Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ASP Mesomorph

xxmłodyxx
13-01-12, 17:36
miałem 3 miarki od kolegi. Jedna była innego smaku,a a dwie innego. Z innej puszki. Pierwszego dnia wziełem miarke z tej puszki z którj miałem 2 i było fajnie. momentlanie zaczeło piec, pobudzenie ze przysiady az same sie robimy i wgl.
Nasteonego dnia wziełęm miarke innego smaku i zero pieczenia działąnia tez nie czułem. Na nasteony trening wziełęm miarke z tego co pierwszego dnia i znowu super nacpanie. Czy smak moze miec wpływ na to?

fallenursus
13-01-12, 18:40
Chyba cie pogielo.

krzys1986
13-01-12, 19:26
Nie ma żadnego wpływu na działanie. Lepiej się zapytaj znajomego co ci dał i czy to na pewno te same produkty

Sub-Zero
13-01-12, 20:15
Może miałeś inna wersje

xxmłodyxx
13-01-12, 21:47
a są jakies rózne werje? obie były puszki 388g i niewiem bo kolega bierze własine tą co słąbiej działa na mnie a drugą ma na handel. Mówi ze tamta go dobrze klepie i sam mu w sumie zajebałem tamtą miarke bo miałem wziąsc tą co na handel.

fallenursus
13-01-12, 21:50
No ta co klepie to org z feta.
Ta co nie klepie to made in polska piwnica.

Ty tam na gorze pakuj wapno w bagarznik

xxmłodyxx
13-01-12, 22:12
Mozliwe ze to feta. Chodz czy ja wiem. Ale przyznam ze na treningu najpier chodze jak pierdolniety, a potem lezałęm na sównicy i patrzyłem sie w lampe na sównicy i nie bardzo wiedziałem co kolega mówi do mnie.

fallenursus
13-01-12, 22:22
Ponoc cwiczysz
Lopata?
Ja przed chwila odkopywalem..zawsze latwiej:)

xxmłodyxx
13-01-12, 23:19
Ponoc cwiczysz
Lopata?
Ja przed chwila odkopywalem..zawsze latwiej:)

chyba nie tu miałes to napisac co?

i raczej jezeli juzc to efa nie feta:D

xxmłodyxx
15-01-12, 18:31
a wracając do tematu to czym róznią sie te dwa sklały? i jak je odróznic? skąd pede miał pewnosc ze dostane odpowiednią jak bede kupował?