Zobacz pełną wersję : prop+oxa
poczatkujący
10-01-12, 22:50
Witam, zanim zaczne to kilka podstawowych informacji
- staz na silowni:4 lata
- cel cyklu: glownie sila i sucha masa
- pierwszy cykl na SAA
- zadnych przeciwskazan
- waga: 82 kg
W przyszlym tygodniu planuje zaczac cykl, ktory bedzie wygladac tak:
1-8 prop 100mg e2d
1-8 oxa 30mg ed
I teraz pare pytan. Jakie oslonki polecacie brac przy tym cyklu narazie planuje koenzym q10, cynk, cos na watrobe, i tu pytanie co na nia polecacie, oprocz tego wit C, tran. Doradzcie co jeszcze powinienem przyjmowac i jakie dawki przy takim cyklu bylyby optymalne. Wiadomo, ze przy oxie warto jest brac spore dawki kreatyny, czy ktos moglby podac ile g dziennie dokladnie? Na koniec zastanawiam sie jeszcze ile g bialka przyjmowac na kg masy ciala. Mam zamiar przyjmowac spore ilosci poniewaz wole diete z duzymi ilosciami bialka niz z duzymi wegli, ale zastanawiam sie ile jestem w stanie wchlonac na cyklu. Troche tego sporo ale mam nadzieje ze ktos znajdzie czas i mi pomoze. Z gory dzieki
jeżeli chodzi o osłonkę na wątrobe to może hepatin albo udaj się do apteki po jakies tab na regeneracje.
co do cyklu to dałbym więcej propa 200mg e2d.
ale poczekaj na bardziej doświadczonych.
fallenursus
11-01-12, 00:55
ta oxa to raczej zbedna bo w tej dawce nie poczujesz , jak sie uparles na oxe to dwa razy tyle a propa 100mg e2d styknie. nie tylko do oxy warto krete lecz do kazdego cyklu na saa- 20gr dziennie wystarczy w szejku potreningowym.
na watrobe przy oxie nic ci nie potrzebne. co do bialka nikt ci nie powie ile przerobisz na towarze, ja srednio ide 4gr, chyba ze spora dawka wina to 4,5gr wchodzi na dobe. tez nie lubie ww:) CoQ dobrym suplementem, wit c gram po treningu. omega 3 daj 4-6 gram dziennie.
jesli bedziesz jechal oxe to zaczja ja o tydzien puzniej od testu a skoncz tydzien po.nie koncz cyklli androgenami.
z czego masz oxe?? fallen dobrze prawi nie oszczedzaj na tym srodku minimum 50mg ed zebys cos tam poczul.
kosmetyczna dawka to 30-50mg, powyzej jest juz kosa przy dobrym towarze
poczatkujący
11-01-12, 15:55
Troche lipa z ta oxa bo towar juz zakupiony, a doradzil mi znajomy, ze na pierwszy raz 30mg bedzie dobrze. 60 mg to dwa razy wiecej kasy no a to nie jest tani srodek niestety. Oxa z alchema. Chyba ze oxe pociagnalbym przez 6 tyg i wtedy dal dawke 60 mg. Co o tym myslicie?
fallenursus
11-01-12, 16:01
Szesc tyg tez bedzie okay. Nie licz na nic przy oxie to jest szansa ze cie mile zaskoczy:)
poczatkujący
11-01-12, 16:12
Licze na to ze sila na oxie podskoczy troche do gory. Czyli przez pierwsze3 tygodnie bic tylko propka i pozniej dopiero ruszyc z oxa tak zeby nia skonczyc cykl tak?
fallenursus
11-01-12, 16:16
You got it.
oxa alchemii w blistrach?
poczatkujący
11-01-12, 17:20
Alchemia 100x 10mg. Akurat towaru w reku jescze nie mialem, odebral mi kumpel, bo sam nie moglem podjechac, a nie wiem czy pakuja to w cos innego niz blistry
poczatkujący
12-02-12, 00:27
Siemanko. Jestem po 3 tygodniach cyklu i od juta zaczynam brac oxe 60 mg. W jakich porach najlepiej przyjmowac i na ile porcji rozbic to 60 mg? Tabsy po 10 mg
fallenursus
12-02-12, 00:32
3x20 stykne
Siemanko. Jestem po 3 tygodniach cyklu i od juta zaczynam brac oxe 60 mg. W jakich porach najlepiej przyjmowac i na ile porcji rozbic to 60 mg? Tabsy po 10 mg
Szkoda że nie zapytałeś zanim kupiłeś ale jak nie masz na podniesienie dawki do 100mg ed to ja szybciutko schowaj zanim nie wtopisz towaru
No a czemu to poczytaj wyżej dawka kosmetyczna brałem 60mg ed Razaka jak i atomica za mało stanowczo
no ale zaraz kolega blod in blod napisze acta czy coś tam jeszcze bo jego poziom to się wydurniać po forach i bawić się ptaszkiem przy okazji , a jak ma wiedzę to niech się nią po chwali a nie struga Pinokia
Wracając do tematu na prawdę wywaliłeś kasę wiem że towar parzy ale zostaw dokup i next cykl z dawką 100mg ed będzie kozak :)
fallenursus
12-02-12, 01:02
Nie napisze juz wiecej tu blood in blood out ani grzela ani mr jekyll hyde :) juz cii no:) nie denerwuj sie bo znowu cisnienie podskoczy a mlody nie jestes:)
Nie napisze juz wiecej tu blood in blood out ani grzela ani mr jekyll hyde :) juz cii no:) nie denerwuj sie bo znowu cisnienie podskoczy a mlody nie jestes:)
Nie no wuja spoko ale nie mogę ścierpieć pajacowania ja nie twierdze ze jestem najmądrzejszy uczę się całe życie nawet od młodszych i wcale się tego nie wstydzę :)
po to jest to forum żeby się wymieniać spostrzeżeniami i wiedzą a nie pajac bryka z forum na forum i robi z siebie speca a nawet w życiu gryfu nie trzymał.
