkosci 6kmh 140 osiagasz.
Jak probowales juz ketozy to ok, ja osobiscie nie jestem zwolennikiem, kazmierczak natomiast bardzo se chwali.
Od siebie zycze powodzenia. Jesli moge sie na cos przydac to sluze rada :)

Hero33
06-02-12, 22:36
Ht a można spytać jakiej firmy zamierzasz brać oxe?

ht
07-02-12, 06:13
atomica.

dexterinio
07-02-12, 13:30
nie atakuje tu nikogo, tylko naprawde sukcesem do kazdej sylwetki jest dieta nie sok. Dla przykladu byl chlopak co lecial ww mieszajac je z tluszczami roslinnymi i spore dawki t3 nawet do 120mcg efekt byl taki , ze byl zrowy miesnie wywalily sie z glikogenu a tluszcz zalegal pod skora.
Dlatego ja naciskam na diete. Skoro dieta jest to:
na samym poczatku lecialbym sam cypionat bez dodatkow 500mg week styka
jak fat zaczyna spadac to ok jak nie to modyfikacja diety. Polowa jak i nie wiekszosc twierdzi ze trzeba jesc co 3h, ja akurat lubie lamac utarte mity i wiem , ze nie potrzeba jak i nie potrzeba ladowac mase bialka i pozyskiwac je co 3h.
pozniej jak juz bedzie tego fatu mniej wskakujesz na polaczenie
prop tren masteron i jakis dodatkowy spalacz , nie musi byc t3
uwierz mi , ze takie polaczenie da krate na brzuchu na 100%
aeroby po treningu lub z rana 1,5h po pierwszym posilku
45-50 min chyba ze wolisz interwaly, ale ja z wlasnego doswidczenia wiem , ze interwaly zabardzo wyrzucaja u mnie kortyzol co powoduje podlanie na drugi dzien. Tak wiec wole tetno 130-145 i spokojny marsz.

po co az 500mg na poczatku? i czemu cypio? redukujac lepsze sa krotkie estry nie gromadzace wody pod skóra. Co do jedzenia co 3h - jest potrzebne z 1 prostej przyczyny zmiesc w ciagu dnia tyle posilkow zeby dostarczyc organizmowi odpowiednia ilosc skladnikow odzywczych nie opychajac sie jak swinia.
Co do masy bialka - jak jestes na towarze to masz zwiekszone przyswajanie skladnikow wiec mozna wykozystac to a redukcja nie polega tylko na schudnieciu ale utrzymaniu lub nadbudowaniu miesnia i redukcji poziomu fatu a do tego potrzebne jest bialko, jak tniesz maksymalnie wegle.
Aero 1,5 po 1 posilku? a nie naczczo gdy organizm czysty jest?? chyba to jest idea aero ze przy zerowym poziomie glikogenu je cisniesz i enegie z tkanki podskornej czerpie sie. BCAA z glutamina rano i jazda - efekt swietny

fallenursus
07-02-12, 13:34
Rzarcie ciagnie wode anie test. Wbij to sobie w czaszke:)

dexterinio
07-02-12, 22:54
o ucieciu wegli i zredukowaniu ilosci soli, zeby nie podlewac sie to juz nie mowie bo to oczywiste:)