PDA

Zobacz pełną wersję : Activlab Creatine Tabs + Trec anabolic bcaa system

Manki
04-01-12, 23:13
Witam jak stosować Activlab Creatine Tabs z Trec anabolic bcaa system
proszę o szybką odpowiedz

fallenursus
04-01-12, 23:15
nie wiem jak inni stosuja i mnie to wsumie wali.
ja bcaa pije podczas treningu 10-15gr na poltora litra wody
kreatyne daje do potreningowego szejka czyli 40-50gr bialka+15-20gr krety.

Manki
04-01-12, 23:22
dobra już wiem jak to stosować
dla tych co nie wiedzą :
BCAA
W dni treningowe: 1-2 kapsułki na każde 10 kg wagi ciała 45 min przed treningiem.
W dni nietreningowe 2-3 razy dziennie po 1 kapsułce na każde 20 kg wagi ciała około 30 minut przed posiłkiem.

Kreatyna:
ZALECANA DZIENNA PORCJA:

Faza nasycenia: do 20g dziennie przez okres 5 dni dawkach podzielonych najlepiej po 5 kapsułek przed śniadaniem, przed i po treningu, przed snem.

Dawki podtrzymujące: 1 -2 x 4-5 kapsułek - w dni treningowe przed i/lub po treningu, w dni nietreningowe rano na czczo.

Po 4 - 6 tygodniach przerwać podawanie kreatyny na 3 - 6 tygodni.

fallenursus
04-01-12, 23:25
Faza nasycenia: do 20g dziennie przez okres 5 dni dawkach podzielonych najlepiej po 5 kapsułek przed śniadaniem, przed i po treningu, przed snem.

Dawki podtrzymujące: 1 -2 x 4-5 kapsułek - w dni treningowe przed i/lub po treningu, w dni nietreningowe rano na czczo.

z Mickiem sie zadajesz?
odpusc sobie te nasycanie.
kreta jest na tyle tania ze tego sie nie cykluje..

Manki
04-01-12, 23:27
spoko piszę to co jest na etykietce :)

luo
05-01-12, 20:29
dobra już wiem jak to stosować
dla tych co nie wiedzą :
BCAA
W dni treningowe: 1-2 kapsułki na każde 10 kg wagi ciała 45 min przed treningiem.
W dni nietreningowe 2-3 razy dziennie po 1 kapsułce na każde 20 kg wagi ciała około 30 minut przed posiłkiem.

Kreatyna:
ZALECANA DZIENNA PORCJA:

dobrze widzę, bcaa 45minut przed treningiem? tylko w jakim celu? skoro jedząc sensownie, 45 minut przed treningiem tak czy inaczej będziesz miał pełną pulę aminokwasów w krwiobiegu. Jaki sens ma dokładanie jeszcze bcaa? rozumiem bezpośrednio przed, w trakcie, po treningu, czy nawet między posiłkami. W dni nietreningowe bierz bcaa z rana albo pomiędzy posiłkami tylko oczywiście nie w takich dawkach jak napisałeś. Jak możesz przeznaczyć na suple jakąś ciekawą sumkę miesięcznie to można sie w takie coś bawić, inaczej zostawiłbym tylko z 10g przed/potreningowo bcaa i to tyle. ew 5-10g po przebudzeniu.

kreatyna
rano codzień 5 maks 10g
bezpośrednio po treningu 10-15g
po 12 tygodniach przerwać na 4 tygodnie

fallenursus
06-01-12, 11:14
bo kupuja syf zamiast najpierw sie zapytac....

luo
06-01-12, 13:21
Takie życie, przy dzisiejszych cenach mono czy bcaa nie ma sensu się bawić w jakieś śladowe ilości, bo i tak gówno z tego będzie