początkujący sorki za spam :)
60mg juz good dawka. oxe tez bede szamal z trenem i propem. wlasnie zasczne oddawki 60mg. mniej niema sensu.
60mg juz good dawka. oxe tez bede szamal z trenem i propem. wlasnie zasczne oddawki 60mg. mniej niema sensu.
No nie wiem Ht morze ja za dużo się po oxie spodziewałem, brałem 60mg właśnie nawet solo bo chciałem ja sprawdzić ja juz tego nie wezmę na pewno wole dobrze winsem 80/100mg ed lepiej i dużo taniej :)
... bestia ...
12-02-12, 14:47
Max dobrze gada! początkujący ,że tak zapytam dlaczego nie wziąłeś wina?
fallenursus
12-02-12, 15:19
Bo po oxie nie ma czego sie slodziewac. To tylko antykatabolik .....
Dla kobiet.
poczatkujący
17-02-12, 12:22
Maximus pisałem wcześniej i pare osób powiedziało ze 60 mg będzie dobrze. Wina nie wziąłem bo to dość toksyczny środek, dlatego na pierwszy cykl wolałem oxe. Wiem, że przy dawkach jakie bym brał za pierwszym razem nic nie powinno sie dziać. Jak będzie szedł drugi cykl to pewnie będzie wino
Maximus pisałem wcześniej i pare osób powiedziało ze 60 mg będzie dobrze. Wina nie wziąłem bo to dość toksyczny środek, dlatego na pierwszy cykl wolałem oxe. Wiem, że przy dawkach jakie bym brał za pierwszym razem nic nie powinno sie dziać. Jak będzie szedł drugi cykl to pewnie będzie wino
Spoko kolo ja bym to opchnął puki nie zacząłeś ale twoja sprawa wiadomo, dla mnie to wyjebana kasa w błoto oxa jest świetna sprawa ale nie under.
A tak na marginesie w jaką firmę uderzyłeś ??
poczatkujący
13-03-12, 22:46
Panowie w sobote koncze brac tescia i jak proponujecie brac odblok? Wiedze mam tylko z tego co wyczytalem wiec wole sie spytac doswiadczonych. Dostep jest od zaraz do wszystkich potrzebnych srodkow dlatego pisze o tym dopiero teraz. Oxa alechemia idzie jeszcze tydzien po tesciu
fallenursus
13-03-12, 23:24
Napisz koleo jak Ty to widzisz.
poczatkujący
14-03-12, 14:51
Nie znam sie na tym. Raz czytam ze hcg dobrze wziac na poczatku odbloku raz ze pod koniec. Dawki bardzo sie roznia i w artykulach i wiem na przykladzie znajomych ze niektorzy wala 5000 a czytalem ze to za duza dawka, dlatego wole zeby ktos pomogl bo nie chce sobie zrobic kuku:twisted:
fallenursus
14-03-12, 14:57
Nie marudz rozpisuj te pct:)
Poprawi sie jak cos. Rusz pacynka oplaci ci sie na przyszlosc jak wyciagne kopyta od koksow.
poczatkujący
14-03-12, 19:38
Dobra to widzialbym to tak. 3 dni po ostatniej iniekcji 2500j HCG i 4 strzaly co 4 dni tydzien po ostatniej dawce Clomid 100mg przez 6 dni i pozniej 50mg przez 12 dni. Nie wiem czy nie za duzo HCG wiec popraw Fallen
fallenursus
14-03-12, 20:09
Jak chcesz dac hcg to nie wiecej na dawke jak 500iu. Ostatnintydzien z oxa codziennie po 500iu.
Na drugi dzien po ostatniej oxie
3 dni po 100cloma
3 tyg po 50.
Nie wbijaj wiecej jak 500iu hcg na raz:)nigdy.
poczatkujący
14-03-12, 20:26
Czyli hcg wale juz na drugi dzien po ostatnim strzale propka? a i oxy mi chyba starczy na 5 dni po koncu tescia. Czyli wtedy mam walic przez 5 dni hcg czy przez 7?
fallenursus
14-03-12, 23:43
Zacznij hcg razem z ostatnim propem. Imho bym podal te siedem strzalow.
Which reminds me..musze kuoic wode do injekcji.
poczatkujący
27-03-12, 23:42
Cykl sie troszke przedluzyl bo dobilem to co zostalo w butli i zamiast cloma mam nolvadex w jakich dawkach przyjmowac?
fallenursus
27-03-12, 23:46
Piec tyg po 20 mg dziennie do spania