Zobacz pełn± wersję : Universal – Creatine Monohydrate czy Biogenix - Cell Pump
Witam co radzili byscie wybrac ?? Universal – Creatine Monohydrate czy Biogenix - Cell Pump
Jesli to jest pierwszy kontakt z kret± to ja wybrałbym mono , jezeli mono bylo to jabczan
Jesli to jest pierwszy kontakt z kret± to ja wybrałbym mono , jezeli mono bylo to jabczan
Jakby jabłczan był jak±¶ tajemn± form± zaawansowania.
ja tak kiedys zaczynalem i tak mysle ze jest dobrze
fallenursus
20-01-12, 02:27
Jakby jabłczan był jak±¶ tajemn± form± zaawansowania.
super fantastische Form der Kreatin. kein Bullshit. ja wohl!
wieksze dawki mono lepiej na mnie dzialaja niz te wszystkie stacki. ostatnio duzo osob u mnie chwali chlorowodorek. ale to bardzeiej chlopaki co zapierniczaja na macie.
to nie jest pierwszy kontakt z kreka , ostatni cykl mialem na mono z dymatize i nawet fajnie dawalo co byscie radzili kupic teraz moze faktycznie jakies jabczan ??
jak wiesz jak działa na ciebie mono , to sprawdĽ jak działa na ciebie jabłczan i stwierdzisz co dla ciebie lepsze.
to nie jest pierwszy kontakt z kreka , ostatni cykl mialem na mono z dymatize i nawet fajnie dawalo co byscie radzili kupic teraz moze faktycznie jakies jabczan ??
Kup znowu mono, inne lepiej nie zadziałaj±. Poza tym w formie creapure masz w założeniach jako¶ciowo nieco lepszy produkt.
w takim razie ile puszek mono na cykl ??
w takim razie ile puszek mono na cykl ??
Zależy jaka puszka. Minimum miesi±c powinien trwać cykl. Z reguły to 6tygodni. Z badań ,które widziałem po wysyceniu następuje spadek niezależnie do podawania. U jednych szybciej u innych dłużej. Najdłużej widziałem 3miesi±ce. Na niektórych nie działa kreatyna.
tych 500g bo wiekszych chyba nie ma z mono
slim shady
22-01-12, 23:39
s± 1 kg ale na cykl powinno Ci starczyć z 300 g zależy jak dawkujesz
ok. I jescze mam jedno pytanie jak dowkowac t± kredke ??