PDA

Zobacz pełną wersję : Odblok, Rady i opinie

krzys1986
11-01-12, 19:14
Założyłem ten temat nie tylko dla własnej wiedzy ale równiez dla innych użytkowników. Chciałbym aby wypowiedzieli się w nim osoby doświadczone, i jakie mają opinie na poniższy temat.
(za jakie kolwiek błędy sory:whistle:)

Temat ten dotyczy się dobloków po cyklach anabolicznych i po środkach anabolicznych.
Czy po każdym cyklu z zastosowaniem środków anabolicznych potrzebny jest odblok? Czy tez może słabsze anaboliki które w nie wielkiej mieże blokuja układ HPTA oraz DHT np: Methandienone "metanabol" wymagają takiego samego odbloku po cyklowego co np Testosteron ( dowolny ester) czy też jakiś Nandrolon (dowolny ester)?
Obecnie na rynku suplementów jest bardo dużo "Tribulus-ów, Boster-ów" oraz różnych innych supli które mają za zadanie zwiększyć produkcje testosterony. Czy po krótkim cyklu anabolicznym z zastosowaniem Np: "Mety i Stanozolu" można zastosować takie suple które "ZWIĘKSZAJĄ" poziom testosteronu i niby działają na układ HTPA i DHT odblokowująco. Czy może lepiej zastosować tradycyjne HCG, Nolvadex i Clomid.

Wiadomo że cykle z zastosowaniem mocnych anabolików wymagają dłuzszych "cykli" odblokowych i regeneracyjnych. Ale czy po każdym cyklu musimy stosować wyżej wymienione i sprawdzone, wszystkie trzy środki czy też wystarczy np tylko jeden plus jakieś suple?

Czy odblok po każdym cyklu dobiera się według dawkowania środków podczas trwania cyklu?

Np: 8 tygodniowe cykle:
1)
Testosteron (dowolny ester) 200-300mg/tydz
Testosteron (dowolny ester) 200-300mg/tydz

2)
Testosteron (dowolny ester) 300-400mg/tydz
Nandrolon (dowolny ester) 300-400mg/tydz

(To są tyko przykłady)

Czy po obu z tych cyklach będzie taki sam odblok czy tez może inny?
Proszę o podzielenie się waszymi opiniami i radami na wyżej przeczytany temat.

Jesli coś jest źle prosze nie za bardzo komentować Dziękiclap

fallenursus
11-01-12, 19:34
http://www.e-gym.pl/showthread.php?26414-Poprawny-i-skuteczny-odblok-w-21szym-wieku

http://www.e-gym.pl/showthread.php?27703-Odblok-poraz-enty%21%21-Dlaczego-jest-to-wazniejsze-niz-sam-cykl&p=347595&highlight=#post347595

krzys1986
11-01-12, 20:01
Jakoś nie mogłem znaleźć więc dlatego założyłem ten temat.
Ale dzięki wielkie

dirtyhaus
11-01-12, 20:10
''Oczywiście, że nie trzeba robić odbloków, równie dobrze nie trzeba wycierać dupska po ostrym sraniu, co nie będzie najlepszym pomysłem'' - fallenursus

;D

fallenursus
11-01-12, 20:10
Krzys, Zacznij czytac podwieszone. Proponuje na start dzial dieta.

MAXIMUS 2
11-01-12, 20:36
No Krzysiek próbujesz zdobyć górę od wierzchołka ale tak się nie da pokręć się u pod nurza góry potem próbuj ja zdobyć na skróty wali tylko fall na tym forum :) z tego co słyszałem aha i nikomu nie gadaj ponoć bierze koksy :)