Zobacz pełną wersję : forum przez telefon. Problem
Jak wchodze przez telefon na forum(nokia e52) to nie moge pisac w tematach ani nawet na shoutboxie. To znaczy da sie pisac lecz jak chce wysłac to bląd wyskakuje. Jakby adminowi sie kiedys nudziło to prosiłbym zeby to poprawił. :twisted:
fallenursus
23-12-11, 21:19
zmien zloma bo forum mi smiga na moim.
nie wiem czy coś było poprawiane czy nie bo marcin się nie wypowiada ale jestem miło zaskoczony bo da się pisać przez tel w tematach:-) np teraz
Damianpfighter
11-04-12, 15:36
No jak ja wbijam na forum przez moja Nokie C3 to musze w odpowiedzi wziasc opcje zaawansowane i wtedy jest ok.
fallenursus
11-04-12, 18:15
Jest juz nawet opcja wyswietlania na mobilnym. Zero problemow na androidzie.
Damianpfighter
12-04-12, 10:56
A czy na symbianie jest mozliwosc minimalizacji opery mini?
[QUOTE=fallenursus;436336]Jest juz nawet opcja wyswietlania na mobilnym. Zero problemow na androidzie.[/QUOTE
gdzie?
marcinczwa
12-04-12, 22:56
na dole, obok zmiany języka
a no faktycznie. a dlaczego na mobilnej sb nie ma?
mi kiedyś na SGS 2 i systemowej przeglądarce wszystko działało, ale jakiś czas temu zniknął shoutbox i nadal nie wyświetla mi się na komie, nie wiem czemu
fallenursus
26-04-12, 01:00
Browser settings/more/reset to default.
Na mobilym layoucie forum sb nie dziala.
how u like ur sgs2?
no ale wlasnie kiedys działał ;// a tez masz albo miałes s2?
mój mi sie bardzo podoba i przydaje. narzekać nie moge. dlatego s3 kupię sobie na pewno,
ale nie tak szybko, bo zaraz po premierze będzie bardzo drogi, poza tym s2 mi się jeszcze nie znudził i pewnie długo się nie znudzi :)
w porównaniu do innych (miałem np podobnego htc desire hd albo lg swift 3d, to trochę im jednak brakuje do s2)
fallenursus
26-04-12, 01:26
yeah mialem w lapach lg 3d. novelty item really thats about it. sgs2 ftmfw tho. cant complain on lte network. bawilem sie wlasnie hotspotem i torrentami ..speedy little fucker. laptop zasysal przez fona na 3MB/sec. dlugo nie zmienie, chyba ze sie wkrece na promocje z upgrejdem na czanrego galaxy note'a lub poczekam na 3. mialem w domu iphona4..to jakies nieporozumienie porownujac do nowych adnroidow.
no dokladnie. do apple sie raczej nieprędko przekonam. a poza tym jakie ceny :|
fallenursus
04-05-12, 04:21
Sgs3 na premierze szalu nie zrobil:)trzymam swojego. Juz zaczynaja prowajderzy u nas wypuszczac updejty na ice cream sandwich.
no własnie dzisiaj przyczaiłem tego s3. niby fajny ale mógłby byc lepszy :) chociaz jak będzie tanszy to go kiedyś kupię. poki co tez zostaję przy moim s2.
a co do s2 to juz od dawna jest na niego android 4.0 ice cream sandwich. mialem robic aktualizację ale nie mam kiedy się za to zabrać...
a ja od jakiegoś czasu przez sgs 1 nie widzę forum, storna niby się załadowała ale widzę tylko białe tło nic więcej... jakieś pomysły ?
fallenursus
06-06-12, 19:59
Teraz wyczysc komin. To nowe opcje w sgs1 ci sie ukaza
szwagier sgs2 oddał do serwisu zjebał się mic.